icon

Prekvapivá nevera

2. jan 2023

Stalo sa už niekomu, že vás podvedie partner aj keď je všetko vo vzťahu v poriadku? Spoločné bývanie, deti, dovolenky, dobrá práca, dobrá komunikácia, pravidelný sex proste, že je všetko tak ako má byť a vy svojmu partnerovi naozaj bezvýhradne veríte a ste si istá, že by vám nikdy nič také neurobil?

h2
3. jan 2023

@katkazocele Ale keby to, čo si včera písala, bola pravda a to, že si striktná voči nevere, tiež, prečo si to tomu kamarátovi teda nepovedala? Prečo čakáš, ako rozhodne "veľká porota" ostatných z chaty? Čo ak sa zhodnú, že mu to nepovedia?

sono2
3. jan 2023

A hlavne sa to stáva vtedy keď ma muž všetko dovolené, chodiť si kade tade. Príležitosť robí zlodeja. Poznáš to?

katkazocele
3. jan 2023

@sono2 môžem to potvrdiť, ale aby som nebola pokrytec, aj známa mohla chodiť na disky a do baru na babské jazdy a poviem to takto. Keď si vypila tak trošku zabudla že by jej jazyk nemal by byť v ústach toho pekného chalana a kým tancovala celý večer. Napokon ju to aj tak dobehlo...

biaa
3. jan 2023

@sono2 tak tak. Akurát si myslím že takéto príležitosti len umožnia sa jedincovi ktorý je od koreňa neverník prejaviť skôr to aký naozaj je keď si vypije napr tak ukaze svoju pravú tvar. Ale poznam aj chalanov ktory mohli byt opití ako velmi chceli ale keď sa nejaka priblížila prvé čo povedal bolo že má priateľku :D takých je žiaľ v tejto dobe už malo

sono2
3. jan 2023

@biaa áno.
Hlavne aj frekvencia. Je ine ist raz za čas teda keď aj sám a je iné z toho robiť pravidlo.
Chaty, školenia, mam kamarátku v banke a rozprávala čo sa na tých večierkoch koná. Nič príjemné.

katkazocele
3. jan 2023

@sono2 Ja som pred pár týždňami dal sem príspevok o firemnom večierku, bolo to tam veľmi dobrosrdečné, zadaní ľudia si tam pomáhali čistiť mandle 😂 Defacto, firemný večierok je vlastne chlastačka a trt...a za firemné peniaze 😕

tululu
3. jan 2023

@ckocka Vynikajuce zhrnutie obsahuje ten clanok.Pekne v uvode opisuje 2 sposoby zabezpecenia prezitia co najviac potomkov z muzskeho pohladu,co sa casto pouziva ako argument,ze chlapi su proste tak nastaveni,aby po sebe zanechali co najvacsie potomstvo.Cize bud budu mat mnoho partneriek a mnoho deti s nadejou,ze vdaka kvantite aspon zopar prezije,alebo pojdu cestou maleho mnozstva deti,o ktore sa dokazu natolko kvalitne postarat,ze im zabezpecia prezitie.Pevne verim,ze aktualne sme v spolocnosti dosli k presvedceniu,ze ta druha moznost je "efektivnejsia" a ludskejsia...A aj napriek tomu si neviem predstavit spolocnost,v ktorej by bola polyandria a polygynia rovnako rozsirena a tolerovana.Lebo ta zena nikdy,nikdy nie je z fyziologickeho ani sociologickeho hladiska na tom rovnako ako muz(tehotenstvo a dojcenie novorodenca,kedze kedysi ina moznost takmer nebola).

h2
3. jan 2023

@katkazocele Daj mi už pokoj!

biaa
3. jan 2023

@sono2 tiež som bankerka a ani nechodim keď to pocujem 😀

katkazocele
3. jan 2023

@biaa povedz čo si počula, ak nie sem do komentárov tak do správy.

iveta1970
3. jan 2023

Je to o človeku...je to o výchove ...akú muž mal. Ak bol jeho otec neverník...dosť to hrozí aj vo vzťahu. Potom do toho vstupuje aj fakt, že či je veľmi atraktívny... a v hre je jeho ego. Ale poznám aj veľa mužov, ktorý si tak vážia vzťah, že by to nikdy neurobili.

