icon

Priateľ a jeho kamarátky

biaa
17. aug 2022

Ahojte, nasla som ti niekoľko podobnych tém ale ani jedna nebola ako moja situacia budem rada za vaše názory.

Ide o to že moj priatel od začiatku nášho vzťahu má kamarátky. Najskor to bola jedna o ktorej mi vravel už hneď ako sme spolu začali randiť hneď mi o tom povedal aby mi to v budúcnosti nevadilo. Jedna sa o babu ktorá je odcestovana niekde v zahranici ma tam snubenca a chodi domov tak raz-dva krat do roka. Poznaju sa od detstva občas si nápisu, zavolaju du obdobia ze nepíšu vôbec s potom pisu viac. Pár krat mi aj ukazal čo pisu alebo sam z vlastnej iniciatívy mi povedal o čom sa bavili, pár krat som pocula aj ich rozhovory a pocula som ako sa jeho kamaratka pýta na nás vzťah či mame niečo nive či sme stastny a podobne. Tu mu tolerujem boli raz aj na kave ako sme spolu vsetko mi vopred povedal napriek tomu ze videl ze mi to strašne vadi ze s nou niekde ide (sam ma malo volneho casu a radšej by som na tu kavu s ním sla ja) aj napriek tomu s jou na tu kavu siel…. Mrzelo ma to naozaj by som bola rada keby ma vtedy uprednostnil aj keď noli dohodnutí. Zhodou náhod som bola pri tom keď sa stretli v meste a následne šli na spomínanú kavu až mi prislo zle keď som videla že sa pri stretnutí hneď objímajú a videla som aký je priatel stastny(mali sme ťažšie obdobie a o to viac má to mrzelo). Boli na kave asi 5 hodín a keď večer prisiel tak z neho vypadlo že ju bol ešte zaviezt domov že ju vždy chodi zavoezt(viete si predstavit moje myslienky?!) no bolo mi hrozne. Vravel mi o tej kave asi týždeň predtým ako na nu šli aj som si poplakala ako má to mrzelo a on napriek tomu že videl e má to trapi a že sa mi to nepaci tak s nou na tu kavu siel.. to je jedna situacia

O nejaký čas prisla druha kamoska o ktorej predtým nikdy nehovoril vraj tiež spolužiačka s ktorou sa pozná roky viem že spolu chodili do triedy. Baba sa mu cely rok neozve a zrazu mu napísala či zbehnú na kavu, do mna sto certov že to čo je za kamaratka keď sa mu neozve ako je rok dlhy a že zrazu chce ísť na kavu podotýkam že spolu sme len vyslovene na kave ešte neboli. Ohradzovaniu sa tým že jeho kamos s nou bol a že jeho priateľke to nevadilo(jeho kamarat jeho priateľka a ta baba sú bývali spolužiaci) a že ja mám s tým problem. Vysvetľoval mi že je to peoste kamoska s ktorou sú v kontakte raz za rok a že proste idu si sadnut pokecat čo nove v živote a to jw vsetko (tiež je zasnubena), avšak dalsia vec bol s nou pred nasim vzťahom na kave čo viem len raz cca pól roka predtým ako sme sa stretli a predtým som nasla ako si pisali od tej ich kavy asi tri roky dozadu čiže nevoli v kontakte vôbec ako mi tvrdil nema ju nikde na fb alebo instagrame ako to môže byt teda kamaratka? Plus som po tej ich kave na ktorej boli pred nasim vzťahom nasla ako jej písal správu že je rad že spolu boli ako si dobre pokecali a že sa s nikym tak dobre neporozpraval za posledný čas že je rad že sk takto rozumeju bla bla … no dopadlo to tak že na kave nakoniec nebol napisal že nemá čas takze pravdaze mu babenka písala znovu asi o mesiac dva že je doma vi neubehne teraz nastastie sme mali program tak jej odpisal že teraz nemôže že najbližšie keď tu bude nech sa ozve. Na to ona neodpisala. A teraz som nasla asi dvoj mesačnú správu ako jej písal on sam že kedy tu bude že by mohli dat konecne tu ním dlho odkladanú kavu … no čo by ste si o tom mysleli? Ja osobne si myslím he táto jeho druha “kamaratka” nechce byt len kamaratka neviemco je naivný alebo …. Keď dom na neho vytiahla že si nezelam aby s nou siel tak že mu to nebudem zakazovať a obmedzovať mu slobodu😀 tak keď chce chapes slobodu mal chodit s kamoškami po kavach pred vzťahom moj nazor(zijeme spolu a teda vrcholne má uráža keď je cely týždeň v praci a namiesto vecera so mnou pôjde večer na kavu s kamoskou na 5-6 hodín) čo si myslite ako by ste reagovali?

