icon

Prečo sa doma s mužmi nerozprávate úprimne otvorene o sexe?

Včera o 20:36

Milé žienky, prečo sa doma s mužmi nerozprávate úprimne otvorene o sexe?

Strana
z2
vilma7
Dnes o 17:06

Skor by som smerovala k tomu, prečo sa muži doma nerozpravaju s partnerkami otvorené...oni su podla mna ti, ktorí maju problém hovoriť o svojich preferenciách...lebo by asi bolo z toho ich ženy zhrozene a znechutene...takto to hľadajú potom radšej inde a doma maju kľud.

anonym_02e248
Dnes o 17:55

@anonym_autor ale prosím ťa... Never písmenkam... Dobrý sex začína pomocou v domácnosti, ale keď chlap nechce, nepochopí. Lepšie je fňukať kdesi niekomu do telefónu/tabletu a nechať sa ľutovať ako on za to nemôže, že im to neklape. Mimochodom, tých chlapov si sa pýtala, prečo sa so ženami nebavia doma o sexe? Možno im aj tie ženské povedali "keby si mi viac doma pomohol, možno by som aj mala chuť". Ale to pre nich nie je rozhovor o sexe, to hneď pán tvorstva berie ako, že zas sa ona odúva. Ja som to raz na môjho skúsila, najskôr nasrato, tak sa rozčúlil, že čo hneď útočím. Tak som predýchala, išla som za ním a čo najpokojnejšie som mu povedala, že to myslím úplne vážne, že by mohol zajtra navariť obed a bola by som oddýchnujtejšia na večer (pri 3 deťoch). Vieš aká bola jeho reakcia? Zasmial sa. A ďalej si robil svoje. Tak možno aj preto. Niektorí muži proste nechcú pochopiť, aj keď im dáš vysvetlenie na tácke. A vôbec nejde o techniku sexu a tieto blbosti, to si vyříkame za horúca hneď v posteli, nepotrebujem siahodlhé debaty k tomu.

monulka205
Dnes o 19:12

@anonym_autor lebo existuje modrý koník 🤣

Strana
z2