Prezlieka sa váš chlap do pyžama?
Ahojte chcem sa spýtať, že či si Vaši chlapi prezliekaju do pyžama alebo spia v tom čo celý deň sú?
Nedáva sa do pyžamá ale spáva v trenkách. Ale určite nie v tých čo je celý deň fuuj🤣🤣🤣🤣 u mňa by neprešlo ani ľahnúť do postele bez sprchy takže tak
@veronika19895 V boxerkach alebo holy
@veronika19895 veď keď príde domov z prace, už to sa prezlečie do “domáceho” a potom aj pred spaním. Veď jasne, že nepôjdem do postele v tom, v čom som bola doma, alebo nebodaj v práci. To nerobí ani moje 2 ročné dieťa.
@veronika19895 každý večer sprcha a dá si nové boxerky . Prípadne má také pyzamove nohavice z príjemného materiálu .hore je bez ..
Akurát v zime si dá aj vrch pyžamá .
Neviem si predstaviť ,že by si ľahol v Tom ,v čom behá cez deň
Môj chodí do roboty v pracovnom oblečení, keď príde dá sprchu a oblecie sa do čistého. Večer sa ešte raz presprchuje a ide spať nahý, pripadne tričko a také volne kratasy keď je chladnejšie.
@veronika19895 neprezlieka, spí v boxerkách a tielku, v tomto teple len v boxerkách...
pyzamo nema, nemal ani nebudemat, proste si da po sprche ciste tricko a trenky
@veronika19895 spí len v slipoch
@veronika19895 prezliekame sa.cela.rodina ..
Ale no tak.. Porozmýšľajte trochu, otázka nestojí či spí v obleku, alebo v zime v páperovej bunde, ale či spí v spodnom prádle ktoré má sa sebe celý deň.
Za mňa určite nie.
Mna zaujima, ked spia chlapi nahí, nie je to nehygienicke tiez? Teda neviem ako u starších mužov, ale v noci sa im niekoľkokrát nástroj postavi a je "zaslintaný" , obtiera sa nim o plachtu, paplon , tak len uvažujem a čakám na vyvratenie mojej úvahy 🙂
Ja zase rozmýšľam, že tí, čo spíte nahí, čo robíte, keď nejaké dieťa v noci plače, alebo keď dobehne do spálne za vami?
@veronika19895 no v tom v čom je cely deň by mohol spať tak vedľa postele, nie v nej.
@veronika19895 áno. V lete krátke a v zime dlhé.
@magimi ideme k nemu. Nerozumiem otázke. Mám pri posteli vždy župan, ale aj keby nie, tak deti su male. Z nahoty nerobime zatial tabu.
@mamamasama tak my sa pred detmi neukazujeme nahi..to ma zaujimalo, ci mate zupan, rychlo cez seba hadzete perinu, ked dieta pride alebo to neriesite vobec a beriete to prirodzene
@magimi len zo zvedavosti. Preco sa pred detmi neukazujete nahi? Chapem ak su uz vacsie, ale neukazovali ste sa ani pred malými?
@mamamasama tak do 1,5 roka som to neriešila, potom mi to už prišlo také čudné....pamätám si výraz vtedy asi 2 ročného syna, keď muž vybehol nahý z kúpeľne, chcel prebehnúť do izby , akože pozrel na neho a od údivu roztvoril oči aj ústa 😂
Ja nechodim nahá po dome ani keď som sama 😀 možno je to detstvom v 2 izbovom byte a následne intrakom, ale som naučená hneď v kúpeľni sa obliecť a až tak vyjsť von.
A proste, nemyslím si, že deti potrebujú vidieť dospelý mužský alebo ženský genital + utvrdzujú má v tom aj niektoré príbehy zo života keď deti opisujú telo matky alebo otca nie práve v najvhodnejších situáciach 😀
Učíme aj deti, že dievčatá vyzerajú inak ako chlapci (vedia ako, keďže majú mladších súrodencov) a že niektoré časti si treba zakrývať a neukazovat na obdiv iným. Mali sme jednu skúsenosť s dcérou, vtedy 5- ročnou, ze takí dvaja chlapci zo susedstva, vtedy asi štvrtáci, jej povedali, nech sa vyzlečie a ona to normálne chcela urobiť.
@magimi my zatiaľ neriešime, lebo syn má pol roka, ale nechcem z nahoty robiť tabu. Co si ja pamätám, do určitého veku som chodila aj pred ocinom nahá, pred mamou mi je to aj teraz jedno kľudne sa pred ňou prezliekam keď tu je. Pred ocom už nie, ale nepamätám si ten zlom kedy mi to prišlo blbé.. Tak by som to chcela aj so synom. Keď budem vidieť ze je to už také nevhodné povedzme, budeme to rešpektovať 🙂
@lucia13022023 aj u nas takto. Ja som sa bezne opalovala hore bez aj pred tatinom, aj ked je pravda, ,e jeho som naheho nevidela nikdy, ani mamu. U nas deti pobehujú v podstate cely den s holymi ritulami. Ja sa tiez prezliekam pri detoch. U nas slovo sukromie neexistuje 😁😁😁 Jasne, ze ja ich respektovat budem, ale zatial nevnimaju nahotu ako nieco zvlastne. Pritom vysvetľujeme aj ucime, ze penis je jedina cast tela, ktorej sa nesmie dotknut nikto iny okrem neho sameho, ze ak ho chce skumat, tak len pod dekou, ze ho nesmie ukazovat cudzim ludom. Vidiet ho moze len mama a tato. Zatial pekne rozumeju, ale nahotu naozaj berieme velmi prirodzene 🙂
@mamamasama ja si tiež nepamätám ocina nahého. Maminu áno. U nás zatiaľ nevysvetľujeme nič ale určite chcem aj ja pekne citlivo vysvetľovať. 🙂
Pyžamo nenosí ale ani nejde spat v tom v čom bol cely den
Ano, prezlieka sa, je to síce len tričko ale on ho volá pyžamo. Ja ho volám “sústava dier”, lebo teda ementál obsahuje viac syra ako to tričko textilu, ale budiž. Už uvažujem, ako ho nenápadne eliminujem a vyradím ďalšie tričko na pyžamové účely…
Cez leto nahý možno max tielko a v zime v tričku s dlhým rukávom
Holy
@simca06022011 stane sa že sa neprezlecie a uloží sa do postele v teplákoch a v tričku. Nedá si pyžamo

@veronika19895 môj pyžamo nenosí
Ale sprcha a trenky a tričko