Prekvapivá nevera
Stalo sa už niekomu, že vás podvedie partner aj keď je všetko vo vzťahu v poriadku? Spoločné bývanie, deti, dovolenky, dobrá práca, dobrá komunikácia, pravidelný sex proste, že je všetko tak ako má byť a vy svojmu partnerovi naozaj bezvýhradne veríte a ste si istá, že by vám nikdy nič také neurobil?
@tululu konečne zdravý názor na daný výrok ☝️😎 to len zvieratá, ktoré sa nedokážu kontrolovať, tak majú plnú pusu reči o Tom ako je monogamia neudržateľná pre nich 😤
@athom môžem potvrdiť že dana osoba je trošku svojská, napríklad na mňa reaguje bez dôvodu, aj dneska po jednej ráno ma tu označila 😅😁
@biaa neviem či toto myslíš sarkasticky alebo vážne o tej chata a že ti to kamoši nepovedali, lebo včera som presne takúto tému sem dala ja a bola som dosť vysmiata že čo sa chceme miešať ako partia keď jeden z nás toho druhého podviedol 😅
@katkazocele A do koľkej ťa je možné označovať? Mimochodom, stále čakám na odpoveď na otázku, či si už kamošovi z chaty povedala, že sa jeho frajerka bozkávala s iným. Ja teda odpoveď poznám, len by ma zaujímalo, ako ďaleko si schopná zájsť.
@katkazocele no práve preto mi to napadlooo videla som tu temu a pravdaze na jednej z chat kde som nebola ju oprel v rámci ich sexuálneho týždňa :D stalo sa to naozaj ex čo mi zahybal ako som uviedla … bol futbalista tak cela partia drzala s ním dokonca aj baby ktoré partiu tvorili aby nahodou v ociach chalanov neupadli aj keď sme boli kamosi všetci teda aspoň to som si myslela :D
@katkazocele ja byt tebou to tomu podvedenemu poviem 🙂 vravím ja by som v tej dobe nosila toho človeka ktorý by mi to povedal a usetril čas slzy a nervy na rukach
@h2 prečítaj si príspevok vyššie od biaa , prakticky moja situácia v bledomodrom a myslím že je nebudeme robiť z toho kamaráta naďalej hlupáka a povieme mu to čím skôr 😎
@tululu Predstav si že aj to existuje
https://medicinman.cz/?p=metody/polygamie
@katkazocele Ahá, tak ty myslíš? No ale stalo sa to v sobotu a dnes je už utorok. Tak šup šup, rýchlo to rieš. Hádam nebudeš taká pokrytecká bezcharakterná odsúdeniahodná osoba, ako napríklad ja!!! 😱
@biaa mrzí ma to že si to zažila z ako vidíš aj tu v diskusii alebo v mojej diskusii baby sa mi doslova vysmievali, keď som navrhovala riešenia aké tu sama ty dávaš, že poved aby kamarátka/kamoš nebol za debila .. asi si mala šťastie na rovnakí typ ľudí ako dane ženy tu na Mi napríklad Aurora ,Koniarova a H2. Je to smutné, ale ženy sú dosť kruté, chcú aby ostané ženy trpeli tiež keď aj oni mohli v minulosti 🥲
@h2 smiem vedieť prečo neurážas aj užívateľku biaa keďže má rovnaký názor ako ja ? Prečo len keď ja to napíšem tak reaguješ útočné a vysmievaš sa ? 🤔 Prosím o odpoveď 🙏
@katkazocele nerozumiem tomu niekedy aké sú zeny bezohľadne. Keď sa chlap zachova ako chrapun namiesto toho aby podržali jedna druhu tak radšej zavru oci, ale mám pocit že sa to deje vsade vo viacerych situaciach. Neviem kde sme sa ako spolocnost dostali :D myslím si že každá jedna čo zažila niečo ako ja by to rada vedela a nebola dalej klamana keď všetci vedeli ako to bolo a povedzme si pravdu máloktorý chlap sa prizná. Veď ex napriek tomu že som mala v ruke jeho mobil s jej náhodu fotkou mi tvrdil do oci že s nou nič nemá😀 plazil sa predomnou na kolenách a plakal 😀 akože niekedy by človek neveril kým nezazije
@katkazocele to príde ešte len :D
@biaa a ako si nakoniec prišla že to robil až 2 roky? A tí kamaráti to ako ospravedlnili že ti to nepovedali? A stále si snimi kamarátka ? 🥲
@katkazocele biaa je možno trocha rigidná, ale ty si posadnutá.
@katkazocele Ja na teba neútočím. Jednoducho som tvoj včerajší príspevok vyhodnotila, ako vymyslený a stále si to myslím. A vysmievam sa, lebo mi príde smiešne, aká si strašne zásadová, pokiaľ ide o iných a ak by si mala byť v tej situácii, tak zrazu je všetko inak.
@katkazocele no priznala sa mi ta baba sama keď som sa jej opýtala ako to teda je poslala fotky vsetko nakoniec ta s ktorou spával 😀 nikto nič niesom s nimi v kontakte u mna skoncili keď sa vidime pozdravíme sa a to je vse
@ckocka dovolím si tvrdiť že napísala len to čo som písala už ja v minulosti a možno že ona to napísala ešte priamejšie, takže opäť tu ide len o moju osobu je o názor ako taký že kamarátke/kamarátovi treba povedať keď dostal parohy 🤨
@katkazocele No veď práve.
@h2 ja som tej situácií už bola preto som voči zatajovaniu taká striktná 🥲
@biaa ,😎 správne si sa zachovala takých falošných ľudí toxických ľudí nie je dobré mať v okolí ☝️ ja by som nechcela mať napríklad za kamošky baby vyššie , ako vidíš oni pomaly začínajú obranovat toho kto spáchal neveru, oni sú obe mimo alebo sa im to stalo, a oni boli práve bokovkami 😔
@katkazocele tak no myslím si že zena čo to zažila vie aké to je a vie koľko by si ušetrila bolesti keby bol k nej niekto korektný. Na druhu stranu môžeš takú vec povedat len niekomu kto o tu pravdu stoji, stretla som sa aj so situáciami kedy všetci babenke vraveli ako jej chlap zahyba a ona nikomu neverila. V tom prípade kde nieje rady tam nieje pomocí no

@katkazocele jasne že použil 🤣 prosimta akože niekedy sa cudujem proste vyslovene sa dohadovali kedy budú mat sex posielali si nahe fotky a on mi zabije že som mu neverila že preto som sa pozrela😀 prdel no. Akože nechcem ani vedieť ako dlho by má klamal tiež som bola naivná a hlupa chlapi klamuuu až sa prasi a nie raz som sa o tom presvedčila takze preverujem vždy akonáhle mám vo i len malicky náznak že nieje niečo ok😀 je to blbe ale musíš inak nevieš.
Aaaa ešte k tomu chaty a spol čo sa tu riesilo.
Všetci z partie vedeli že za nou chodi popri mne dva roky všetci drzali huby 🙂 viete ako to dopadlo že má v mojich ociach totalne sklamali a takémuto debilovi drzali stranu. Lebo vsak sa nechcu miesat do niekoho ineho a pritom všetci strašní kamarati. Keby som mala kamaratku ktorá má frajera ktorý toto poza jej chrbat robi a proti by bol tiež mojim kamaratom povedala by som jej to 🙂 ani neviete akoby som to vtedy ocenila keby niekto takto za mnou prisiel namiesto toho sa mi všetci usmievali do ksichtu a tvárili sa aké je vsetko super.