icon

Prekvapenie pre manžela za dverami spálni

9. feb 2022

Ahojte mám pre muža prekvapenie, príde mi s práce po dlhšej dobe, kúpila som si sexi prádlo a chcem sa vás spýtať keď sa mu ukážem nebude blbé keď si dám doma k tomu vysoké topánky ?:😄🤷

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kataka10
9. feb 2022

Ja som sa svojho muza spytala, ci si mam dat aj podpatky, ked sa mu ukazem v sexi pradle. Povedal ze NIE 🤷‍♀️

zuzinapipina
9. feb 2022

@bambulienka25 ja som s nou v pohode 😉, inak este ak sa nas nieco dotkne a nevieme to prijať, tak mame v prvom rade chut vratit uder späť, ublížiť či ponížiť 😉 tak veľa sa dá vyzistit z druhého človeka na základe obyčajných slov, pekný deň 😉

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
katus2323
9. feb 2022

@mayyyyka ako keby ľudskosť úplne vymierala..

lulupulu
9. feb 2022

Môj chlap mi kupuje kadejaké oblecko, mne je to hrozne trápne si obliekať. Je mi z toho vždy smiesno, on je z toho celý bez seba 🤷‍♀️😂

banderaska29
9. feb 2022

@bambulienka25 chcela by som Ťa vidieť, či by si bola taká hrdinka odvážna aj naživo 🙂 ale internet toho znesie, to máš pravdu .. vlastne ani neviem čo viac Ti povedať, ty za to v podstate nemôžeš ako tak čítam. nie každému bolo do vienka dopriate. tak teda ... pekný deň 😀

miskakyska
9. feb 2022

Admini☝️navrhujem premenovať diskusiu nálet na
@bambulienka25

sticker
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mayyyyka
9. feb 2022

@miskakyska este toto a splni sa jej zivotny sen :DD ked uz nicim inym nevie clovek zaujat aj toto je cesta :DDD

silviaeli
9. feb 2022

@banderaska29 presne to som si aj ja vsimla😂..stále len @bambulienka25 komentuje a zosmiešňuje, nechapem, akože si mysli, že je vtipná, ale je to dost trápne!!
Podla mna tiež musí byt veľmi nespokojná sama so sebou 😲🤷🏻‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
miadi
9. feb 2022

Blbe to nebude neboj . Blbe by bolo Keby si ho cakala Naha na stole a na tebe home made sushi 🍣 a on by meškal 😜

sono2
9. feb 2022

Prečo nie. Celkom obdivujem také
Ale tak, fakt Prečo nie? Keď ste na také veci

basska_b
9. feb 2022

Ja som sa smiala na jednom sexi rozopinacom oblecku, ze trosku drahe na to, ze to bude mat zena na sebe 3 sekundy 😃

elizabet173
9. feb 2022

@miadi ani to by nebolo blbé, blbé by bolo, keby domov prišiel s kolegom a stôl by bol oproti vchodovým dverám 😂

miskakyska
9. feb 2022

@mayyyyka zas až také nič hrozného nenapísala na to,aký hon sa na ňu spustil🤭

Netreba to tak prežívať,..

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dusankomoj
9. feb 2022

Babizne,vy sa začínate vadiť! Ale mne ste vnútili myšlienku,že ja by som mohla lodičky už LEN do postele,pretože si neviem spomenúť,kedy naposledy som ich mala obuté 🤔 Po rokoch v teniskách a kanadách, by som sa naštelovala k posteli a už by do mňa iba muž štuchol a elegantne by som sa rozcapila do perín! Kedy je to ten Valentín?🥰🥰🥰

miadi
9. feb 2022

@elizabet173 bolo to blbe Lebo tam tak trcala niekolko hodin .. a mali vyrocie .. Keby doniesol kolegu ( herca) este by sa potesila ze bude 3ka ( Samantha Jones) 😜

nykkushka
9. feb 2022

@miadi a wasabi aj tam kde sa wasabi nemá dostať 😵🤣🤣 #samanthaforever 🤣

elizabet173
9. feb 2022

@nykkushka juuuj, nieeee wasabi nieeeeee

hapipa
9. feb 2022

Veď keď už mu robíš prekvapenie, tak to premysli do posledného detailu 😉

mamina1419
9. feb 2022

@simca06022011 tak chalúp je chlap . Môj by mi to určite povedal 😁

simca06022011
9. feb 2022

@mamina1419 moj by sa ma opytal ci mi nesibe, alebo ci si chcem nohy dolámať. Aj na sexy spodne pradlo mi uz pred 15r povedal ze "ved prechladnes" a ďalšie dni som to sj počúvala o bavlne a teple a tak 😂🤦🏻‍♀️ no romantiku a vášeň a chlapa poskladaneho zo sexy pradla = to si pozriem v telke 😂

mayyyyka
Autor odpoveď zmazal
zuzinapipina
10. feb 2022

@bambulienka25 ak je niekto uplne spokojný so svojím životom, je spokojný sam so sebou, nemá žiadnu potrebu niekoho ponižovať, urážať, vysmievať sa mu.. ak to niekto robí, vypoveda to len o nom samotnom...a to nie len v tejto diskusii, alebo vo viacerých kam si prisiepievala. Vieš, možno ten tvoj ,,humor,, a štýl ako niekomu radis, pre niekoho nemusi byt vôbec vtipný, ale naopak zranujuci, urazajuci, .....sme predsa ženy, empatické stovrenia a tu si mame pekne radiť, skus nad svojou ďalšou odpoveďou trošku popremýšľať 💖

snezienkaaa82
10. feb 2022

Určite topánky. No hlavne si daj aj pekný makeup a uprav vlasy. Inak to nebude dobre vyzerať.