Priateľ chce ísť do trojky
Dobry vecer, chcela by som sa opytat. S priatelom sme spolu skoro 4 roky, a od zaciatku chce alebo raz za cas spomenie ze chce trojku. No lenze ja som velmi ziarliva zena, ktora by asi tu druhu musela po akte zabit😭😭. nechcem sa s mojim priatelom delit s druhou zenou. bolo by to pre mna ponizenie ako pre zenu. ano mala som to uz a preto mi byvaly vztah ztroskotal prave pre to ze som povolila trojku. Lenze som aj bi. Mala som vztah zo zenou. Ano pacilo sa mi to. Ale newem si predstavit a ani nechcem kedze som ziarliva.. Ano chcem mu to dopriat ale ked pride na to ze ano ze ideme hladat babu do trojky tak to nezvladnem. A zacnem revat ze ja to nechcem ze on ma potom opusti atd. Prosim vas poradte mi to ako to spravit alebo sa nato vykaslat a kaslat nato co chce priatel. Bojim sa ze pride den ked ho to prestane bavit ze mu to nedoprajem a oputi ma.

@vevuska2018
Povedal razne Nie!
Povedz i ty razne NIE!
Pristup na to s tým, že ju vyberieš ty. Potom zozenies niekoho, kto vyzerá ako zena, ale nie je 😂 a potom prekvapený, nech sa pozerá on, debko. Alebo nech tiahne do trasa
On povedal rázne nie, a ty nevies povedat rázne nie? Keď s tym nesuhlasis?? Mate divny vztah
Povedz mu, ze ale s muzom 🤣 ci sa to jemu bude pacit
@vevuska2018 ak som správne pochopila, on nesúhlasí do trojky s 2 mužmi, ale ty by si musela pristúpiť na trojku s 2 ženami! 😒....rozíď sa s ním a to čo najrýchlejšie! Je to sebec myslí len na na seba a svoje chúťky, vôbec neberie ohľad na to, že ty trojku nechceš, a pochybujem, že je to jediná vec do ktorej ťa chce dotlačiť aj keď sa vaše názory rozchádzajú.
Aj mne to navrhol môj muž 🙂 pekne som mu prijebala a povedala mu, keď chceš mať trojku tak sa zober a vypadni.
@vevuska2018 🙂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@vevuska2018 asi každy chlap po tom tuži, môj mi to tiež kedysi povedal že ako by on rad vyskušal .. povedala som mu ok ale s chlapom a je pokoj 😅
Ak je pre neho dôležitejšie to než ty, tak ho pošli niekam🤦🏻♀️
Asi každý chlap by chcel v posteli 2 baby,ale ani jeden normálny s tým nepodmieňuje vzťah!
@vevuska2018 Ahoj.Ja mám podobný problem...lenže u nás je bi on....on predtym uz skusil trojku ale odkedy sme spolu nie,ale velmi by chcel....Tak som zvedava ako ste vy dopadli😁 si nato vykašlala alebo si do toho isla?
Povedz mu nech to nechá na teba, že zariadiš...a dojdi s chlapom 😅
@viera úplný súhlas 👍👍👍
Celkom by ma zaujimalo, ako by ste sa zatvarili, keby vam na vasu protiargumentaciu, ze ok ale s dalsim muzom, vas muz suhlasil 😁
Prasaci

Keď do toho nechceš ísť tak kašli na to ani sa tým nezaoberaj. Bolo by jemu príjemné, keby ste šli do trojky s chlapom? Nech si to vezme z opačného garde 😉