Prečo sa muži správajú nepredvídateľne vo vzťahoch?
Mám na vás všetky otázku, možno odpoveď poznáte, možno to bude niečo na zamyslenie. Ja už som v koncoch a v tých chlapoch sa nevyznám.
Neviem ako to nazvať, ale mám vzťah-nevzťah. Je mladší, od začiatku sme sa dohodli na tom, že pôjde len o sex. Iniciatíva vyšla z jeho strany. Najprv sme si dlho písali, on sa chcel veľmi stretnúť, ja som nechcela. Nakoniec som do toho šla s tým, že buď nepríde ten sexy chlap z fotiek, ktoré mi poslal, ale nejaky pupkaty uslintany úchyl. Alebo bude divny, alebo zistime inak, že to nema zmysel a ukončíme to. Prosto po dlhom písaní som si bola istá, že sa nikam neposunieme, žiadny príležitostný sex som nehadala ani nechcela. Stretli sme sa. Prišiel ten z fotiek, neverila som, že práve takto vyzerajúci chlap by chcel mňa. Prvé stretnutie malo byť len oťukávacie, na krátky pokec. Keď sme sa ale stretli, asi po 3 slovách sa stalo niečo neuveriteľné. Vybuchla vášeň, premohla nás príťažlivosť. Sex nebol, ja som sa zbadala a nechcela som. On to síce s problémami, ale rešpektoval. Ak by som to mala opísať, zažila som niečo, o čom som zvykla čítať v romantických knihách a myslela som, že takéto niečo reálne neexistuje. Zabudla som na okolie, svet, na všetko. On to pomenoval rovnako, nezavisle odo mňa, vraj toto ešte nezažil. Stretavame sa, sex zatiaľ nebol - neboli podmienky. Ale vášeň je tam šialena. A tu prichádza problém. Predtým sme si písali takmer denne. Nikdy nič extra osobné, keďže sme to chceli udržať v rovine bez namotania sa. Odkedy sa stretávame, komunikácia sa zmenila. On napíše len občas, väčšinou len či mám čas (plus samozrejme klasicke otazky o tom ako sa mam a tak). Keď napíšem ja, niekedy ma ignoruje aj deň dva, niekedy odpíše, ale je dosť strohý. Niekedy je hrozne milý, pozorný, píše, ako by chcel byť so mnou, niekedy odpovedá jednoslovne alebo už neodpíše vobec, hoci je online. Neriešim, nemáme vzťah, akceptujem to, už píšem prvá málokedy. Minule mi ale písal, ako mu chýbam a začal, že čo cítim, keď sme spolu, či mi chýba a podobne. Následne sa odmlčal na viac dní. Potom písal zase, že by sa chcel vyspať s jednou konkretnou ženou, ktorú poznám, že či by som mu ju dohodila, či by mi vadilo keby s ňou spal a podobne. Nechapem jeho pochodom. Pochopila by som, keby sme po sexe, že dosiahol svoje a je odmerany. Ale je odmerany, potom namotáva, potom je zase chrumkavy, potom ide na mna s týmto. Pričom viem, že s tou ženou by aj tak nič neriešil. Načo mi ale o tom pisal a dokazal to riešiť poriadne dlho. Akoby chcel počuť, že by mi to vadilo a že žiarlim. Pritom inokedy ma ignoruje a je odmerany. Čo si mám o tom myslieť? Len pre istotu, nemáme pubertálny vek, ja už mám takmer dospelé dieťa, on je mladší, ale zase syn by mi nemohol byť. Aha a vyjadruje sa, že stretávať sa chce aj ďalej, ale už dlhšie to nenavrhol. Keď by som to navrhla ja, stretli by sme sa, on to už ale nenavrhuje. Keď sa dohodneme, tak je aktívny, stále píše ako sa teší a to stretnutie je zakaždým nenormálne.
Vážne si myslíš,že je odkázaný na sex so starou ženou ako si ty?😆 Vážne? 🤔 Si len ľahko manipulovatelna korisť a zdroj jeho zábavy. Nič viac. Zobuď sa zo sna.
@novaajnenova tak si prenho stará a s deckom, vášeň nevasen, on môže mat hociktoru a aj ma a ty si prosím najdi seberovneho lebo toto je take... hanbim sa normálne aj za teba. On ta proste nechce.