evaachesa
18. aug 2022

Nabudúce mu navrhni, že sa rada pridaš na kávu a konečne sa zoznámiš s jeho dobrou kamarátkou. Aj keď mohol s tým prísť už aj sám. 😏 Aj manžel má zopár takých kamarátok, s ktorými sa raz alebo 2x do roka stretávame. Zo začiatku, kým sme boli spolu krátko, sa s nimi stretol sám, no už keď bol náš vzťah vážny, sám prišiel s tým, že ma chce kamarátkam predstaviť. Úplne zlaté baby, pokecali sme a doteraz viem čo majú nové. Ak sú na Slovensku tak sa vždy radi stretneme niekde vonku alebo u nás. 🙂 Aj ja mám zopár takých dobrých kamarátov alebo exkolegov, s ktorými si raz za čas napíšeme a mužovi vždy poviem čo majú nové keďže ich tiež pozná.

klara7227
18. aug 2022

@biaa Ja len zareagujem nato, čo si napísala, že "to mu tolerujem". A si v takej pozícii, že by si mu to mohla aj netolerovať? Prečo si myslíš, že zato že s ním chodíš ťa zrazu uprednostní pred kamarátkou, ktorú pozná od detstva a má s ňou veľmi dobrý vzťah (obímajú sa, píšu si). Nemyslím si, že s ňou niečo má, ale to ani neznamená, že keď s tebou má, že ťa má automaticky radšej ako ľudí, ktorých pozná celý život. Aby sa nestalo, že to on prestane tolerovať tebe, on nie je tvoj majetok. Pokiaľ má tých kamarátiek nejak viac, tak by som mu vysvetlila, že v rámci zachovania vzťahu by mal s niektorými obmedziť kontakt, akože ísť na hodinku von a nie na celý deň, ale zakázať mu to úplne nemôžeš, aj ak si žena, s ktorou chce prežiť zvyšok svojho života.

mimi1988
18. aug 2022

Ja som s manželom spolu 15rokov mame 3deti... ešte na začiatku vzťahu keď sme spolu odišli pracovať do zahraničia mu zrazu v jednu peknú chvíľu zavolala kamarátka ktorá býva len kúsok odtiaľ lietadlom že ho príde pozrieť...ja som extrémne žiarlivá videl ako ma to trápilo tak ju slusne zrušil... ..ani ja nechodím na kávu so žiadnym kamarátom lebo viem ze by mu to vadilo a hlavne ja vôbec nemám záujem sa vykecavat o nás o mojom živote s iným mužom.. takto sme si to na začiatku nastavili a fungujeme spolu ako rodina ( skoro všade spolu) už veela rokov..a vyhovuje nám to...s chalanom ktorý chodí s inými ,,kamarátkami,, von by som ja byt nemohla, kvôli mojej žiarlivosti ....každá sme nejaká...

retep00
18. aug 2022

Koľko máte rokov obaja ? 13? Nemáš mu obmedzovať slobodu?? To čo je za argument? Ak išiel do vzťahu, tak doňho mal ísť s vedomím, že bude o tú "slobodu" už trošku ukrátený. Ak si chcel užívať slobodu a popíjať kávičky s inými ženami, nemal ísť do vzťahu! A vy čo tu píšete, že je to normálne, skúste sa opýtať samé seba, či by ste volali zadaného , zasnúbeného chlapa na kávu s vedomím že má doma priateľku. Podľa mňa normálna žena toto nespraví, len taká, ktorá od toho čaká viac. Len si predstavte, že by vám chlap chodil domov neskoro večer po 5 hodinovej káve so ženou.
S tou prvou kamoškou by som možno bola ešte v pohode, keďže sa poznajú od detstva a očividne ju pozná dlhšie ako teba. No s tou druhou je to už celé také okaté, keďže tvrdíš, že ju už raz odmietol a ona sa ozvala znova. Sadnúť si, porozprávať sa, vysvetliť , že sa ti to nepáči. Vo vzťahu je dôležité mať určité hranice. Ak ťa miluje a si preňho priorita, obmedzí také veci. Ak sú preňho prioritné kamošky, máš odpoveď a viac by som s ním nezostávala.

