icon

Premena mužov na ženy. Zvládli by ste to vo vzťahu?

pasomnica
26. mar 2025

Premena chlapa na ženu - zámena manželiek
akurát dávajú tú časť, kde prechádza muž tranzíciou na ženu a partnerka s ním aj napriek tomu zostáva. Vedeli by ste si to predstaviť vo vzťahu, že by sa váš chlap zrazu rozhodol byť ženou? 😃

Strana
z2
terezkaarthuramax
27. mar 2025

@romiada presne. Nevieme co ma taky clovek v srdci, co prezil... Mne jedna lezbičkw hovorila ze zena mava taketo pocity ked zažila nejake zle zaobchadzanie od muža... A bude to asi vseobecne teda to iste ked muz zazije zle zaobchadzanie od zeny

karolinakr
28. mar 2025

@pasomnica absolutne nie, bola by som prvá, kto by prvý utekal

karolinakr
28. mar 2025

@lija22 😂

karolinakr
28. mar 2025

Inak ano niektori muži su tak mužni, že žiadna parochňa sveta mu nepomôže
A už som videla chlapca prezliect sa za ženu, ale bol krajši, ako ostatné ženy
Zaleži, kto ma koĺko akých hormónov v tele

karolinakr
28. mar 2025

@jaskolka v čechach je taka dvojica, chlap sa oblieka do ženskeho sukna, ihličky a s manželkou ruka v ruke do metra
Partner môže zostat s takym.v prípade, že sám ma úchylku na niečo, inak to neni možné

veverickav
28. mar 2025

nie a nebudem sa tvarit, ze je to v poriadku. v poriadku to nie, z akehokolvek uhla sa na to divam. najviac lutujem deti, ktore su v tom a musia sa divat na cirkus, ktory sa deje u nich doma. nechcem si predstavit, co vnutorne prezivaju a ako sa na nich este moze odzrkadlit. snad s nimi chodia ku psychologom.

qrstxyz
28. mar 2025

@vandica ja nikde netvrdím, že trans sú zlí ľudia, ale sú psychicky chorí, to je nepopierateľný fakt. Navyše tranzíciou sa z muža nestane zázračne žena, ale iba zmrzačený chlap s odstráneným genitálom a na hormonálnej liečbe. Jeho pohlavné chromozómy však ostanú naďalej XY. Je strašne veľa prípadov, kedy si mladí ľudia nechali nahovoriť, že sú uväznení v nesprávnom tele, podstúpili tranzíciu a teraz to ľutujú, mnohí sa rozhodli ukončiť svoj život. Neverím, že niekto sa môže cítiť dobre po takomto zákroku a podporovať takéto zvrhlosti je úplne diabolské.

enya00
28. mar 2025

@vorkola vzdy to tu bolo a vzdy aj bude..dokonca aj na vychode, si predstav …boze, ze opicia sa-tieto trapne komentare 🤦‍♀️ uz ked su raz taki, tak su..

terezkaarthuramax
28. mar 2025

Raz to bolo tusim aj v jednej z relacii Vila Rozborila.. tam bolo dieťa ktore chcelo byť opačného pohlavia..😓

sisaka
28. mar 2025

@enya00 v tomto prípade to nie je pravda. Narast transgender je obrovský a je to vďaka médiám, sociálnym sieťam, školstvu… Ide hlavne o kategóriu tých najmladších, v USA za takmer 10 rokov 422% narast v kategórii 18-24, čiže najľahšíe ovplyvniteľnych. Skutočných trans je mizivé percento.

karolinakr
28. mar 2025

@sisaka teraz som si všimla, že ked pozeram nejaky film, serial alebo kino, hlavny hrdina ma vždy homosexualne orientované dieťa
Naposledy Babygirl, Nicol Kidman mala dceru lesbu

sisaka
28. mar 2025

@karolinakr tak to je úplne všade - od reklamy, cez knihy až po seriály a filmy, snažia sa to “znormálniť”. Okrem toho musí byť zastúpenie ideálne všetkých rás, u nás v Kanade ak všetci nie sú v reklamy černosi, tak tam musí byť aspoň jeden, zväčša ukazujú zmiešané páry, ak je tam nejaká pozícia v reklame, tak boss/odbornik atď musí byť čierny a zakaznik/podriadena pozícia biely. Riady musia umývať muži - najlepšie černosi…atď. Pritom černochov je v Kanade len 4%.
Alebo taký seriál Bridgerton - s alternatívnou históriou a černošskymi aristokratmi 🤦‍♀️
Už preskočilo aj takej znamej spisovateľke ako napriklad Jodi Picoult, asi keď nenapíšeš nejakú knihu kde sa to točí okolo lesieb, gayov, bisexualov či transsexualov, tak už nie si in. Pritom je to zanedbateľná skupina, neviem, prečo by sa mali objavovať v každej jednej knihe, ako by tvorili minimálne 50% populácie.

karolinakr
28. mar 2025

@sisaka to je tiež good point

terezkaarthuramax
28. mar 2025

@karolinakr myslis ma také dieťa vo filme alebo v realnom zivote ma ten herec take dieťa?

karolinakr
28. mar 2025

@terezkaarthuramax len vo filme hra tam rolu, tak posledne čo som nejake filmy videla, tak každy jeden rodič tam mal tinedžera alebo lesbu, alebo homosexuala

karolinakr
28. mar 2025

@sisaka Eddie Murphy tak to bol pan herec, ked už sme pri tych černochoch, on mal komediu v krvi, to bola fakt rozkoš jeho sledovat na platne, a nie takto na silu vnucovať černochov aj tam, kde to netreba,
alebo Will Smith vo filme I am legend, to bol krasny film..že?

sisaka
28. mar 2025

@karolinakr ja nemam absolutne žiaden problém s černochmi, fakt sa na pleť nepozerám, mám kamošky z rôznych kútov sveta od Indie, cez Filipíny, Južnú Kóreu až po Nigériu, ale toto ich neustále presadzovanie inej rasy a znevažovanie belochov mi už lezie na nervy. Je to čistý rasizmus, ale tento pojem sa môže používať len v prípade, že sú znevažovaní černosi, keď ide o belochov, tak je to beztrestné …

enya00
28. mar 2025

@sisaka a robia ti nieco?ublizuju ti tym nejako? uz moja babka tkych zazila plno, a?

sisaka
28. mar 2025

@enya00 kto či mi ubližuje, trans? Mne osobne zatiaľ nie, ale táto gender ideologia áno. Ovplyvňuje normálne fungovanie spoločnosti, čo ma priamy vplyv aj na mňa. Presadzuje niečo, čo nie je normálne a pretláča tuto nenormalnosť už u malých detí. Na Slovensku to zatiaľ nepoznáte, tu je to hrúza a som rada, že moje deti majú toto citlivé detské obdobie za sebou a nemusím im vyvracať bludy, ktoré teraz deti učia v školách. Syna to našťastie zachytilo až vo veku 13 rokov, keď už mal názory ako tak sformované a nebol až tak ľahko ovplyvniteľný ako povedzme 5-6 ročné deti.

Strana
z2