Kedy ste odzdobili vianočný stromček?
hlasujte s lajkom v komentároch 🙂
prvý januárový týždeň
druhý januárový týždeň
tretí januárový týždeň
štvrtý januárový týždeň
neskôr
chýba mi tam neviem načo treba si toto pamätat
ako počítaš týždne. keď to bolo 10.1 to mám dať ako prvý alebo druhý týždeň. 🙂
ako počítaš týždne. keď to bolo 10.1 to mám dať ako prvý alebo druhý týždeň. 🙂
@anonym_3c129c riešim len zo zvedavosti, orientačne, bez rozmýšlania, netreba otvárať kalendár 🙂 vďaka
možnosť č. 7: neviem načo si treba toto pamätať
Minuly tyzden. Ale len preto ze bolo treba miesto kde stal na nieco ine 🙂 Inak byval tak do prvej polovice februara
Minuly tyzden. Ale len preto ze bolo treba miesto kde stal na nieco ine 🙂 Inak byval tak do prvej polovice februara
@anonym_f5646c presne.aj my min.tyzden,nakolko uz odkvecol.
Vcera boli hromnice,cize oficialny tradicky koniec ...aj v kostole este boli stromceky,dnes uz by byt nemali...
Dnes som upratala ubytkyvianocnej vyzdoby
6.1.2022
ešte stojí ozdobený 😂
@dabo123 ešte máme 🙂🌲
a ktory?
Ten hlavny, pod ktorym byvaju darky, alebo mensi, ktory sluzi iba ako dekoracia?
Tak velky isiel dole najblizsi vikend po 3och kraloch, a mensi ako deracia, a vlastne aj vsetky ostatne vianocne dekoracie a svetielka su este stale na mieste.
Vlastne ten mensi stromcek uz 3ti rok stoji stale na tom istom mieste celorocne, takze je to vlastne jedno.
@dabo123 ešte máme 🙂🌲
@mirkazdenko to je iná krása 😍 daj fotku trochen tma keď svieti🕯💡
My ešte máme...
@dabo123 ešte máme 🙂🌲
@mirkazdenko živý vám ešte vydržal, to sa ako podarilo?
Keď sme ani nemali? 🤷♀️
@mirkazdenko to je iná krása 😍 daj fotku trochen tma keď svieti🕯💡
@belaanabela ďakujem 🙂 živé robievame také retro 🙂
@mirkazdenko živý vám ešte vydržal, to sa ako podarilo?
@anonym_64370a máme ho 7 týždňov 🙂🌲 vydržal, sama som ho sadila, mali sme ho 11 rokov, je veľký, mohutný, pravidelne zalievam do stojana, do konca mesiaca ešte vydrží počítam 😁 je taky veľký a široký že zaberá štvrtinu veľkej izby 🙈🙂
@anonym_64370a máme ho 7 týždňov 🙂🌲 vydržal, sama som ho sadila, mali sme ho 11 rokov, je veľký, mohutný, pravidelne zalievam do stojana, do konca mesiaca ešte vydrží počítam 😁 je taky veľký a široký že zaberá štvrtinu veľkej izby 🙈🙂
@mirkazdenko nádherný je.
@belaanabela ďakujem 🙂 živé robievame také retro 🙂
@mirkazdenko ja milujem retro 🌲 klasiku červená&zlatá& zelená ja ešte aj poplatkov dávam 😘
@mirkazdenko ja milujem retro 🌲 klasiku červená&zlatá& zelená ja ešte aj poplatkov dávam 😘
@belaanabela aj my tak, ale len reťaze dávam... Ale zvykneme to striedať aj umelým stromčekom, s modernou vyzdobou kvôli synovi 🙂 ale živé sú živé 🥰 moja srdcovka
Prave odzdobujem;))))

ešte v decembri