biaa
autor
18. aug 2022

@retep00 úplne sa stotožňujem s tvojim názorom. Priateľovi taha na 30 a teda si myslím e v takomto veku buď mame mat priatelov spoločných alebo pokial je to nejaka priateľka ako ta prva s ktorou je v kontakte vidim že boli aj predomnou zakazovať mu ju nebudem ale ta druha sa mi nepaci vymýšľa podľa mna sama skusa. Ja som osobne typ človeka ktorý tiež nevysedáva s kamarátmi a nepreberá moj osobný zivot s druhym chlapom som názoru že buď má ta zenska o neho záujem a neviem či to on len nevidi alebo ju zo slušnosti nechce odmietnut. Sam mi niekoľko krat povedal že sa mu na tu kavu nechce už som bola zmierena s tým že ju prezijem nech ide … ale namiesto toho aby jej napisal že nemá záujem že jednoducho nemá čas a nemá to pre neho zmysel ako povedal mne jej napise len že nemá čas a baba si potom robi ilúzie a pise mu znova a znova. A ako vravis nerozumiem zenam ktoré sú v poriadku s tým že chlap ide na 5-6 hodín na kavu. Nemám problem s 2 hodinovou kavou keď sa dlho nevideli ale aby siel poobede a vratil sa neskoro večer a ešte mi povedal že ju viezol domov to mi pripadá teosku moc. Hlavne ja ako zena by som ani len so zadaným chlapom nikde nešla pokial to nieje vyslovene nejaký rodinný známy ako načo patri sa to vysedávať po kavickach niektoré zeny vyslovene naháňajú zadaných chlapov aby si niečo dokázali tak mi príde aj táto jeho kamaratka. Chvilku jednu babu doucoval stretávali sa na verejnom mieste toez mi to slo hore krkom ale vravím si že to nebudem preháňať som ziarliva Ano ale niesom hystéria ktorá robi scény len má to vnutri zerie. Každopádne s babenkou mal doucko a ja som na konci doucko prisla bola som v meste tak sme sa dohodli že pridem a pôjdeme spolu autom domov baba sa mu odvtedy ani neozvala a vraj teraz doucko nepotrebuje😀 takze si len myslim Že je priatel teosku naivný baby po nom idu a on to nevidi

panelacikova
18. aug 2022

@klara7227 to akú hlúposť si tu napísala? "Nemyslím si, že s ňou niečo má, ale to ani neznamená, že keď s tebou má, že ťa má automaticky radšej ako ľudí, ktorých pozná celý život."
takže podľa tvojej tejto konkrétnej vety je úplne normálne a v poriadku, ak partner/manžel, s ktorým sa poznáš napríklad len 2 roky, ťa má "menej rád" ako kohokoľvek iného/inú, s ktorým sa pozná od detstva?
dobrá hlúposť.

panelacikova
18. aug 2022

@mimi1988 no a teraz ťa tu zožerú.... že chudák chlap a podobne. ale inak ja som rovnakého názoru, už keď, tak poďme spolu. aj môj muž je taký a to vôbec nie je žiarlivý. ale minule urobil jednu somarinu (nebola v tom žiadna žena), tak som mu oznámila, že idem to urobiť aj ja. no ty kokos, hneď to videl ináč!!! potom ho volali robiť tú istú somarinu a povedal, že mu je manželstvo a manželka prednejšie, než tie voloviny, ktoré napadnú v hlavách ešte tak možno 20-ročných chlapcov 😀 a podotýkam, nešlo o ženy, šlo o konkrétny zážitok, ktorý som pokladala za istým spôsobom zbytočný... rozoberať to nejdem. pointa je v tom, že pochopil, že keby som to reálne urobila ja, tiež by ho to nasralo a tiež by bol potom aj smutný z môjho chovania...

