Predstierate orgazmus alebo je všetko skutočné?
Ahojte.vcera sme sedeli partia priateľov vonku a samozrejme prišla téma aj na sex.vsetci chlapi sa hrdili,že ich partnerky to nepredstieraju a že by na to prišli keby áno.ja som tiež takého mala čo si bol istý 🤣🤣.no a ak vás môžem poprosiť dajte lajk na komentár ,že ako to máte vy.ci predstierate aj keď len občas alebo nikdy.dakujem.komentare písať nemusíte,dajte len lajk.dakujem
Nepredstieram
toto je Modry Konik, tu ma kazda dokonale viacnasobne orgazmy 🙂
toto je Modry Konik, tu ma kazda dokonale viacnasobne orgazmy 🙂
@anonym_06c423 takže aj ty?😁
@anonym_autor nikdy nepredstieram, nejsom prij*bana
Dievčatá,stačí dať like na jednu z možností.nemusite písať komentáre.dakujem
@anonym_autor Tak ešte si diktuj ako máme odpovedať 😀 Buď rada, že ti niekto na tému vôbec reaguje 😀
@anonym_autor Tak ešte si diktuj ako máme odpovedať 😀 Buď rada, že ti niekto na tému vôbec reaguje 😀
@anonym_5726c6 tak je to moja téma.nik ťa nenútil reagovať
@anonym_5726c6 tak je to moja téma.nik ťa nenútil reagovať
@anonym_autor A vieš čo? Ja budem 😀 Tralalááááá, laláááá, tralalááá, orgazmy predstieraláááá.
@anonym_autor A vieš čo? Ja budem 😀 Tralalááááá, laláááá, tralalááá, orgazmy predstieraláááá.
@anonym_5726c6 🤦🤷
@anonym_autor like nie je anonymný, môžeš začať prvá témou pod svojim menom... ale áno, už som to párkrát zahrala
@anonym_autor like nie je anonymný, môžeš začať prvá témou pod svojim menom... ale áno, už som to párkrát zahrala
@anonym_41015a to ma nenapadlo🤦.ja som to len chcela mať jednoduchšie, aby som zistila väčšinu.
To máš ako s obedom, ak pochváliš obed , ktorý ti nechutil, veľmi ľahko sa ti môže stať , že nabudúce ti ho uvaria znova🤪 Takže nie...
Nepredstieram. Nemám prečo. Moj muž sa vždy postará, aby som ho mala. 😉
este som nepredstierala za 23 rokov s muzom
nepredstierala, neviem ako na to
Nepredstieram. Lebo nemusím.
Na zaciatku vztahu som par krat predsierala. Urcite toto povinne divadlo zahrala skoro kazda. 😁Nechces ho urazit, trva mu to dlho, nevie ako na to, je drevo,povies mu 100krat kde a ako, aj tak si ide svoje...
No a ja nemam nervy dlho sa pretvarovat a ked chcem uz pokoj, tak som musela ozivit dosky SND.😂
Čakám kedy miestny ultrakresťan začne odpovedať za svoju ženu 😂
Citam len nadpis
Nikdy v zivote som nepredstierala ..ani ked som mala za mlada neschopneho priatela. Vsak nech vie aky je 💁🏻♀️
este som nepredstierala za 23 rokov s muzom
@anonym_229ede a ked nie s mužom?
Čakám kedy miestny ultrakresťan začne odpovedať za svoju ženu 😂
@anonym_057953 ved spolu nespia, hadam raz za rok co mu dovoli ho ma
@anonym_229ede a ked nie s mužom?
@markusrasford a s kym akoze s milencom by som mala predstierat? naco by mi bol taky milenec 😆
@markusrasford a s kym akoze s milencom by som mala predstierat? naco by mi bol taky milenec 😆
@anonym_229ede Keď s mužom nie , možno myslel či nepredstieraš so ženou 😂😈
Ak ti na tvojom partnerovi nezáleží alebo ho nemiluješ, tak pokojne predstieraj. No nechápem prečo by si mala klamať niekoho, s kým si a udržiavaš aj sexuálny vzťah.
Ja keby zistím, že by to partnerka predstierala, bral by som to z časti ako klamstvo. A radšej by som sa zameral na to, aby mi povedala, čo sa jej páči a čo mám zmeniť, aby ten orgazmus dosiahla aj so mnou.
Myslím že o tom to je, uspokojiť svoju polovičku.
A ak je to len milenec alebo náhodná známosť, tak načo takého mať, ktorý je na nič.

Predstieram