@novaajnenova A ako su skuseni taki muzi? Nemyslim, ze to vies odhadnut. Kazdopadne nie je z teba tak paf ako ty z neho. Trochu je sklamany a podrazdeny, lebo davas zmiesane signaly, sex chces, ale "objektivne" sa neda. Mal ta za IP, nevie teraz, ci to este zmysel ma rozvijat a uz asi riesi inu..
Tiez jedna z moznosti je, ze on ma viacerych na nezavazny sex a ty si zaujimava vtedy, ked akurat ziadna ina nemoze.
@novaajnenova tak to je asi normálne, že ti to lichotilo, pohladilo ego, páčilo sa ti to, najmä keď je fešáčisko a že keď už to nerobí, tak ti to chýba a to ego je trošku ublížené... ale nie je to nič čo by "zíde z očí, zíde z mysle" nevyriešilo
@anita6666 tiež som sa čudovala, ale poviem ti, evidentne ho to so mnou baví.
@barborachors to, že mám dieťa znamená, že už nikdy nemám mať sex? Alebo ho nesmiem mať s niekym mladším. Z čoho usudzuješ, že by si sa mala hanbiť za mňa? A ako si prišla na to, že ma nechce? Ako som už napísal, keď sme spolu, tak je veľmi evidentné, že záujem má.
@novaajnenova
Písala si, že ti ide iba a o sex. A zároveň že si zrušila jeho návrhy na hotel. Tak ako? Chces vzťah alebo sex?
Ak to druhé, tak by si ten hotel nerušila. Neklam samu seba.
Žena sa väčšinou pri tom sexe zamiluje. Chtiac nechtiac. Muži keď chcú sex, ide im o sex. Ženy keď chcú sex, nakoniec im ide aj tak o vzťah s mužom.
@novaajnenova Jezis, vobec si nepochopila 🙈. Ide o to, ze ta az tak nechce a smiesne je, ze ty robis okolo toho tanecky, pricom ho chces viac, ako on teba.
@novaajnenova keby si mu teraz dala neodmietne ale ani sa z toho nezosype, bral ta ako hotovú vec, však zbehni s nim par krát na hotel a uvidíš , aspoň budeš mat sex . Viac od toho nečakaj
@novaajnenova 9 rokov? No to nespadá do kategórie zajac...ty mas dospele dieta, on je neskuseny, cele je to zvlastne. Myslela som ze mas tak 40 a on 20...
@babulkomale ja som myslela ze on tak max 25 tak to už bude vlastne starý chren nie zajac 😄
@anita6666 so starou zenou? 😂😂😂 Ak ma ona 39 a on 30, tak to nic neznamena ohladne veku.
@babulkomale
@lakebabe
@babulkomale nikde som nepisala, že je zajačik. Len že je mladší.
@lenkakravcova nezrušila som jeho navrhy na hotel. Ale on vybavil miesto vždy v čase kedy som nemohla (ženske veci), alebo som dostala strach alebo čo to bolo. Všetko to bolo v čase pred stretávaním, kedy som to odmietala.
Keby ste si aspoň premysleli aké hry to hráte, a k čomu by mali viesť.
@novaajnenova Vraví sa že ak boh niekde dá viac ako treba dakde musí ubrať 🤔 vysvetľovalo by to prečo toľkým krásnym ľuďom chyba charakter.
Podľa toho čo si napísala mi pripadá že nechceš len sex, viac by si chcela sex ako súčasť vzťahu ale v dnešnej dobe sú tak moderné "priateľstvá s výhodami" že partnera na vzťah už skoro nik nehľadá.
Ukonči to kým sa ešte viac namotas na kecy z ružovej knižnice. V skutočnom živote sú dôležité činy nie slová.
Mňa by teda zaujímalo, ako sa prejavuje ta vaša vzájomná vášeň, keď k ničomu v podstate nedošlo???
Chlapi si myslia, že my ženy tieto ich sladké reči potrebujeme počuť, aby sme sa na ne namotali, atď. Sladkým rečiam by som neverila, hlavne keď ste chceli riešiť spolu len sex...Aši chce, aby bolo z neho XY žien pokakanych a ty jednou z nich. A píše, ozýva sa podľa toho, ako má čas. Absolútne by som ho neriešila, ani na sex.
Je to manipulator, mam velmi podobnu skusenost a radím ti daj ruky preč. Aj keď píšeš ze ho nechceš za partnera už teraz je jasné že si na neho namotana pretože keby si nebola tak neriesis prečo robí to co robí. Takých ako ty ma rozrobenych ďalších 10 a je chrumkavy na tu, na ktorú má práve náladu.
