Predstieranie orgazmu pred partnerom
Mám problém s dosiahnutím orgazmu. Môj partner sa urobí do 5 minút. Najhoršie na tom je že musím predstierať orgazmus lebo mi to je blbe povedať že som nebola. Lebo sa urážal. Tak to trvá takto už pekne dlho . Poradíte mi niekto že ako to zmeniť alebo ma taký problém niekto tiež?
Ako to zmeniť? Prestaň predstierať. A komunikujte. Ak sa urazí, tak zrejme ťa má v paži, keďže mu ide len o to aby sa vyprázdnil.
A on necíti že si orgazmus nemala ? 😀 Chlap vnútri cíti kedy má žena orgazmus lebo aj tam je svalstvo ktoré sa vyvrcholením stiahne.
Autorka-pan manzel ma zdrave ruky a jazyk???
@mullerova46 on to mozno aj vie, ze ona predstiera a je mu to ukradnute. Nema aspon robotu s nou.😒
Autorka-pan manzel ma zdrave ruky a jazyk???
@mullerova46 on to mozno aj vie, ze ona predstiera a je mu to ukradnute. Nema aspon robotu s nou.😒
@anonym_ff3bff alebo nikdy nezazil orgazmus u zeny.
@anonym_ff3bff alebo nikdy nezazil orgazmus u zeny.
@anonym_75e75e to je zase jeho chyba, lenivost, lahostajnost...
@anonym_75e75e to je zase jeho chyba, lenivost, lahostajnost...
@anonym_ff3bff alebo nevedomost.
Kolke zeny tiez nevedia co je orgazmus, kym ho ozaj nezaziju. A niektore az po rokoch sexu/ak vobec niekedy.
@anonym_ff3bff alebo nevedomost.
Kolke zeny tiez nevedia co je orgazmus, kym ho ozaj nezaziju. A niektore az po rokoch sexu/ak vobec niekedy.
@anonym_75e75e nevedomost??? Hlavne, ze vie ako ma vyzerat jeho orgazmus. Toto by u mna nepreslo, ze nevedomost. Ved nie je retardovany.
@anonym_autor ja mám opačný problém, manžel sa neurobí aj 40 min . Lebo čaká na mňa 😁😁 a mne sa nedarí dosiahnuť a niekedy už to je dosť otravné, tak dlhý sex
@anonym_77d227 presne. Môj tirz čaká kým ja sa urobim a mne niekedy to trvá aj 50min..a tak dlhý sex má vyčerpáva :((
Viete čo je ešte horšie? Že ten sex je iba raz za dva týždne.
Je lenivý aj sám seba urobiť. No proste je workoholik.
@anonym_autor Si tu tvrdila, že inak žiááádny problem nemáte....veď sa klam ďalej.🫠
@anonym_autor Si tu tvrdila, že inak žiááádny problem nemáte....veď sa klam ďalej.🫠
@enmery no je to vždy len ten sex. Nič viac nechápem načo ma tu ťaháš za slovíčka ? Aký máš problém?
@anonym_autor nuz ak ma sex 1x za 2 tyzdne (a nic medzitym) tak sa mu necudujem, ze dlho nevydrzi.
Ste v bludnom kruhu. Tym ze nepozna Tvoje prave ja pri sexe, ale len divadielko, mozno mu to je nudne, tak mu staci "nevyhnutne minimum" aby ho neroztrhlo a Ty zase tym, ze nie si pri sexe uspokojena, tak tiez zrejme nemas chut na neho. On to riesi workoholizmom. A Ty?
Skoda toho, ze ste si to nevykomunikovali na zaciatku a Ty si to vzala "skratkou".
@anonym_autor nuz ak ma sex 1x za 2 tyzdne (a nic medzitym) tak sa mu necudujem, ze dlho nevydrzi.
Ste v bludnom kruhu. Tym ze nepozna Tvoje prave ja pri sexe, ale len divadielko, mozno mu to je nudne, tak mu staci "nevyhnutne minimum" aby ho neroztrhlo a Ty zase tym, ze nie si pri sexe uspokojena, tak tiez zrejme nemas chut na neho. On to riesi workoholizmom. A Ty?
Skoda toho, ze ste si to nevykomunikovali na zaciatku a Ty si to vzala "skratkou".
@anonym_75e75e za mňa je 1,2x do týždňa sex až až . Že je to na nevydržanie a plne vajcia by som nepovedala
@anonym_75e75e za mňa je 1,2x do týždňa sex až až . Že je to na nevydržanie a plne vajcia by som nepovedala
@anonym_77d227 ale ty píšeš 1-2 krát do týždňa a ona 1 krát za dva týždne. To je rozdiel.
On sa neuráža, ale skôr má pocit, že niečo nezvláda, len to inak prejavuje. Inak nemyslím si, že dobrý sex stojí na tom či dosiahne vrchol spolu. Dosiahnuť vrchol spolu je dôležitejšie pri turistike 🙂
@martin36 nemusia dosahovat spolu..ale obaja ..si predstav ze za cely vztah co mas sa ani raz nespravis ty.. ani raz do konca..Ved by si explodoval... a zena to proste potrebuje tiez
@anonym_autor neznášam takých egocentrickych kretenov. Mal by sa uraziť, ale na seba, že je neschopný a nemá záujem riešiť situáciu
@anonym_autor stale neprisiel na to ze to predstieras ? Pravdu ti poviem uz by si viac nepichol. Matrac robit len aby sa otriasol ? A este bude urazeny. Preco si to robis ? Povedz pravdu nech sa urazi aj na 3 zimy kludne... tebe da aspon pokoj a mozes si to dosiahnut aj sama

A on necíti že si orgazmus nemala ? 😀 Chlap vnútri cíti kedy má žena orgazmus lebo aj tam je svalstvo ktoré sa vyvrcholením stiahne.