panelacikova
18. aug 2022

@biaa veľký kus pravdy je aj v tvojom poslednom príspevku. tiež by som zadaného nevolala účelovo. ak, tak som to v minulosti urobila spôsobom, že som ho volala aj s priateľkou/manželkou. buď sme sa stretli alebo nie (ešte keď som ja bola sama). vždy som mala úctu k tej konkrétnej žene, hoci som ju nepoznala mnohokrát, ale vždy som si predstavila samu seba v jej situácii - páčilo by sa mi, keby môjho nejaká "kamoška" kdesi zavolala? bezo mňa? takže podľa toho som sa aj správala a ak bol zadaný a šlo o dohadované stretnutie, tak som trvala na tom, že nech prídu obaja. ale to bolo možno tak 2x v živote, zaujímavé bolo, že práve ten chlap, ktorý chcel "kávičku" po tejto mojej podmienke si zrazu na dohodnutú kávičku čas už nenašiel 🙂 čiže sám nechcel manželke ukázať, že sa so mnou chcel stretnúť. a písať si s takým? ani bohovi.... ak mám ja robiť niekde rozbroje v rodine, tak to teda nie.

biaa
autor
18. aug 2022

@panelacikova pre mna úplne nepredstaviteľne že idem napríklad so ženatým muzom niekde na kavu na 5 hodín a má doma rodinu a deti zeny voči sebe nemaju v tomto akosi uctu. Najbližšie keď nastane situacia tak sa ponúknem že pôjdem rada s nimi tak som zvedava ako bude ta jeho kamoska reagovať s či sa vôbec ozve ako spomínaná babenka z doucka😀 pripadne ju rovno pozvem k nám domov na kavu a upeciem aj kolac nech vidim tu jej reakciu😀

retep00
18. aug 2022

@biaa takže znova si spomenula už ďalšiu ženu, s ktorou sa stretával. Čiže to je už tretia tá z doučka 🙂 a už sa neukázala keď ťa videla ? Hmm, no príde mi to celé divné a priateľ má očividne rád spoločnosť žien. Vidím, že my dve sme rovnaká krvná skupina, tiež nie som hysterka, ktorá robí zakaždým scény, ale toto by mi už vadilo veľmi a obdivujem teba, že si doteraz bola kvázi "ticho". Pekne si s ním dnes sadni a povedz mu, čo máš na jazyku. Nemáš čo stratiť, ak ťa miluje už sa to nebude opakovať. Ak ťa nemiluje nestojí ti za to. Predstav si, že s ním máš dieťa a čakáte ho doma do večera, kým si on dopije kávu s kamoškou. Ak chce mať vzťah, nech sa k tomu postaví zodpovedne. Ak chce byť slobodný a stretávať sa s inými, nech sa páči ale v tom prípade baľ kufre.

biaa
autor
18. aug 2022

@retep00 Ano bolo ich viac niekoľko mu ich aj pisalo vyslovene ho niekde volali a namiesto toho aby im povedal že má priateľku a nemá záujem im vždy napise že nemá čas a baby skusaju znovu. Už som mu to vysvetľovala že či sa hanbi za to že má vzťah že spolu zijeme a chová sa ako soplave decko ja si nechcem domýšľať ale už mi všeličo prebehlo hlavou že sk robi zadné vratka a podobne keď mu zena ktorá má o neho záujem napise a on jej namiesto toho aby povedal že má priateľku a nemá záujem napise že nemá čas, poplakala som si pekne veru priznávam.

A čo sa týka ddoucka Ano je ro vlastne tretia s ktorou bol alebo riešil stretko ta ho najskor volala k nej domov podotýkam. Nastastie mal toľko sebareflexie že povedal jedine verejne miesto normálne mu za doučovania platila a on bol rad že má bočný prijem comu som rozumela a nechcela som mu do toho kecat vedela som kde sa stretávajú tak som to brala bola to vždy hodinka hodinka a pól. Baba mu ale začala vypisovat po špičkách srdiecka munposielat a podobne ja hneď nahnevana logicky že jej na to nič nepovie, vraj to ignoruje že keby niečo skusala zasiahne ale že takéto jej laškovanie neriesi(trapi má ale že voči mne to radikálne nevyriesil) a ako vravím asi 4-5 doucko som prisla na ich hodinu normálne sme sa privítali s nou som neprehodila ani slovo a baba sa mu týždeň neozývali a potom napísala že má momentálne tiho veľa a že aktualne doucko nepotrebuje že keby niečo ozve sa potom :D a je to už niekoľko mesiacov a babe doucko zrazu nechyba

