Zadaní muži na zoznamkách: Tolerujete ich správanie?
Len dnes mi napisali traja zenati muzi. Pritom vzdelani muzi, velmi pekny prejav, dvaja manazeri, jeden financnik. Pytam sa, ci maju odkomunikovane doma, ze je na sociánej sieti. Ze nie, nechce tym manzelku zatazovat. Ze je to jeho psychohygiena, jeho svet, jeho socialna bublina. Ze okrem manzelky by bol rad v kontakte aj s inou zenou za ucelom rozhovoru. Pytam sa, doma sa nerozpravate? Rozpravaju, vraj maju velmi pekny vztah a zoznamili sa pred 16r prave na zoznamke. Toto by ste muzovi tolerovali? Keby si pocas prace len vypisoval so zenami na zoznamkach? Ich argumenty su, ze zeny nechce podvadtat, iba komunikovat. Takychto pripadov zazivam kazdy den mnoho. Ja som to ukoncila, neprislo mi to ok. Vas nazor? Preci?
Manželia majú psychohygienu na zoznamkách.... Manželky na modrom koníku, kde sa všetkým chvália, akých majú dokonalých manželov
Ty mas dovolene pisat na hocijakych sietiach s hocikym o hocicom, pytas si dovolenie, ak si prave vo vztahu? Ak je tam naozaj iba preto, ze si pokecat, tak by to malo byt v poriadku. Ak sa chce zoznamovat, tam ho mozes proste bloknut. Nerob si iluzie ale, ze tam nechodia aj zadane zeny ... Kricat fuj chlapi, ale ak zeny podvadzaju tiez ...🙂 Co myslis, ze robi zena doma, ak muz dlhodobo stale v zahranici a nudi sa ...
@anonym_1ce49a nikto nekričí fuj muži ale áno máš pravdu ženy sú také isté často krát horšie
Ty mas dovolene pisat na hocijakych sietiach s hocikym o hocicom, pytas si dovolenie, ak si prave vo vztahu? Ak je tam naozaj iba preto, ze si pokecat, tak by to malo byt v poriadku. Ak sa chce zoznamovat, tam ho mozes proste bloknut. Nerob si iluzie ale, ze tam nechodia aj zadane zeny ... Kricat fuj chlapi, ale ak zeny podvadzaju tiez ...🙂 Co myslis, ze robi zena doma, ak muz dlhodobo stale v zahranici a nudi sa ...
@anonym_1ce49a ta socialna siet je badoo - zoznamka.
Uff no ja poznam zeny, čo majú psychohygienu na Zoznamkach.A nielen si píšu ale i stretávajú.A nie neostalo len pri tom..Otrasna doba..
Uff no ja poznam zeny, čo majú psychohygienu na Zoznamkach.A nielen si píšu ale i stretávajú.A nie neostalo len pri tom..Otrasna doba..
@anonym_8e84cc ešte mi napísal - pred x rokmi sme sa tu zoznámili. Tak ti poviem, asi by jej to ublížilo. Čo? že si len podľa neho píše? A nič zlé nerobí? 🙂
@anonym_autor Moj nazor je, ze zeny dnes idu po peniazoch, tym padom su vztahy casto o nicom, cisto o jej zabezpeceni na cudzi ucet. City idu bokom a muzi ich preto klamu, lebo im taketo, daj mi peniaze, inak idem za druhym, vztahy nestoja za to, aby v nich zotrvali ... Otazka je, kto toto zacal. Jeden ukazuje na druheho, ze ten druhy je povrchny.
Pretoze realne "peknych vztahov" je len malo. To ostatne je iba pretvarka. No ak by kazdy mal zit v pravde, nemali by sme tu skoro ziadne pary. Proste tak to je. Byt spolu zo strachu zo samoty, z ekonomickych dovodov, zo zvyku, kvoli tomu, ze sa to patri, kvoli detom... Tak to bolo vzdy. No je doba interetu, takze je to viac vidno.🤷
@anonym_autor neviem ja to vnimam badoo hlavne ako sexualnu zoznamku
@anonym_autor neviem ja to vnimam badoo hlavne ako sexualnu zoznamku
@sara07 zo vsetkych zoznamiek urobili muzi sexualne zoznamky. Volakedy bol pokec uplne v pohode, rovnako aj badoo. Zo vsetkeho je dnes uz nieco sexualne...
@sara07 zo vsetkych zoznamiek urobili muzi sexualne zoznamky. Volakedy bol pokec uplne v pohode, rovnako aj badoo. Zo vsetkeho je dnes uz nieco sexualne...
