Prekvapenie pre manžela za dverami spálni
Ahojte mám pre muža prekvapenie, príde mi s práce po dlhšej dobe, kúpila som si sexi prádlo a chcem sa vás spýtať keď sa mu ukážem nebude blbé keď si dám doma k tomu vysoké topánky ?:😄🤷
Ja som sa svojho muza spytala, ci si mam dat aj podpatky, ked sa mu ukazem v sexi pradle. Povedal ze NIE 🤷♀️
@bambulienka25 ja som s nou v pohode 😉, inak este ak sa nas nieco dotkne a nevieme to prijať, tak mame v prvom rade chut vratit uder späť, ublížiť či ponížiť 😉 tak veľa sa dá vyzistit z druhého človeka na základe obyčajných slov, pekný deň 😉
Môj chlap mi kupuje kadejaké oblecko, mne je to hrozne trápne si obliekať. Je mi z toho vždy smiesno, on je z toho celý bez seba 🤷♀️😂
@bambulienka25 chcela by som Ťa vidieť, či by si bola taká hrdinka odvážna aj naživo 🙂 ale internet toho znesie, to máš pravdu .. vlastne ani neviem čo viac Ti povedať, ty za to v podstate nemôžeš ako tak čítam. nie každému bolo do vienka dopriate. tak teda ... pekný deň 😀
@miskakyska este toto a splni sa jej zivotny sen :DD ked uz nicim inym nevie clovek zaujat aj toto je cesta :DDD
@banderaska29 presne to som si aj ja vsimla😂..stále len @bambulienka25 komentuje a zosmiešňuje, nechapem, akože si mysli, že je vtipná, ale je to dost trápne!!
Podla mna tiež musí byt veľmi nespokojná sama so sebou 😲🤷🏻♀️
Blbe to nebude neboj . Blbe by bolo Keby si ho cakala Naha na stole a na tebe home made sushi 🍣 a on by meškal 😜
Ja som sa smiala na jednom sexi rozopinacom oblecku, ze trosku drahe na to, ze to bude mat zena na sebe 3 sekundy 😃
@miadi ani to by nebolo blbé, blbé by bolo, keby domov prišiel s kolegom a stôl by bol oproti vchodovým dverám 😂
@mayyyyka zas až také nič hrozného nenapísala na to,aký hon sa na ňu spustil🤭
Netreba to tak prežívať,..
Babizne,vy sa začínate vadiť! Ale mne ste vnútili myšlienku,že ja by som mohla lodičky už LEN do postele,pretože si neviem spomenúť,kedy naposledy som ich mala obuté 🤔 Po rokoch v teniskách a kanadách, by som sa naštelovala k posteli a už by do mňa iba muž štuchol a elegantne by som sa rozcapila do perín! Kedy je to ten Valentín?🥰🥰🥰
@elizabet173 bolo to blbe Lebo tam tak trcala niekolko hodin .. a mali vyrocie .. Keby doniesol kolegu ( herca) este by sa potesila ze bude 3ka ( Samantha Jones) 😜
@mamina1419 moj by sa ma opytal ci mi nesibe, alebo ci si chcem nohy dolámať. Aj na sexy spodne pradlo mi uz pred 15r povedal ze "ved prechladnes" a ďalšie dni som to sj počúvala o bavlne a teple a tak 😂🤦🏻♀️ no romantiku a vášeň a chlapa poskladaneho zo sexy pradla = to si pozriem v telke 😂
@bambulienka25 ak je niekto uplne spokojný so svojím životom, je spokojný sam so sebou, nemá žiadnu potrebu niekoho ponižovať, urážať, vysmievať sa mu.. ak to niekto robí, vypoveda to len o nom samotnom...a to nie len v tejto diskusii, alebo vo viacerých kam si prisiepievala. Vieš, možno ten tvoj ,,humor,, a štýl ako niekomu radis, pre niekoho nemusi byt vôbec vtipný, ale naopak zranujuci, urazajuci, .....sme predsa ženy, empatické stovrenia a tu si mame pekne radiť, skus nad svojou ďalšou odpoveďou trošku popremýšľať 💖
Určite topánky. No hlavne si daj aj pekný makeup a uprav vlasy. Inak to nebude dobre vyzerať.