biaa
autor
18. aug 2022

@retep00 hh a. dalsia vec že priatel má ešte potom obvinil že koli mne už doucko nechce :D že som ju vystrašila že som na nu určite zazerala a podobne (podotýkam nič take som nespravila) sadla som si vedľa a nerušila som ich nech dokončia hodinu v klude aj keď vo mne penilo keď som pocula ako sa ho na konci hodiny pýta na jeho novú prácu ako mu to v nej ide …. Ako rozumiete buď riešia doucko alebo jehonosovny zivot to sú dve rozdielne vecinpodla mna

retep00
18. aug 2022

@biaa obdivujem ťa z toho, čo tu píšeš. Si k nemu veľmi tolerantná alebo bola si doteraz. Toľko by mu málo ktorá tolerovala. 🙂 Chapem, že aj teba už prešla trpezlivosť.

zorienka333
18. aug 2022

Si podla mna maximalna hysterka a aj ostatne tu, co ti odobruju tvoje spravanie. Dobre, keby si vypisoval s babami za tvojim chrbtom a stretaval sa potajomky, mala by si dovod ziarlit. Ale on si raz za uhorsky rok napise s nejakou kamoskou z detstva ktora zije v zahranici a ma tam snubenca, takze je nanajvys jasne, ze v ich stretavani nie su absolutne ziadne bocne umysly. Plus ti este aj ukaze ich spravy, a to si nechcem predstavit ako si asi vyvadzala predtym, nez to urobil. Ja mam v praci kolegov muzov, rozumieme si, chodime spolu na kavy a na obedy a mojmu priatelovi by ani nenapadlo, robit mi za to sceny. On sice bohvieako kamaratky nema, za to chodi kazdy tyzden so single kamaratmi v piatok do krcmy, do baru, obcas do klubu. A co teraz, ma ma porazit od jedu ze co by bolo keby? Dievca ty mas uplne iny problem ako priatelove kamosky, ty mas nulovu doveru vo vas vztah, v seba, v neho. To ries, pretoze s takouto stihackou dlhodobo vydrzi malokto.

Boze take baby ako ty, to mi pripomina situaciu, kedy sme sa stretli ja a priatel, a jeho najlepsi kamarat s priatelkou. Jeho kamarat je taky ten socialny extrovertny typ, so vsetkymi si rozumie, vsetci ho zaujimaju. A ta jeho frajerka dobre ze mi nesla vyskriabat oci za to, ze sa so mnou 10 minut bavil o praci :D

mam1na
18. aug 2022

V prvom rade by som si položila otázku, z akého dôvodu, ak má partner žalostne malo času na trávenie spoločných chvíľ, uprednostní 5-hodinovú kávičku s inou babou, 1, potom 2, by ma nezaujímalo, že super kamoška a neviem kto sa vrátil na otočku zo zahraničia.

Nevadilo by mi to v tom prípade, ak skutočne nepociťujem deficit spoločne stráveného času niekde vonku, trebárs si aj vyjsť kdesi do príjemného prostredia s atmosférou na kávu, večeru, kina či na výlet. Vtedy by som nepociťovala krivdu. Nech si potom skočí na kafe s kamoškami, lebo i ja si nájdem čas na mužskú spoločnosť - kamarátov, kolegu, atď iba na pokec o živote, spoločnosti či živote v zahraničí. Vtedy by to bolo úplne v pohode.

Vzťah bez dôvery, tolerancie a úcty je len také bytie s niekým. Preto sú vzťahy komplikované.
Niekto je spoločenský a rád porozpráva aj s opačným pohlavím bez postranných úmyslov. Posrandovať, ale nie za hranicu, kde sa to už prieči s mojimi hodnotami.
Snažím sa konať tak, aby som nerobila iným to, čo nechcem, aby sa mi vracalo.

Váš vzťah asi dlho nevydrží. Čo je pre jedného oukej, pre druhého neprípustné. Rozchádzate sa v základe.
Nenaháňaj ho, nesleduj tieto (náhodne videnia - objatie) stretnutia. Vyzerá to detinsky.
Urob niečo pre seba. Aby si sa cítila neodolateľná. Ak priateľa budeš takto atakovať, vieš ako......

