icon

Prečo niektorí preferujú sex po tme?

17. nov 2023

Už sa cítim trosku ako debil, mužovi som to nepovedala ale poslednou dobou keď máme sex tak vždy chce aby bolo zhasnúte. Už mám pocit akoby som sa mu nepáčila alebo co. Hlavne muži, vám sa to paci viac po tme ?

autor
17. nov 2023

@mondolina jaj no ved ja som myslela v týždni, ďakujem ze ste sa ho opýtali. Ono je to také divne, ze sa proste vyfintim a v tej tme ma ani nevidí poriadne .

domkakvet
17. nov 2023

Najlepsie sa na to opytat, lebo za tym moze byt hocico.

heisenberg
17. nov 2023

Ja sex jednoznačne po svetle. Keď chcem mať tmu, zavriem oči predca nie? 😉 Ja musím všetko vidieť a byť videný.

duunlo
18. nov 2023

Mne sa to nepaci viac po tme. Rad si vychutnavam pohlad, pritom ked ho zasuvam 😅 a co moze byt lepsie ako pohlad na partnerku, ktora preziva opakovany orgazmus a salie z toho? 😉

neviditelnypes
18. nov 2023

"po tme", čiže keď už nie je tma, teda ráno? Bŕŕ, hocikedy len nie ráno! 🙂

daniela2202
18. nov 2023

To nemusí byť o žiadnych komplexoch, jedniducho sa vie viac vzrušiť a uvoľniť po tme 😊👉

vanilkovazmrzka
18. nov 2023

Na to, aby si predstavoval inu, fakt tmu netreba ;) toto mozes rovno vylucit.

Ak chce zrazu tmu, tak jedine preto, ze nechce, aby si ty nieco videla, alebo on nechce nieco vidiet.

Btw moj mal tiez vzdy radsej tmu, lebo sa necitil dobre s kilami navyse. Cize kludne to moze byt tym, ze sa sam so sebou neciti komfortne.

petranagy
20. nov 2023

Ja mam tiez rada sex len po tme 🫣 neviem preco ale je to u mna uz dlho ze proste musi byt uplna tma

19mylittlepony83
20. nov 2023

Ja som zena a tiez chcem tmu

2006_1211
20. nov 2023

Po tme to je lepšie. Viem pri tom viac vypnúť a aj po tme pri zatvorených ociach to je top a aspoň nemusím myslieť na to ci sa na mňa pozerá a ci nevyzerá jak d**ul pri tom. Nic zle na tom není. Je to tak lepšie

lacibo
20. nov 2023

Mna napadlo len kukni sa mu aspon raz aj po svetle tam dolu..ci tam volaco nezvycajne nemá, co chce zatajit😉

19mylittlepony83
20. nov 2023

@lacibo 😂

autor
20. nov 2023

@lacibo to nie zase sa predomnou tak nezatajuje:D

simca06022011
20. nov 2023

vsak sa ho opytaj, preco musi byt vsetko pozhasinane :DD to by bola moja prva otazka hned a ani by som sa nezamyslala nad tym.

sszuzu8
20. nov 2023

Keď človek otupi zrak viac vníma dotykmi. Ja som za sex po tme

ivec16
20. nov 2023

no nie je to az take zle s tebou ked ten sex stale mas :D

bloger
20. nov 2023

Tak možno chce len šetriť elektrinu.

sima338
20. nov 2023

aj ja som to mala radšej po tme, lebo som sa cítila neistá, proste som pri svetle až moc premýšľala nad svojimi nedostatkami, pritom v partnerovi nebol problém a aj tam bola chémia. Ani to neviem vysvetliť spätne, proste bolo to v sebavedomí...skús sa s mužom o tom porozprávať

silvike
20. nov 2023

@bloger TOP koment

damira90
20. nov 2023

? ? Toto co je. Po tme si to viac užije človek. Ja nenávidím svetlo. Nám vadí lampa telka dokonca svetlo na stolíku... Jemu je tak lepšie tvojmu asi, v TME JE VSETKO LEPSIE :D ty si zlatá neboj to neni o tebe. Keby ta nechce nemá stebou nič. A cez deň akurát tak niekde na svetle na miestach kde sa dá keď neviete už vydržať a máte čas.

mimuska007
20. nov 2023

Môj muž tak tiež rád zhasne od nejakého času, ja som sa ho rovno spýtala a povedal, že sa mu páči to vzrušenie, keď nevie kde sa ho dotkne a ako sa ho dotknem...nehľadala by som za tým hneď nič zlé...

euka210
20. nov 2023

Urcite by sme kvoli sexu v noci nesvietili, to by mi ani nenapadlo a nikdy to nerobime...ked je tma tak je tma a ked den tak den...
...ked Ti to zacina vrtat v hlave, tak povedz co citis a hovorte o tom...

bessdonna
20. nov 2023

mna napadlo,ci si nepredstavuje konkretnu osobu pri tom a lahsie to ide po tme,ci sa mu nejaka konkretna nepaci ....mozno som uplne mimo

evelynka86
20. nov 2023

Mne zas pride divne, ze sa pred muzom vyfintis ked idete mat sex.. to som spravila asi len ze raz na jedneho valentina a citila som sa jak stetka ze sa tak chystam 😁 ale hlavne, aj my mame syna a som rada ked po uspani este najdem silu na sex, nie este sa ist fintit pred tym 😁

sono2
20. nov 2023

@mondolina no áno. Ja mam rada napríklad tiež cez deň. Ale ako kedy?? 2 deti. Stále s nimi piatok, sviatok, dovolenka. Ako kedy by si mala cez deň sex pri 4 a 6 ročnom dieťati ??

autor
20. nov 2023

@evelynka86 no tak vidíš, tebe je jedno ako vyzeráš ja chcem byť pre neho sexi :D

autor
20. nov 2023

Ale už sme to spolu prebrali , len som si zbytočne robila vrásky tým mojim namyslanim :D ved mi to tak niekedy vieme ženy:D

asod
20. nov 2023

Nespite nikdy v jednej miestnosti s deťaťom. Ono sa zobudi na sramot. Nic Vam nepovie, ale bude si to pamätať cely zivot.

mimi3008
20. nov 2023

@asod 🤣🤣🤣

autor
20. nov 2023

@asod preto tak ani nerobíme:D je nám nám také divne