icon

Prečo niektorí muži odmietajú kondóm?

10. sep 2026

Ahojte. Máte reálne niektorá chlapa ktorý odmieta kondóm? .. mám nového priateľa a ja to vlastne nechápem … Z kondómu robí jednu obrovskú vedu. Hovorí, že sa pritom cíti zle, je ako vo zveráku, že kondóm praská, zrejme mu to asi aj ovplyvní erekciu … Reálne sme kvôli tomu ešte nemali ani sex, lebo sa pripravuje nato že si ho bude musieť dať a že ako to “skúsime” (ako použiť kondom) .. Ja sex bez kondómu (zatiaľ) nechcem mať. Je to premňa veľmi zvláštne, žiaden z mojich ex nemal najmenší problém dať si kondom. Ja chápem, že bez je bez, ale príde mi to fakt prehnané ..

Strana
z2
anonym_42572f
10. sep 2026

@anonym_autor toto jr pokračovanie včerajšej témy?
Kriste, ty si ho ešte nezablokovali?

autor
10. sep 2026
@anonym_42572f

@anonym_autor toto jr pokračovanie včerajšej témy?
Kriste, ty si ho ešte nezablokovali?

@anonym_42572f … nechápem

anonym_42572f
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_42572f … nechápem

autor
10. sep 2026
@anonym_42572f

@anonym_autor

@anonym_42572f nečítam všetky témy každý deň … riešim kondóm ako taký a teda skúsenosti žien, či sa stretli s niečim podobným lebo mne sa zdá že ten môj to veľmi preháňa ..

rozculena
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_42572f nečítam všetky témy každý deň … riešim kondóm ako taký a teda skúsenosti žien, či sa stretli s niečim podobným lebo mne sa zdá že ten môj to veľmi preháňa ..

@anonym_autor takto ti poviem,ja na tvojom mieste absolútne neriešim,s čím sa stretli alebo nestretli iné ženy.Poslala by som ho do riti.Iné ženy nebudú riešiť tvoje nechcené tehotenstvo alebo pohlavné choroby.
Grcám z takýchto chlapov.

anonym_3c2ebd
10. sep 2026

@anonym_autor (chlap) Aj pre mňa je to veľmi neprímne. Až do bodu kedy si hovorím, či to vôbec má zmysel robiť v takom nekomforte. Ale tak neočakával by som, že by to bol pre ženu akceptovateľný dôvod. Predstav si namastený plastový bágel, ktorý tlačí, ťahá a pokrýva celé tvoje najcitlivejšie partie tela. Fuj brr... A vyvrcholenie ani neprichádza do úvahy.

anonym_c1eee1
11. sep 2026

@anonym_autor Posli ho na testy pohlavnych chorob,zltacky...

anonym_e0bae3
11. sep 2026

@anonym_autor v poriadku, ak pôjde na testy pohlavných chorôb, nemala by som problém. On problém má, tak nech ho rieši keď si chce vrznut. Iné riešenie nevidím.

anonym_6e518c
11. sep 2026
@anonym_3c2ebd

@anonym_autor (chlap) Aj pre mňa je to veľmi neprímne. Až do bodu kedy si hovorím, či to vôbec má zmysel robiť v takom nekomforte. Ale tak neočakával by som, že by to bol pre ženu akceptovateľný dôvod. Predstav si namastený plastový bágel, ktorý tlačí, ťahá a pokrýva celé tvoje najcitlivejšie partie tela. Fuj brr... A vyvrcholenie ani neprichádza do úvahy.

@anonym_3c2ebd čo tak si skúsiť kúpiť správnu veľkosť a nebrať hneď prvú, čo uvidíš ? 🤦‍♀️

anonym_4dea5f
11. sep 2026

@anonym_autor
Taky kondom co ho tlaci, a pri styku praska, je aj tak nanic. Ma zlu velkost, potrebuje vacsi.
Tam by som zacala.

anonym_9e9aff
11. sep 2026

Ja kondom tiez nemusim a som zena 🤷‍♀️

anonym_8565b5
11. sep 2026

Preco odmietaju? Bud su sebecki a hladia len na seba alebo sprosti a neakceptuju dovody preco sa vobec kondom pouziva. Trvala by som na pouzivani kondomu, ked nie, tak nebude sex a bez sexu nebude asi ani vztah. Najdi si ohladuplnejsieho a zodpovednejsieho partnera. Teraz je nezodpovedny a neohladuplny ohladom kondomu, co sa este nabali z kategorie z neohladiuplnych a nezodpovednych veci neskor?

anonym_a40987
11. sep 2026

kondom nieje tiez ziadna istota... Ja som uzivala vzdy tieto tabletky pred sexom a aj tak nepomahaju a mam z toho potom iba tazky zaludok a zvraciam. Tak kaslem na ne uz.

danielad9
11. sep 2026
@anonym_a40987

kondom nieje tiez ziadna istota... Ja som uzivala vzdy tieto tabletky pred sexom a aj tak nepomahaju a mam z toho potom iba tazky zaludok a zvraciam. Tak kaslem na ne uz.