nadazdi
3. jan 2023

Ono je to aj o nastavení toho vzťahu, nie každý pár sedí doma v papučiach a popíja kakao. My napríklad zijeme pekný život, fajn manželstvo, rodina deti dom pes, potom niekedy ideme do mesta, ideme sa baviť.. 90% drinkov môjho manžela mi kupujú nejakí chlapi, len mu ich posuvam, keby som si chcela uletiet si uletim.. rovnako aj muž, keď vidím tie slečny, ženy.. raz mu jedna doniesla na servítke ružom napísané číslo, nemohla vedieť, že som jeho žena, aj keď som stala vedľa neho 😂 40 rokov ma a stále po ňom idu pekne baby, dala som mu ťukes.. aj keď neviem čo robí keď je na mobile, viem sa len domnievať, že asi nič dôležité, lebo do chodu našej domácnosti nikto nezasahuje, stále je to ok.. ako by som sa k nevere postavila teraz keď mame deti, netuším, ale istá si byt ničím nemôžem, len tym, že raz zomriem 😂

elizita
3. jan 2023

Nie nadarmo sa hovorí "bolo koze dobre,tak sa šla na ľad šmýkať"

lienka.7
3. jan 2023

Príspevky od iných žien tu na fóre ti nestačia? Pomaly 5 rocne "paralelne manzelstva", chlap nemal medzitým problem dokonca so svojou manželkou splodiť aj 1-2 deti. Dogrcala by som sa z takého hovada 🤮🤮🤮👎👎👎

sono2
3. jan 2023

@elizita tancovať😄😄

sono2
3. jan 2023

Pre naivky.
No trtka sa to upratovačka-šef, vtedy to je jedno.
Mam to z prvej ruky, proste to tak je.

janinkajaninkova
3. jan 2023

@pribinak presne tak.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
marymart
3. jan 2023

Poznám takého, keď sme sa zoznámili, tak aká veriaca kresťanská rodina, krásne manželstvo a potom čo som zistila o ňom, manželku podvádza, lebo potom že aj im to doma lepšie funguje v posteli, že má rád to vzrušenie. Predsa so ženou to už pozná za tých xy rokov čo sú spolu.. a popri Tom majú krásny vzťah...

katkazocele
3. jan 2023

@marymart tak toto je skôr do plaču a ona za tie celé roky a desiatky mileniek nič netuší stále koho si zobrala? veď to musí byť najlepší herec a schovávač na svete.

marymart
3. jan 2023

@katkazocele no vidíš, čo ti poviem, ona vie o ňom, že miluje pozornosť žien, a možno aj vie o milenkach ale to toleruje, neviem, a ja nechcem byť tá, čo jej niečo povie, a budem rozvracať rodinu.. majú 3 detičky, fakt vyzerajú spolu šťastní, no len on má problém... Nedokáže sa udržať vtáka v gatoch

katkazocele
3. jan 2023

@marymart a to si vyberá tie ženy z iného mesta? alebo aj odtiaľ kde pochádza? teda že či oni vedia že je ženatý a aj tak idú do toho len kvoli sexu?

andreatytler
3. jan 2023

Moj muz mi sam povedal ze mu doma vobec nic nechybalo, nic by nemenil, len mu dobre padlo ked ho obdivoval aj niekto iny. To podvadzanie nemalo nic spolocne so mnou.
Kazdy clovek je urcitym sposobom posahany, ma urcite pocity menejcennosti, alebo komplex, v urcitej oblasti si neveri. Je velmi malo takych ludi, co su uplne na 100% spokojni a vyrovani sami so sebou, vedia co chcu. Ale treba hladat takeho partnera. To urcite.
Nevera je velakrat robena len preto, lebo je to povazovane za normalne. Ak deti vyrastaju v rodine, kde otec chodi pravidelne do striptiz baru a mama nepovie ani slovo, budu to robit aj tie deti, lebo nevedia ze to do vztahu neparti.

katkazocele
3. jan 2023

@andreatytler a je to stále tvoj muž alebo už ex?, veľmi ma to mrzí😢 a súhlasím, že deti preberajú vzorce správania ktoré vidia u rodičov ako niečo normálne že takto to má byť !

samanta44
3. jan 2023

Ja si myslím v takom prípade že iba jedna strana si naivne myslí že je všetko v poriadku

andreatytler
3. jan 2023

@katkazocele Dakujem. Bola to hrozna rana. On je stale moj muz, Nevera bola virtualna. Pre mna sice stale taka ista nevera ale myslim ze to menej boli a lahsie sa to odpusti ako ked je to nazivo. Vztah sa zmenil. Uz tam nikdy nebude taka slepa dovera ako na zaciatku. Moj muz sa teda naucil riadne somariny od svojich rodicov. Ale vies co, ja som prebrala od rodicov tiez peknu kopku blbosti. Moj otec tiez podvadzal moju mamu a terapeutka mi povedala ze to tiez hralo dost velku rolu v tom akeho partnera som si hladala.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
4. jan 2023

@andreatytler máš môj rešpekt že si mu dala znova šancu z istotne tá druhá šanca bola z lásky, dúfam že ťa už nikdy nesklame 😇

andreatytler
4. jan 2023

@katkazocele Aj ja dufam. Zivot je pes a clovek nikdy nevie ako bude reagovat az kym sa do tej situacie dostne on. Ja som si vzdy vravela ze neveru by som nikdy neodpustila a ked sa to stalo, nedokazala som sa s nim rozist. A zial ani teraz neviem co by som urobila ak by to urobil znovu.