@janka_23 neviem, mám pocit, že namotaná nie som, teda nie v zmysle, že by som sa zaľúbila a chcela s ním tráviť čas alebo plánovala budúcnosť. Skôr som namotaná na to, čo so mnou robí, keď sme spolu. Viem, že by som ho dokázala bez problémov odstrihnúť, ale láka ma ešte ten sex. A súčasne sa bojím asi toho, že sa mi to bude páčiť a budem ho chcieť znova. A bude problém, ak sa mi potom prestane ozývať, čo podvedome asi očakávam - dosiahne čo chcel a bude vybavené.
@novaajnenova prosím ta ked u teba nie, u neho nie , hotel ty ako nechceš , tak ako kde chcete suloži na lúke na kopci alebo v karavane ????
ak je tá pritažlivost z tvojej strany tak do toho chod, z tohto vážny vztah proste nebude, nemal základy, každá žena povedzme si to uprimne pokial to nemá tuži po vašnivom sexe ako vo filmoch , tak to proste skus
na hoteli nebudeš prva ani posledná ked si chcete chranit sukromie
alebo mu navrhni weles aspon na 3 dni
nechápem hladaš niekoho s kym by si pisala, mala pocit že si žena alebo chceš sex alebo važny vztah ? mám z toho chaos ..
že je mladší o niečo to nerieš ..
@novaajnenova Ukonci to, prosim ta. Ak velmi chces niekoho pekneho na sex, tak si najdi este mladsieho a nerob okolo toho tanecky..spoznat ho, vypisovat si, namotavat sa a podobne... alebo este lepsie, mas dospele dieta, najdi si normalneho muza, co ta bude lubit, bude chciet s tebou byt a co ta bude takto rozpalovat..
Máš skoro dospelú dcéru ale správaš sa jak puberťačka. Nič v zlom, ale máš už svoj vek, tak sa podľa toho začni aj správať. Keď chceš len sex, tak ti je to v podstate jedno, že s kým, hlavne nech to má kolík a krvný obeh. Lenže tebe to jedno nie je, takže ti nejde len o sex. Neviem... keby sa takto správala moja mama v akomkoľvek veku, bol by som z toho smutný a sklamaný.
@novaajnenova janka_23 ma pravdu. Je to narcis, porucha osobnosti, ak si o tom precitas, urcite popis bude sediet, extremne namotava a potom ta necha tak, trapit sa nad nim a opat dookola...ruky prec, uplne vyautovat, nekomunikovat
@novaajnenova dohodli ste sa ze pojde len o sex, ty sex odkladas, ja sa cudujem ze ti este pise. Ak si po case pochopila ze chces niekoho na vztah, v tychto vodach by som nelovila, do buducna budes sklamana.
@mimanr presne tak, je to manipulatívne správanie, preto je autorka tak zmätená, je to narcis, alebo vykazuje narcisticke črty, treba sa odstrihnúť a ak chce autorka pochopiť správanie manipulatorov nech si naštudujte videá od Jána Dvořáka- poznej sveho psychopata. Ten vo svojich poucnych videách napr. hovorí o narcistke, ktorá si dohadovala rande cez zoznamka potom na nej neprišla a ten ktorý jej najviac volal kde je, čo je s ňou, tak tomu sa potom ozvala a ďalej pokračovala vo "vzťahu". Manipulátor, narcis a iné poruchy osobnosti nepremýšľaju ako bežní ľudia, chce len narcisticke sytenie.
mimochodom že intenzita písania klesa je normálne, čo myslíš že ta bude uvrtavat 100 rokov a ty povieš nie nie , a jeho to bud hecovat k románom
zabudni
prepáč, ale nový profil, nová slohová práca, veľa slov a vlastne balada o h.vne. Nežijete spolu, nemilujete sa, ani spolu nesexujete (a že šialená vášeň a chémia...), tak o čo vlastne ide? To je jediný chlap na svete, že sa ním (v definovanom vzťahu-nevzťahu) vôbec zaoberáš?

@dadis nie neskuseny, ale nie je tak skúsený, ako keby sexoval prvu ligu všade naokolo. A neprišlo mi to ok, preto som tú komunikaciu ukončila ja a ignorovala ho. Hoci ma napadlo, či to nevyzerá, že žiarlim.