icon

Prekvapenie pre manžela za dverami spálni

9. feb 2022

Ahojte mám pre muža prekvapenie, príde mi s práce po dlhšej dobe, kúpila som si sexi prádlo a chcem sa vás spýtať keď sa mu ukážem nebude blbé keď si dám doma k tomu vysoké topánky ?:😄🤷

Strana
z3
mamula20
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
miadi
10. feb 2022

Ako to dopadlo? Pacilo sa mu to aj s topankami alebo frflal? 😁je to tak 50/50 Bud su z toho nadseni ako vyzeras alebo sa pozastavuju nad zbytocnostou topanok v nutri,

autor
10. feb 2022

@miadi ešte len má prísť a topánky si teda dám a uvydime 😉

miadi
10. feb 2022

Ok tak si to uzi 😜urcite oceni snahu lepsie ako pradedeckova nocni košile 😄

daniela2202
13. feb 2022

Ak je zvyknutý na sexi prekvapenia- prádlo atď. , môžu byť aj topánky. Ak nie je zvyknutý na sexi prádlo.... môže to byť fiasko 😁

bennn
13. feb 2022

Podla mna je to totalne trapne. Radšej by som ocenil, keby pri tom ako si sadnem k tv večer, sa pritúli ku mne. ... Ale to ty musíš poznať, či a akého úchyláka si si vzala, ... ono väčšinou tí čo sú závislí na 18+ videách z branže, tým sa to páči, lebo nič iné nevídali a pripadá im to pekné. Mne to pripadá pod úroveň a strašne úbohé.

essenceee
13. feb 2022

ked ho chcem prekvapit, tak mu spravim show v krasnom pradle a pohrajem sa pred nim s vibratorom. Velmi sa mu to pači

miadi
13. feb 2022

@bennn preco by mal byt uchylak? Ked sa mu paci nieco ine ako tebe ? Ved urcite sa k nemu bezne prituli pri tv ked je doma. To uz je kazdeho vec co sa im doma v spalni paci. Clovek ked dozreje tak nepovie fuj na to co je pre ineho mnam. To co sa paci a co praktikuju dobrovolne dvaja dospeli ludia .., fantazii sa medze nekladu a je to len ich vec. Uchylne su uplne ine veci. Kde sa dvaja zhodnu je vse ok.

bennn
13. feb 2022

@miadi uchylnosť je subjektívna a vychádza z nejaký štandardov ktoré sú zavedené v spoločnosti, ktoré sa jej vymykajú.

Strana
z3