biaa
autor
18. aug 2022

@zorienka333 mame otvoreny vzťah v tomto koľko krat mi aj on pozerá do telefonu len tak keď ide okolo a nemám s tým problem keď potrebuje niečo mu pozicat moj mobil a nenapadlo by mi že je to za nejakým účelom že má podozrieva rovnako ja koľko krat mi sam od seba povie že písal s kamoskou že sa pýtala čo ako nove a tak … ako hovorím s tým problem nemám prečo nie nieje typ chlapa čo si chodi po veceroch uzivat tak mu v tomto dôverujem ale u tej jeho druhej kamarátky a baby z doucka vidim ich bočné umysli a prepac ale u jednej sa mi to aj potvrdilo vid to doucko a teda neverim ani tej jeho kamoske v zahranici vraj je zasnubena ale teda okrem tohto sa o jej priateľovi ani raz nezmienil :D a navyše nemám chut potom vidiet ako mu večer činka mobil a kamoska mu pise ako si s ním tu kavu uzila nech si kavu uziva sama alebo s tým jej priatelom … rozumiem že niektoré zeny to beru ako obmedzovanie chlapa ale ani raz odomna nepadlo nechod povedala som mu že konto nieje prijemne jednoducho a nerobi mi to radost (akože ak je z toho nejaka zena happy že jej chlap chodi na kavy s inými tak neviem :D) ale rešpektujem len by som ocenila keby priatel teosku daval najavo okoliu a zenam okolo neho že je zadaný hneď by tých žien bolo menej ;) zrazu by na tu kavu nemali čas ony

mandzula
18. aug 2022

Keby som toto riesila so svojim muzom a on so mnou, uz davno nie sme spolu. On ma kamaratky, vezme ich na kavu, obed, niekedy je prec pol dna, lebo za nimi aj vycestuje, viem, ze im aj plati, ja zas idem s kamaratom na pol dna na turu. Myslim, ze to prehanas.

zorienka333
18. aug 2022

@biaa Keby si pouzivala interpunkciu, bolo by ovela lahsie, ti rozumiet. Lebo z tvojej odpovede vnimam jeden velky slovny salat, ktory mam problem desifrovat. Ale dobre, pozerate si do mobilu, to je na inu debatu, ktoru tu nebudem teraz rozoberat. Ako nedava okoliu najavo, ze je zadany? Nechce davat spolocne fotky na facebook napriklad? Alebo ta nedrzi vonku za ruku? Lebo ak, tak toto by mi vadilo 100x viac ako nejake sporadicke kavicky so spoluziackami zo zahranicia,

biaa
autor
18. aug 2022

@mam1na Ano no je to práve spôsobené tým že veľa pracuje a keď je doma tak pracuje na svojich záujmoch čiže naozaj spolu nejaký večer mame tak max raz do týždňa a to spolu byvame v jednom byte a to dakedy ani raz do týždňa nie….

A potom ti povie že pôjde niekde na kavu rozumies velmi sa má to dotkne ako zeny a ešte viac sa má dotkne že je úplne ľahostajný voči tomu ako sa cítim.

Dalsia vec že keď niekde sme chlapi po mne cumia niekoľko krat má aj muži niekde pozvali keď má videli na ulici a priatel bol v nedohľadne a teda dovolím si povedat že je väčší ziarlivec ako ja :D preto nerozumiem že nechape že sj mne take veci vadia keď na neho zeny letia vždy tých múzou pravdaze slušne odmietnem so slovamy že mám priatela prečo je pre neho take zložité povedat že má priateľku? Take jednoduche

panelacikova
18. aug 2022

@biaa počuj a on je nejaký krásavec alebo čo, že po ňom tak idú? či jeden z mála v tomto veku, ktorí ešte nie sú oficiálne zadaní? (myslím ženatí)?

banderaska29
18. aug 2022

no a ja Ti poviem rozdiel čo je ok a čo nie je a kedy sa báť..
môj ex mal kamošky a chodil s nimi na kávu a mne to nikdy nevadilo - s ani jednou ma naozaj nikdy nepodviedol.

až keď zmenil robotu a zmenil sa v správaní - až vtedy som pocítila že niečo nie je ok. zrazu už mi neukázal ani mobil... hop podviedol ma s kolegyňou.

toto nie je nebezpečné. nechaj mu voľnosť. dôveruje ti hovorí ti o tom. káva 5 hodín ? môže byt pokojne.. ak vieš kde a s kým je tak pokojne dýchaj. horšie bybolo keby mal 5 hodín vypnuty mobil a jeho nikde. !

