Prečo siahame po nevere?
V intímnej sfére od partnera štandardne očakávame vylúčenie tretej osoby. A predsa nevera je pomerne častou. Prečo? Prevláda nevera na podnet zvonka, alebo na podnety zvnútra vzťahu? Ak žijete v trojuholníku, ako to vnímate? Porozumenie môže byť prevenciou aj terapiou. Možno neveru považovať za odsúdeniahodnú, alebo je prejavom slobody voľby?
Nevera ma vzdy nejaky zaklad. Pomaly rozpad fungujuceho vztahu. Jeden zacne pit, urazat toho druheho alebo ked chlap dvihne na zenu ruku. Potom chudak zena uplne nechtiac povie starosti tretej osobe a ta jej ponukne objatie, bezpecie a zrazu su milenci. Velku vyhodu maju zeny kym muz ma jednu ci dve milenky za dlhy cas zena ma tolko ponuk ze to moze muzovi vratit 10nasobne. a tak si v case kedy im to nefunguje navzajom robia zle. A vela ludi aj tak ostane v tom danom vztahu lebo milenka je dobra na sex ale nie je dobra za manzelku. Ked podvadza mozes cakat ze to bude robit aj tebe. Tak ostavaju ludia v nefunkcnych vztahoch a podla potreby si uletia.