@anonym_a40987 To je vtip? Odkedy sú to tabletky, ktoré sa majú užívať?

anonym_a40987
11. sep 2026
@danielad9

@anonym_a40987 To je vtip? Odkedy sú to tabletky, ktoré sa majú užívať?

@danielad9 ved 5 min pred sexom tam bolo pisane.

anonym_6f0a86
11. sep 2026

@anonym_autor lizes med cez sklo...

anonym_a5816f
11. sep 2026

@anonym_autor je to prehnané. Ale keď on si niečo namyslel, nepohneš s ním. A čakaj tu aj od žien reakcie, ako im to hrozne vadí, lebo ho cítia. No isto 😂. By som chcela vidieť, keby o ňom nevedia, či by im to tiež vadilo.Pochybujem.

anonym_242e69
11. sep 2026
@anonym_a5816f

@anonym_autor je to prehnané. Ale keď on si niečo namyslel, nepohneš s ním. A čakaj tu aj od žien reakcie, ako im to hrozne vadí, lebo ho cítia. No isto 😂. By som chcela vidieť, keby o ňom nevedia, či by im to tiež vadilo.Pochybujem.

@anonym_a5816f my kondom používame a viem porovnať aj bez a je to lepšie. Ten kondom cítim pri tom. Preto po druhom dieťati budem riešiť inu ATK

komir63
11. sep 2026

@anonym_autor Povedz mu, že máš kvapavku. S radosťou použije nie jeden, ale rovno dva kondómy...😝

yellowunicorn
11. sep 2026
@anonym_a40987

@anonym_a40987 ako ti prosím pekne niečo, čo si vkladáš do pošvy, podráždi žalúdok?

anonym_a5816f
11. sep 2026
@anonym_6f0a86

@anonym_autor lizes med cez sklo...

@anonym_6f0a86 hej, preto sa dokáže chlap urobiť,lebo je to jak cez sklo

anonym_a40987
11. sep 2026
@yellowunicorn

@anonym_a40987 ako ti prosím pekne niečo, čo si vkladáš do pošvy, podráždi žalúdok?

@yellowunicorn prečo preboha tam? co to melies?

danielad9
11. sep 2026
@anonym_a40987

@danielad9 ved 5 min pred sexom tam bolo pisane.

@anonym_a40987 áno, ale vložiť do pošvy nie zjesť. Si normálna? Ale dúfam že to myslíš ako vtip

anonym_db44e0
11. sep 2026
@danielad9

@anonym_a40987 áno, ale vložiť do pošvy nie zjesť. Si normálna? Ale dúfam že to myslíš ako vtip

@danielad9 jeeemine, to vazne niekto zje??? 😅🤪

sissy27
11. sep 2026

@anonym_autor ja asi nerozumiem, o čom tu chceš diskutovať. Ty pristupuješ k sexu zodpovedne, on nie. Chceš do toho ísť aj so všetkými rizikami alebo nie? Rozmysli si a zariaď sa podľa toho. Pre mňa by to bolo no-go a absolútne by ma nezaujímalo, ako k tomu pristupujú iné ženy, aj keby som mala byť jediná na svete, ktorá trvá na kondóme.

danica2711
11. sep 2026

@anonym_autor nestretla som takého chlapa, ale keby áno, riešim to zabuchnutím dverí a zabudnutím na debila

yellowunicorn
11. sep 2026
@anonym_a40987

@yellowunicorn prečo preboha tam? co to melies?

@anonym_a40987 bože, dúfam že si myslíš že si vtipná s týmto ... Lebo ak to myslíš vážne tak si pekne sprostá (ale zas to si myslím, aj keď to považuješ za vtipné)

anonym_d5c274
11. sep 2026
@anonym_a40987

@anonym_a40987 ale to sa ma vkladat nie jest

danielad9
11. sep 2026
@anonym_db44e0

@danielad9 jeeemine, to vazne niekto zje??? 😅🤪

@anonym_db44e0 Tiež sa divím ale asi je možne všetko :D

rozculena
11. sep 2026

pekne tu niekto troluje a vy ste sa na to chytili 😀

Strana
z2