icon

Vyhovuje mu takýto vzťah?

12. dec 2025

Ahojte, s priateľom si prechádzame od minulého leta ťažkým obdobím. Ešte do januára som si myslela, že sa niekam pohneme ďalej po rokoch, ale pochopila som, že to nepôjde. Stopla som v marci náš sex. Povedala som mu, že nie som kamarátka s výhodami a sex s ním budem mať až vo chvíli, ak to bude mať nejaký smer. Jednoducho pri ňom chuť na sex ani nemám. A on to rešpektuje. Sme spolu každý deň, trávime spolu čas, voláme si, píšeme si, pobozkáme sa. Ale sex spolu nemáme. Prečo by toto vyhovovalo dospelému zrelému mužovi? Prečo by bol so ženou a stretával by sa s ňou, keď by mu ona dala jasnú stopku?
Inú ženu nemá, to viem 100%. A chuť na sex má tiež.

Strana
z5
barka1
12. dec 2025

No tak asi ťa má rád.
Prečo si s ním ty?

rozculena
12. dec 2025

Prečo by bol so ženou a stretával by sa s ňou, keď by mu ona dala jasnú stopku?

To sa opýtaj jeho,ja mu do hlavy nevidím.
Nechápem ale teba,takto budete spolu tráviť čas až kým neumrie jeden z vás?

autor
12. dec 2025
@barka1

No tak asi ťa má rád.
Prečo si s ním ty?

@barka1 lebo ho mám rada. Len každému mužovi predsa ide o sex. Nejde mi to do hlavy.

autor
12. dec 2025
@rozculena

Prečo by bol so ženou a stretával by sa s ňou, keď by mu ona dala jasnú stopku?

To sa opýtaj jeho,ja mu do hlavy nevidím.
Nechápem ale teba,takto budete spolu tráviť čas až kým neumrie jeden z vás?

@rozculena to som sa ho pýtala ja. Keďže sa neposúvame, nechala som to v tejto platonickej rovine. A on s tým nič nerobí. A toleruje a rešpektuje to. Zvláštne.

marci9
12. dec 2025

Povedz mu na jasne a na rovinu, čo od neho vlastne chceš, lebo mne keby niekto povedal, že "by to malo mať nejaký smer", tiež by som tomu nerozumela.

rozculena
12. dec 2025
@anonym_autor

@rozculena to som sa ho pýtala ja. Keďže sa neposúvame, nechala som to v tejto platonickej rovine. A on s tým nič nerobí. A toleruje a rešpektuje to. Zvláštne.

@anonym_autor keď sa chceš posunúť,tak si nájdi iného.

marci9
12. dec 2025

...a keď už teraz pri ňom nemáš chuť na sex, neťahaj ho za nos, ukonči to a nechaj ho takej, čo pri ňom chuť na sex bude mať. Alebo si myslíš, že keď "to začne mať nejaký smer", tak odrazu ťa začne priťahovať? Buď tam chémia je, alebo nie je.

autor
12. dec 2025
@marci9

Povedz mu na jasne a na rovinu, čo od neho vlastne chceš, lebo mne keby niekto povedal, že "by to malo mať nejaký smer", tiež by som tomu nerozumela.

@marci9 jasne a na rovinu som mu povedala niekoľko krát. Chcem spolu bývať, spolu si plánovať budúcnosť, spolu sa milovať, spolu žiť. Ak to nevieme posunúť ďalej, tak sa možeme ďalej stretávať, byť spolu, ale spať s ním nebudem.

autor
12. dec 2025
@marci9

...a keď už teraz pri ňom nemáš chuť na sex, neťahaj ho za nos, ukonči to a nechaj ho takej, čo pri ňom chuť na sex bude mať. Alebo si myslíš, že keď "to začne mať nejaký smer", tak odrazu ťa začne priťahovať? Buď tam chémia je, alebo nie je.

@marci9 on ma pritahuje ako muz, ale nemam chut na sex... jednoducho to nejde.

rozculena
12. dec 2025
@anonym_autor

@marci9 jasne a na rovinu som mu povedala niekoľko krát. Chcem spolu bývať, spolu si plánovať budúcnosť, spolu sa milovať, spolu žiť. Ak to nevieme posunúť ďalej, tak sa možeme ďalej stretávať, byť spolu, ale spať s ním nebudem.

@anonym_autor no veď je to tak,ako si chcela,tak nechápem,aký máš problém?

marci9
12. dec 2025

koľko máš rokov?

autor
12. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor no veď je to tak,ako si chcela,tak nechápem,aký máš problém?

