icon

Prečo väčšina mužov odmieta nosiť kondóm?

9. feb 2026

Už ma to začina dobre štvať , ano su chlapi ktory menia partnerky a oni vyslovene s kondomom chcu , lebo kazdy tyzden alebo den maju inu su promiskuitetny aj ja som trochu ale nie az uplne .. Lenze niektory si sami daju kondom a vacsina to odmieta a zacina sa mi to hnusit chcem aj ja to menit stale lenze menila som a potom behala po gynekologii a co vidim dnešne dievčata ,to tiež menia a neboja sa ničoho , lenze ten chlap nemusi mat priznaky .. A uz mi je to aj blbe napominat niekoho kvoli tomu .. 🙄

Strana
z3
anonym_324def
9. feb 2026
@markusrasford

@anonym_f74a14 ano @demodun vo vačku

@markusrasford A načo ich nosia? Kvôli nezáväznemu sexu?

anonym_de48cb
9. feb 2026

Ak tvoja Aranka je zdroj tvojej oživy, tak trvaj na kondome, lebo sa nakazíš a prideš o flek.

anonym_92e340
9. feb 2026

@anonym_autor nauč sa najskôr gramatiku a následne šukaj prvú ligu

axve
Včera o 05:47

@anonym_autor nosit ho urcite nebudem, ale ked bude treba tak ho pouzijem

misanthropicdann
Včera o 10:24

@anonym_autor pretoze s kondómom to stojí za nič.

anonym_324def
Včera o 11:00
@misanthropicdann

@anonym_autor pretoze s kondómom to stojí za nič.

@misanthropicdann Ale bez kondómu s AIDS je to horšie.

misanthropicdann
Včera o 11:15
@anonym_324def

@misanthropicdann Ale bez kondómu s AIDS je to horšie.

@anonym_324def to nikto nepopiera.
Ale otázka bola prečo ho väčšina mužov odmieta a odpoveď je úplne jednoduchá.

natalka13
Včera o 11:28

uz su jarne prazdniny? ci iba chripka a nuda?

demodun
Včera o 13:31
@natalka13

uz su jarne prazdniny? ci iba chripka a nuda?

@natalka13 to je tu už stále. 😒 Všade len anonym a témy ktoré ťažko brať vážne

kiki68
Včera o 18:50
@markusrasford

@demodun ano

@markusrasford nepoziciavam 😂 A potom sa budes este stazovat, ze vyzeras horsie ako keby rodis trojicky. Ziadne take, nic sa poziciavat nebude 😀

anonym_b19a4d
Včera o 18:59
@anonym_autor

@crazy_cat_lady ale ked to lubiim lubim to , mna to imponuje lubim to striedat len proste co mam kazdemu povedat daj si kondom inac nic ?? Paci sa mi to ked chlapi co to menia automaticky si daju kondom a potom niektori co to menia im je jedno ake choroby sa prenasaju hore dole

@anonym_autor pretože chlapi si myslia že my sme panenky Márie a nestriedame mužov a určite sa nemôžeme nakaziť. Alebo ešte lepšie "vidím že si slušná baba a určite nemáš žiadnu chorobu" Strašne tupi sú. A pritom stačí jeden sex so slušnou, ale nakazenia ženou, ktorá chytila HIV napríklad od takého dementa ako je on.
Samozrejme ze odmietam sex bez kondómu. Bez diskusie, má smolu. Orálny sex len keď mi prinesie papier že je HIV negatív. Bez srandy.

saxana000
Včera o 20:23

Tak si kup zensky kondom vymienaj si sama a mas po probleme.

Strana
z3