icon

Priateľ chce ísť do trojky

vevuska2018
11. okt 2020

Dobry vecer, chcela by som sa opytat. S priatelom sme spolu skoro 4 roky, a od zaciatku chce alebo raz za cas spomenie ze chce trojku. No lenze ja som velmi ziarliva zena, ktora by asi tu druhu musela po akte zabit😭😭. nechcem sa s mojim priatelom delit s druhou zenou. bolo by to pre mna ponizenie ako pre zenu. ano mala som to uz a preto mi byvaly vztah ztroskotal prave pre to ze som povolila trojku. Lenze som aj bi. Mala som vztah zo zenou. Ano pacilo sa mi to. Ale newem si predstavit a ani nechcem kedze som ziarliva.. Ano chcem mu to dopriat ale ked pride na to ze ano ze ideme hladat babu do trojky tak to nezvladnem. A zacnem revat ze ja to nechcem ze on ma potom opusti atd. Prosim vas poradte mi to ako to spravit alebo sa nato vykaslat a kaslat nato co chce priatel. Bojim sa ze pride den ked ho to prestane bavit ze mu to nedoprajem a oputi ma.

sticker
Strana
z2
alexi2211
12. okt 2020

Keď do toho nechceš ísť tak kašli na to ani sa tým nezaoberaj. Bolo by jemu príjemné, keby ste šli do trojky s chlapom? Nech si to vezme z opačného garde 😉

osky
12. okt 2020

@vevuska2018
Povedal razne Nie!
Povedz i ty razne NIE!

bluka2
12. okt 2020

Pristup na to s tým, že ju vyberieš ty. Potom zozenies niekoho, kto vyzerá ako zena, ale nie je 😂 a potom prekvapený, nech sa pozerá on, debko. Alebo nech tiahne do trasa

xima
13. okt 2020

On povedal rázne nie, a ty nevies povedat rázne nie? Keď s tym nesuhlasis?? Mate divny vztah

bobana297
13. okt 2020

Povedz mu, ze ale s muzom 🤣 ci sa to jemu bude pacit

karmen118
13. okt 2020

@vevuska2018 ak som správne pochopila, on nesúhlasí do trojky s 2 mužmi, ale ty by si musela pristúpiť na trojku s 2 ženami! 😒....rozíď sa s ním a to čo najrýchlejšie! Je to sebec myslí len na na seba a svoje chúťky, vôbec neberie ohľad na to, že ty trojku nechceš, a pochybujem, že je to jediná vec do ktorej ťa chce dotlačiť aj keď sa vaše názory rozchádzajú.

cacesova
19. nov 2020

Aj mne to navrhol môj muž 🙂 pekne som mu prijebala a povedala mu, keď chceš mať trojku tak sa zober a vypadni.

ninusa221
21. nov 2020

@vevuska2018 🙂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mirkaandrej
21. nov 2020

@vevuska2018 asi každy chlap po tom tuži, môj mi to tiež kedysi povedal že ako by on rad vyskušal .. povedala som mu ok ale s chlapom a je pokoj 😅
Ak je pre neho dôležitejšie to než ty, tak ho pošli niekam🤦🏻‍♀️

dusankomoj
21. nov 2020

Asi každý chlap by chcel v posteli 2 baby,ale ani jeden normálny s tým nepodmieňuje vzťah!

gabca0519
19. feb 2021

@vevuska2018 Ahoj.Ja mám podobný problem...lenže u nás je bi on....on predtym uz skusil trojku ale odkedy sme spolu nie,ale velmi by chcel....Tak som zvedava ako ste vy dopadli😁 si nato vykašlala alebo si do toho isla?

evaachesa
19. feb 2021

Povedz mu nech to nechá na teba, že zariadiš...a dojdi s chlapom 😅

kulumulu123
19. feb 2021

@viera úplný súhlas 👍👍👍

hankm
19. feb 2021

Celkom by ma zaujimalo, ako by ste sa zatvarili, keby vam na vasu protiargumentaciu, ze ok ale s dalsim muzom, vas muz suhlasil 😁

h2
19. feb 2021

@hankm S tým by žiadny normálny heterosexuálny muž nikdy nesúhlasil. To len oni od žien očakávajú, že budú súhlasiť, aby si oni užili s dvoma ženami.

hankm
20. feb 2021

@h2 si si tymto tvrdenim uplne ista?

h2
20. feb 2021

@hankm Ktorým tvrdením? Že muž by nechcel trojku s ďalším chlapom? No, keďže som písala, že "normálny" a "heterosexuálny", tak aj vcelku áno. Prečo? Ty by si s takým niečím súhlasil?

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
20. feb 2021

@h2 A "normalna" a "heterosexualna" zena chce trojku s dalsou zenou? Ja v tom nevidim rozdiel, ci zena, alebo muz, mne osobne ako heterosexualnej zene by mi bolo velmi neprijemne az nechutne, ak by sa ma intimne dotykala ina zena

h2
20. feb 2021

@tenerifka Podľa mňa to tiež žiadna nechce. Len ich chlapi si myslia, že by to mali chcieť. Alebo aspoň kvôli nim urobiť. Z "lásky"! 🙄

lucinkaboz
1. sep 2022

Prasaci

flirt
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2