@rozculena to muzovi toto vyhovuje? Tento model? Radsej obetuje sex ako keby sa mal posunut dalej a urobit krok?

marci9
12. dec 2025

No tak vieš ako to býva. Nedáš mu ty, dá mu iná.

anonym_d9ae4f
12. dec 2025

nie je to náhodou tak, že sa máte radi, ale ty sa chceš vydávať, no on sa nechce ženiť?

autor
12. dec 2025
@marci9

No tak vieš ako to býva. Nedáš mu ty, dá mu iná.

@marci9 a kde mu da ina prosim ta?

rozculena
12. dec 2025
@anonym_autor

@rozculena to muzovi toto vyhovuje? Tento model? Radsej obetuje sex ako keby sa mal posunut dalej a urobit krok?

@anonym_autor a viem ja,čo vyhovuje tomu tvojmu?

autor
12. dec 2025
@anonym_d9ae4f

nie je to náhodou tak, že sa máte radi, ale ty sa chceš vydávať, no on sa nechce ženiť?

@anonym_d9ae4f nechcem sa vydavat, uz nemam vek na vydaj. Toto je uz za mnou.

rozculena
12. dec 2025
@anonym_autor

@marci9 a kde mu da ina prosim ta?

@anonym_autor si s ním 24/7?

autor
12. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor a viem ja,čo vyhovuje tomu tvojmu?

@rozculena tak preco sa vyjadrujes? nechapem...

autor
12. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor si s ním 24/7?

@rozculena no ked s nim nie som ja, tak je s nim jeho mama. Cize on nema ani kde spat so zenou a ani kde sa s nou zoznamit.

marci9
12. dec 2025

On je nesvojprávny, že je stále pod dozorom?

rozculena
12. dec 2025
@anonym_autor

@rozculena no ked s nim nie som ja, tak je s nim jeho mama. Cize on nema ani kde spat so zenou a ani kde sa s nou zoznamit.

@anonym_autor ok,nevyjadrujem sa

marci9
12. dec 2025

do práce nechodí?

joesvk
12. dec 2025

Nevidím mu do hlavy, takže sa možno mýlim ale len aký mám z toho celého pocit:
-vzťah mamy a syna- kde on samostatne nekoná, neurčuje ako má váš vzťah vyzerať, nejako pristáva na tvoje podmienky, pričom sám si nevie vybojovať naplnenie svojich potrieb vo vzťahu
-keď povieš, že rozchod, potom.uvidíš,či bude o teba bojovať /myslím, že nie...ale nemá odvahu s silu sám iniciovať rozchod/

Nechaj ho ísť. Je to strata času pre vás oboch. Ak aj splní tie tvoje podmienky teraz, nie je to rovnocenný vzťah, kde obidvaja sa proste rozhodnú, že chcú niečo budovať. Bolo by to len-že proste poslúchol..

-
-

autor
12. dec 2025
@marci9

On je nesvojprávny, že je stále pod dozorom?

@marci9 nie je pod dozorom, bud travi cas doma s mamou alebo so mnou. Nikam inde nechodi.

autor
12. dec 2025
@marci9

do práce nechodí?

@marci9 nie, pracuje doma.

marci9
12. dec 2025

koľko máte rokov?

autor
12. dec 2025
@joesvk

Nevidím mu do hlavy, takže sa možno mýlim ale len aký mám z toho celého pocit:
-vzťah mamy a syna- kde on samostatne nekoná, neurčuje ako má váš vzťah vyzerať, nejako pristáva na tvoje podmienky, pričom sám si nevie vybojovať naplnenie svojich potrieb vo vzťahu
-keď povieš, že rozchod, potom.uvidíš,či bude o teba bojovať /myslím, že nie...ale nemá odvahu s silu sám iniciovať rozchod/

Nechaj ho ísť. Je to strata času pre vás oboch. Ak aj splní tie tvoje podmienky teraz, nie je to rovnocenný vzťah, kde obidvaja sa proste rozhodnú, že chcú niečo budovať. Bolo by to len-že proste poslúchol..

-
-

@joesvk už som to urobila x krát. Bojuje o mňa vždy. Chce byť so mnou, nechce o mňa prísť, ale nezmení toto...

marci9
12. dec 2025

Nechce odísť od mamičky. Možno ho ešte kojí, čo ty vieš.

joesvk
12. dec 2025
@anonym_autor

@joesvk už som to urobila x krát. Bojuje o mňa vždy. Chce byť so mnou, nechce o mňa prísť, ale nezmení toto...

@anonym_autor Ale aj tak mi to pripadá, že si jeho druhá mama...nie partnerka.

Strana
z5