Preháňam?
cauko,
trosku potrebujem vyventilovat ohladom takej blbosti…
aky mate nazor na to, ze ked ste s niekym uz nejaku dobu a po nejakom urcitom case vas dobehne minulost. Som s mojim priatelom vyse roka, a vsetko je v poriadku, som spokojna, stastna, mame spolu vynikajucu komunikaciu a vsetko klape tak ako ma.
Rozumieme si vo vsetkom.
Len ja som trosku obcas taka domyslava povaha. Pracujem na tom samozrejme uvedomujem si to, snazim sa davat pozor na svoje myslienky a kontrolovat sa. Mozno si namyslam a prehanam, ale ide o to, ze som pred nejakym casom ciste nahodou (nie nesliedila som) nasla nejake fotky a screenshoty od jeho byvej. Samozrejme je to minulost a obaja sa v tom nevrtame. On je zo vsetkym uz davno vysporiadany. Len moja hlava obcas sommnou hra hry a pokusa ma. Nasla som fotky a screenshoty memes ktore si posielali. Samozrejme som o tom povedala priatelovi, zabudol ze to ma v PC, pretoze to este bolo zo starych cias, a zostalo to na google drive a ani o tom netusil. ma dva emaily. jeden stary a jeden novsi. A boli tam screeny z tej cartoon rozpravky Spongebob a obaja ten cartoon milovali. On uz od detstva aj mi o tom vravel ze od detstva ma rad tuto zltu postavicku. Nasla som si ju na fb a vsade mala prispevky a popisky z toho cartoonu. A taktiez vselico ohladom toho. Ja som o tom este nevedela do tej doby a davno som mu kupila tricko s touto fiktivnou postavickou len tak zo srandy, velmi sa z toho tesil. Jak som to zistila ze aj ona mala rada ten serial, nejak sa mi to sprotivilo. A mam v hlave vsugerovane ze si urcite na nu obcas spomenie, ked nosi to tricko alebo ked vidi nieco v spojitosti s tymto serialom. Bol s nou dlho a mali toho zrejme viac spolocne… neviem asi som len paranoidna a zbytocne sa zapodievam s takymito sprostostami.
Je to uz davno za nim vyriesene. Ale stale ma velmi rad ten serial a vsetko s nim spojene. Som asi blazon ze?
(Sme dospely ludia, nie decka alebo teenageri) Len ja mam obcas blbe myslienky o sprostostiach? Mam averziu na ten serial naozaj..
- neodzudzujte ma, chcela som sa len vypisat. Ulavilo sa mi.

Ja som cakala, ze co za veci si v tom pocitaci nasla a nakoniec z teba vylezie, ze mali radi rovnaky kresleny serial 🤦🏼♀️😂 ano prehanas a si mimo. Kazdy ma nejaku minulost, kt sa neda zmenit a je jedno ci tento tvoj frajer alebo hocijaky iny v buducnosti. Urcite aj ty nejaku mas. Samozrejme, ze mali spolocne veci s byvalou a spolocne zaluby atd, ved preto boli spolu, predpokladam, ze aj s tebou ma vela veci spolocnych.
V tomto pripade odporucam tvoje myslienky s nim nejomunikovat, ja by som sia si myslela ze moj partner je zmyslov zbaveny, ked mu takato vec vadi.