Prečo ženy 35+ po určitej dobe strácajú chuť na sex?
tak dami dáme si zaujímavú diskusiu vidím že dosť aktívne komunikujete ohľadom vzťahov .Prečo ženy po určitej dobe strácajú chuť na sex doma . Keď sa rozprávame s kamarátmi či už ženatymi alebo v dlhodobo žijúcimi v jednej domácnosti majú rovnaký problém že ženy nechcú sexovat milovať sa . Tu všetky píšete v rôznych témach že ako máte radi sex ,lízanie ,masáž klitorisu či už prstovanie . Tak nerozumiem prečo doma nemáme sex …
Jasné, dáme si zaujímavu tému 😀 ty anonymne a my ti tu budeme vypisovať či máme doma chuť na sex alebo nie 😅 môžem ti akurát tak povedať, že momentálne mám chuť na huspeninu
Dá mi, nedá mi, ale dámy majú Y na konci
A predohra začína umytymi riadmi, vypratym pradlom. Popracuj viac v tejto sfére, bude viac radosti pod paplonom.
@nikpa tak moja veľa vás sa nepodpíše pod žiadnu tému .. a teraz ti vadí že som ja nepodpísal 😂🤭 a k huspenine si nezabudni dať cibulku a ocot 👻
@viestta ta v Košicoch i umývanie riadu je predohra 🤪 už tomu rozumiem .. keď umyjete riad už máte po orgazme 🤭🤭
Mne to nevadí len nečakaj, že niekto ti tu bude písať čo robí a nerobí doma v spálni.
Neviem iba mne pride smiesne podmienovat sex pomocou v domacnosti? 😁 akoze u malych deti chapem, tam ked muz pomoze, zena ma viac energie aj na ine veci. Ale ked uz deti nie su mini, tak mi to pride uplne mimo 😁. Uplne ine veci su podstatnejsie aspon podla mna.
Autor najlepsie sa o tom porozpravat doma so svojou zenou a nie tu 😁. Osobne ak nie je zdravotny problem, tak trochu nechapem tych muzov ci zeny co to tak velmi odmietaju, pretoze pochopitelne ten druhy zacne hladat inde..
Zeby preto,ze su zeny unavene? A z pohladu na rozvaleneho grofa na gauci maju zvlhnut? Skus behat cely den okolo deti a manzelkinho zadku a rob to takto denne aspon mesiac a uvidis,co to spravi s tvojim libidom. Alebo si radsej precitaj knihu muzi su z marsu,zeny z venuse.
Moznost o ktorej sa často nehovori že prečo je tá,že jednoducho maju zálusk na nejakého ineho chlapa...nemusi to byť hneď milenec, stačí že ich priťahuje iny,že sa zalubia do ineho
Veď sa opýtaj doma ženy, prečo nechce sex. 🤔
My Ti mame napisat, preco nemate doma sex? Ved sa spytaj svojej manzelky/partnerky a budes vediet. A nechapem, preco si myslis, ze ak Ty doma nemas sex, ze to tak vsetci musia mat. My sme doma napr. takyto problem nemali ani po 50-tke.
Ani Ja nerozumiem preco doma nemate sex. My ho mame 😃ale to sme my. A vy ste vy.
Lebo asi sex s tebou stojí za prd.
Lebo asi si bol dobrý len na oplodnenie?
Lebo si bol typ muža, ktorý si užije 5min a je spokojný?
Lebo po roku si uz nepokladal sprchu pred sexom za dôležitú? Už si nepotreboval svojej manželke voňať?
Bud si istý, ze keby mala žena s tebou po každom sexe orgazmy, keby sa cítila pri tebe vždy sexi, milovaná a krásna VZDY! , nie len 5min pred tým ako si chceš vrznut a keby si jej vonal rovnako ako v deň vášho prvého rande... tak by chcela aj po 35+ !
@simona20201309 to bolo tvrdeee ale take pravdivee 😁👏👏
@liv1 😇😀
@simona20201309 tak aspoň vieme že si potrpiš na hygienu 🤭 tak ale že by som nerád voňala nie je môj prípad .Som typ čo je schopný sa sprchovat aj niekoľko krát do dňa neznášam keď niekto pachne To žeby žena nemala orgazmus tiež nemôžem povedať vždy som cítil že bola . To iste platí pri bodoch z vonku (ale ti vieš dobre co sú body z vonku ) tiez je vidieť spokojnosť . Či to nebude tým že doma po rokoch strácame chuť jeden na druheho je to ako s jedlom tiez nás omrzí jesť často to iste . To že ty si mala chlapa ktorý nedbal o seba a nemal potrebu byt príťažlivý .. netreba všetkých do jedného vreca vkladať . A co keď mi doma to robíme ako vy len s povinosti tiez sa nám nepáčia určite veci otrepané ..
@simona20201309 si myslíš že som taký chrapun .. žeby som ju nezobral na večeru či jej daky dobrý parfum nekúpil na dovolenku ju nezobral (aj tam bez ) vždy keď čo chce tak jej dám či kúpim Či sú deti doma či nie je to jedno 🤭 tak ale TV ide 😎 na plno
@autor Teraz úprimne?! Spomeň si, že ako ste randili. Uvidel si ju prvýkrát, išiel si k nej a povedal si:” Ja som XY, tu je hotel blízko, zasexujeme si?” 😅
Asi nie! Keď chlap žene dvorí, chce sa žene páčiť, je k nej pozorný, milý, vtipný atď. atď.
Kedy a prečo sa to zmení? Kto sa najprv zmení? Toto je tvoja tajnička, ktorú si musíš vylúštiť.
Tvoje sťažnosti sú na mieste, ak ste sa tak spoznali. (skrz sexu) 🤭
@eva112014 a či to nebude tým že ak máte zabezpečené blahobytne tak ste spokojne a viac vám netreba .. (doma ) dalo by sa tu diskutovať o veľa veciach ale jedno je veľká pravda ze ak suka nechce máš smolu 🤭ale suky sa radi hárajú síce nie doma 😉
@eva112014 vieš preto je veľa mileneckych vzťahov .. je to len o dobrej sexovacke 🤭🤭

A naco to riesis? Nak kazdy sexuje ako uzna za vhodne