Priateľ chce praktiky v sexe, ktoré sa mi protivia
Pekný deň prajem,
mám priateľa, ktorému sa páčia v sexe praktiky bdsm. Ja som na klasiku, ale mierne ma lákal aj tvrdší sex s nie surovými praktikami bdsm. Na tom sme sa dohodli. Lenže on chce stále viac, chce pritvrdzovať, dokonca vymyslel sex v trojke, kde by som bola ako subka. Bytostne sa mi to protiví. Teraz je nahnevaný, vyhrážal sa mi rozchodom a aj sa rozišiel. A to tvrdil, že ma ľúbi. Ja mám 35, on 45. Chcem to aj ja ukončiť, len ťažko sa mi bude zabúdať, myslím na neho stále. Lebo inak bol fajn, milý, pozorný
Co je len on jediny na svete...? Kasli na neho...
tou trojkou to zabil. ruky prec.
🤢🤮
@simona1998 asi tak. Aj mne prišlo telesne aj duševne zle
jednoducho nie ste kompatibilni, tieto veci nie su pre teba a to je uplne v poriadku, chodte kazdy svojou cestou a asi lepsie teraz ako neskor 🙂
Myslím, že keď si pustíš tento podcast, bude sa ti kus ľahšie odpútavať... "Ako si nezobrať teľa", v prvej časti opisuje aj nenápadne náznaky toho, či druhý človek je skutočne schopný milovať... https://open.spotify.com/episode/2iBa0NjaAmII7h...
Nestrácaj čas s chlapcom, ktorý sa naštve a rozíde, lebo odmietaš byť submisívnou súčasťou sexu v trojke. Úprimne, veľmi pochybujem, že nájde ženu, ktorá mu toto odsúhlasí. To, že on má nejaké predstavy, je jedna vec. To, že takto reaguje, je zase niečo iné. Zabudni naňho a nájdi si niekoho normálneho.
"inak bol fajn, milý, pozorný" 😨
@mabenn V ostatných veciach sa správal normálne. Až na ten jeho sex
to je ale úplne jedno...a časom by si zistila, že ani tam nie je ako vyzeral pôvodne...koľko ste spolu? a to v 35tke toto riešiš? hmm
@mabenn Nie sme spolu dlho. Zopár mesiacov. No tiešim to aj v 35. Viem, moja naivita. Ale ja som skrátka taký človek, čo sa snaží v druhom len to dobré vidieť a potom takto dopadnem.
takéto typy sú milý a dobrý naschvál a dočasne...utekaj čím skôr
@any_soj Ďakujem Ti za ten podcast. Už som si ho aj vypočula. Aj som si to stiahla .... A áno, tie jeho slová "ľúbim Ťa" boli len zamaskované "túžim po tebe, chcem Ťa". Sexuálne
@h2 Pravdu máš. Aj tak urobím. Zavčasu a z krátkej cesty. Kým by ma nevtiahol do niečoho horšieho. Lebo už aj toto zaváňa manipulátorstvom
Ak by na mňa skúša, že sa so mnou rozíde, dvere mu otvorím s úsmevom...
Určite by som nerobila ústupky, ktoré sú ti nie je po chuti. Bude ťa do nich stále tlačiť len viac...
Keď ste spolu zopár mesiacov, nerieš. Nič vás nespája. Pekne sa s ním rozlúč, zaželaj mu všetko dobré a zbohom.
Sorry, tú pôvodnú správu som omylom odoslala skôr. Tak ale podstatu som tam stihla napísať.
@trema On totiž očakáva, že sa ešte ozvem
@denise99 Veď to. On by tlačil. Manipuloval
Zviaz ho a zmlat ho ako hada. :D a potom ho kopni do zadku.
Mozno prezivas 50 odtienov sedej, ma aspon vrtulnik?
No keď očakáva že sa ozveš, ja by som sa už veru neozvala...
Keby ta ľúbi tak sa správa inak
@sense Ani sa neozvem
Keby ťa tak mal rád, tak sa oň prispôsobí, dohodnete sa na nejakom kompromise, a nie že ťa bude nútiť do trojky, a potom sa urazi a rozíde sa s tebou, proste to nie je ten pravý pre teba. Buď rada, že to vyústilo do toho, že by ťa nakoniec zneuzil nielen on, ale aj nejaký jeho kamoš.
@liljana presne, a bicikom poriadne ho vyplieskat
Chlap ktorý navrhne trojku podľa mňa nehľadá seriózny vzťah.Chce si len užiť sex bez toho aby sa to nedalo nazvať podvadzaním 🤷.

zjavne nie ste kompatibilní v tom, čo v sexe chcete. teda by váš vzťah nebol dobrý ani pre jedného z vás. a keď sa ešte urazí a je nahnevaný, tak už dupľom. so všetkým čo sa "v posteli" robí musia súhlasiť obaja a obom to má byť príjemné. ak to tak nie je, obaja trpia. uvidíš, že nájdeš iného milého, pozorného a takého, ktorý nebude chcieť aby si robila niečo, čo je ti nepríjemné alebo to nechceš.