icon

Prečo sa partner nechce baviť o sexe?

25. jan 2024

Baby ahojte. Keď sa spýtam partnera co ma rad, čo sa mu páči, čoby chcel v sexe začne byť nervózny a nesvoj. Z akého dôvodu? V sexe to podľa mňa škrípe lebo tieto veci nemáme vydiskutovane. Podľa neho je všetko v poriadku a ze je spokojný. Neviem co si mam o tom celom myslieť....

egonsk
25. jan 2024

no asi ma take predstavy, ktore sa obava, ze ked ti povie, tak s nim spravis kratky proces.

autor
25. jan 2024

@egonsk pravaze sama mu hovorím, že čokoľvek dokážem akceptovať a ze chcem aby sme obaja boli spokojní a vedeli o sebe. Tak nechápem prečo hneď znervoznie...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
hugger
25. jan 2024

Nie je naučený o sexe hovorit. Pomohla by spoločenská hra?
https://sexualnavychova.com/produkt/69-sekund-z...

Akebo nieco podobné, je toho kopec

pininka1
25. jan 2024

S mojim som 23 rokov a nikdy sa so mnou nechce o tom baviť. Preňho je to proste tabu téma. Rokmi sme sa ale zradili a nemusíme sa o tom už baviť. Niekoho neprinutis o tom rozpravat

bytc20
25. jan 2024

Clovek, ktory sa nevie o sexe rozpravat, by nemal sexovat.

karolinakr
25. jan 2024

@hugger z teba sa stal edukátor? páči sa mi tvoje nové ja

niekapitalizmu
25. jan 2024

vsak s nim nemusis byt

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
bbshop
25. jan 2024

@eniaq toto fakt len tebe napadne..určite sa páry bežne bavia pred rodičmi o sexe a pred cudzími ludmi na verejnosti. Normálne si prišiel na príčinu ich problemu

anketkarka
26. jan 2024

Ako to škrípe? Nenapísala si konkrétne. Môžeš skúšať, čo sa páči Tebe a pozorovať reakciu. Ty si mu už všetko o sebe v tejto oblasti povedala? Aj vtedy bol nervózny? Ja som mala manžela, ktorý mal rovnaký problém čo ten Tvoj. Človek dúfa, že po čase sa to zlepší, ale naozaj sú ľudia čo majú nejaký problém sa o tom baviť a ani rokmi sa to nezmení a odrazí sa to na kvalite a jasné že aj v celom partnerskom živote.

realny
Odpoveď bola odstránená
dogblock
26. jan 2024

ako to skripe, ked vravi, ze je vsetko OK?

ale inak divne, nevediet sa bavit o sexe s partnerom. pre mna nepredstavitelne

fido69
Autor odpoveď zmazal