@anonym_autor hlavne ze tam každá druhá **** inzeruje privát stretko
@anonym_autor ale zase z nich nerob netvorov .. čo si píšu medzi sebou 😂
napíšem jasne profil , čo chcem , ale absolutne jasne , pripadne prve vety na rovinu a vyfiltruješ ....
mne tiez denne pise vela zenatych a bolo obdobie kedy som sa pytala ze ci nemaju manzelky na modrom koniku. a skoro kazdy povedal ze ano. Tak by padlo vhod sa zamysliet nad tym co sa tu prezentuje o rodine a hodnotach. a ako kazda co tu vravi ze je uzasna ze asi to nebude taka pravda ked muza maju na zoznamke a hlada ulet ci nahradu toho co doma nema.
@anonym_autor asi to je lacnejšie ako psycholog😆vieš o tom, že muži sa často chcú len rozprávať?Doma sú len piate kolo u vozu.Sex len, keď sa plodia deti a potom sú len peňaženka a na poslednom mieste
@anonym_autor jasne, všetci chcú len komunikovať 🙈🤣😂 ale v posteli...
@anonym_autor aj ten najvzdelanejší a inteligentný chlap je vo svojej podstate len zvieratko túžiace po love. Naozaj nemusí chcieť podvádzať, ale potrebuje vedieť, že dokáže stále "uloviť", byť len slovne, pud je proste silnejší než zásady a rozum... Či je to správne?? Môžeme si nahovárať, že nie, ale ich podstatu to nezmení😉
@anonym_autor NEVERÍM, že nejaký manager s kultivovaným prejavom hľadá na ZOZNAMKE, komunikáciu s druhou ŽENOU. 🤦 A nezabudne pripomenúť, že má pekný vzťah. To je také klamstvo, že až. Komunikovať môže so ženou, ak má taký pekný vzťah, ženy radi komunikujú. Chlap nikdy nehľadá komunikáciu s cudzou ženou, hľadá výlučne sex zdarma, ale keďže ženy sú nedostatkový tovar na zoznamkach, tak takýto manažérsky charakter nepovie hneď, že hľadá sex, lebo by hneď skončil, on hľadá "komunikáciu", a až keď ženu dotiahne na rande, tak ju presvedčí , alebo sa bude snažiť presvedčiť na sex. 🥹
@anonym_1ce49a zena co ma muza v zahranici sa nudi? No to chcem vidiet 🙈 ja mam muza prec 3 tyzdne a ani ma nenapadne sa nudit. Dieta, domacnost, praca, cez vikend nejaka turistika, kniha. Nie, nenudim sa. Tesim sa na manzela a po veceroch vypisujem alebo volam s nim. Nepotrebujem inych chlapov.
@anonym_autor ak ti to vadi si s nimi nepíš
@anonym_autor tak ono aj zeny by si mozno rady pokecali ale to mas tak, ked si chce len pokecat muz so zenou tak mozu kecat bez sexu. Ale ked si chce pokecat zena s chlapom tak vzdy ju bud taha asap do postele alebo mu to vypisovanie zarazi partnerka 😀
@anonym_autor moj manzel, ked sa potrebuje "vykecat" ked ma toho vela, tak ide so znamym na pivo alebo na spoved 😁 ...1 zenu ma doma, dalsiu mu netreba 😁...on potrebuje chlapsky pohlad na veci. Ako ja ako zena potrebujem kamosku na vykecanie a pochopenie.
Ak hlada muz inu zenu, hoci len na pokec, tak nieco v ich vztahu nefunguje.
Bud su extrémne nevypocutí u ženy
alebo im ide o niečo,,iné,, ako vykecat sa kamoske.... To jednoducho chlapi nerobia len tak
Garantuje ti že keby si poslala screenshot konverzácie jeho žene, na druhý deň by už žiadnu zoznamku nemal.
Mne raz tak vypisoval jeden sused potom, čo jeho frajerka akurát porodila jeho dieťa, že čo robkam a či nepôjdeme na kávičku. Tak som ho vypi*ovala nech sa stará o svoju ženu a nie ženám píše, že čo by mu na to povedala ona. Napísal len prepáč už nebudem a nikdy sa neozval.
Sú to hajzli všetci zadaní na zoznamkach a garantujem ti, že ich ženy o tom buď nevedia, alebo vedia, ale tvária sa že nevedia lebo z toho majú výhody (pohodlný život)
@anonym_autor niekedy a aj dnes sa pary brali
lebo museli alebo sa uz patrilo, laska vraj pride neskor a bla bla bla... Kopec zien sa citi doma nepochopenych, nevypocutych a citia sa same aj ked su vo vztahu a tak hladaju a chlapi to iste... realita internetu, doby