retep00
18. aug 2022

@zorienka333 tak najprv ste zo slečny spravili hysterku, ktorá to maximálne preháňa a potom sa vyjadríte, že vám by vadilo, keby s vami nedal fotku na Facebook alebo vás nechytil za ruku? 😄 Tak na tomto si zakladajú vzťahy 13 ročné deti nie 30 roční ľudia. Keď vám by 100x viac vadili také banality, že nedá s vami fotku tak vy ste potom čo?

biaa
autor
18. aug 2022

@retep00 hah tiež som sa usmiala :D nie o fb nejde prosim fakt nemáme 13 rokov a nepotrebujem aby si má daval do fb vo vzťahu myslím že toto má každý za sebou :D ale teda ocenila by som keď mu nejaka zena naznačí alebo vyslovene povie že má o neho záujem, tak ju odmietne so slovami že má priateľku, a nie že nemá čas to mi príde že jej môže rovno napisat, pôjdem stebou nabuduce :D akože!?

panelacikova
18. aug 2022

@mandzula myslím, že príspevok nad tvojím od
@mam1na to vystihol úplne super. čo pre jedného je OK, pre druhého už nemusí... autorka
@biaa je aká je, ja jej náhodou rozumiem, som tiež dosť ťažký introvert a omnoho radšej trávim čas s mužom osamote. ALE, našla som si podobnú polovičku. tak, ako so mnou by nemohol žiť chlap, ktorý má x kamarátok, tak rovnako ani ja s ním. to sú také vzácne zhody. ak vám,
@mandzula myslím tebe a partnerovi vyhovuje taký život a ste s ním obaja OK, tak je to v poriadku. len možno by bolo fajn, keby také typy ľudí nezatracovali (nepíšem konkrétne o tebe, všeobecne) tie opačné typy, ako je autorka, alebo aj ja a nenazývali ich hneď hysterkami a neviem čím... autorka a ten jej chlap si po tejto stránke asi nebudú rozumieť nikdy. jej to vadí a jemu zas vyhovuje pozornosť iných žien. autorka má pravdu v tom, že on by mal byť ten, kto sa svojou láskou, a teda autorkou, pred svojou kamoškou pochváli. môj muž je taký, on je hrdý na to, že ma má (rovnako ja na neho) a ak aj ide niekde sám, porozpráva o NÁS, ukáže fotky, apod. jednoducho sme také na sebe závislé typy.
je zlé, ak sa dá dokopy typ závislý a typ nezávislý od toho druhého.. vtedy to klapať nebude.

biaa
autor
18. aug 2022

@banderaska29 mne tskto ex chodil za byvalou, nemyslim si teda že preháňam keď som mu dovolila chodit za byvalou lebo chuda ich rozchod nevedela prekusnut. Tak chcel sby ostali priatelia. O 2 roky som sa dozvedela že odomna chodi ešte pekne obrábať aj ju takze asi toľko …

panelacikova
18. aug 2022

@biaa žila som kedysi s takým podobným typom, nedokázala som s ním fungovať. nepátram po ňom, hoci sme z jedného mesta, nestretla som ho už, ale neverím, že má fungujúci vzťah...

biaa
autor
18. aug 2022

@panelacikova ženy sú každá iná každý vzťah je iný. My sme s pat´rtnerom obaja introverti veľký, on vždy povie že je ešte väčší introvert ako ja. Preto nerozumiem že na kamaratov si čas nenajde, má len jedného s ktorým sa stretáva s ostatnými je naozaj raz do roka. A pritom zeny ako kamarátky riesime v jednom kuse na tie si čas nájde…

panelacikova
18. aug 2022

@biaa ja rozumiem, čo chceš celou touto témou povedať...

biaa
autor
18. aug 2022

@panelacikova no na jednu stranu niesme zasnúbení ani manzelia a na druhu priatel patri medzi mužov ktorý sa o seba staraju nemyslim tých nagelovanych futbalistov aby bolo jasno :D ale ani chlapa s pivnym pupkom. Sme obaja velmi športovo založení takze väčšinu casu trávime športovými aktivitami, finančne sa na nás vek mame až moc dobre (nove auta, krasny byt) proste v nom podľa mna vidia iné zeny ľahkú zabezpecovaciu obet.

biaa
autor
18. aug 2022

Najviac na neho idu staršie zeny, koľko krat slobodne mamičky. Na dovolenkách idu na nom oci nechať až mi je z toho niekedy nechutne aké sú slizké