icon

Prečo sú chlapi povrchní?

14. aug 2022

Ahojte, chcela by som sa len vyrozprávať a možno prečítať si názory. Ide o to, že som sa pred dvoma rokmi na jednom festivale zoznámila s jedným spevákom (tiež sme tam hrali so skupinou). Už mal v sebe nejaký ten alkohol a povedal, že ma sleduje na IG, ale na fotkách vyzerám chudšie, tak je sklamaný... To ma vtedy ranilo (aj som ho blokla na IG) a nakoplo. Za tie dva roky som zhodila x kíl, vypracovala som sa, inak sa líčim a mám iný účes. Včera sme sa opäť stretli a celý večer za mnou chodil a snažil sa. Ja som sa však správala chladne, ale to sa mu asi páčilo lebo sa snažil viac a viac. Proste neviem čo si o tom mám myslieť...

Strana
z2
mandzula
14. aug 2022

@heleninamama s tymto nesuhlasim, mna ocaril manzelov intelekt, rozhlad a hlas, vzhlad bol druhotny. Ja tiez nie som ziadna miss a vzdy sa okolo mna chlapi tocili, a to viac ako okolo krasavic v mojom okoli.

savanna
14. aug 2022

Brala by som to, ze sa mu pacia stihle, to je ok. Ale ze ti povedal, ze je z teba sklamany, lebo na IG vyzeras chudsie...to je vcelku chrapunske. Spevaka by som tak ci tak nechcela, ide s tym aj osobitny zivotny styl, zurky, alkohol, zeny, slava do hlavy, nie, dakujem.
Isto nie si prva ani posledna, okolo ktorej sa takto toci, podla mna si o nic neprisla.
A ano, muzom sa naozaj pacia stihle zeny. Musim povedat, ze ja vo svojom okoli nepoznam jednu baculku, ktora by bola obletovana chlapmi. Ano, partnerov si nakoniec najdu, ale obletovane nie su.

karolinakr
14. aug 2022

Čo sa baculiek tyka, tak Halina Pawlovska teda rozhodne komplexami netrpi a je to sympaticke, že sa neciti menrecenna...A inak, kazda tlsta žena je vydata, neviem kde na to chodite, že su na ocot .

shelby88
4. sep 2022

Mňa viac zaráža, že niektorí chlapi sa na seba nepozru a komentujú výzor žien. Keby som opeknela a schudla a zrazu ma chcel, niekto komu som sa kedysi nepáčila, tak by som na rovinu povedala, že nemám zeujem

eva112014
4. sep 2022

@heleninamama Charakter nie je dôležitý, píšeš. Iba štíhlosť. Vysvetli mi prosím ťa, tak prečo sa potom rozpadávajú vzťahy medzi štíhlymi ľuďmi?
Žeby povaha ? 😅

Strana
z2