Priateľ je len ako spolubývajúci
Ahojte, objasnim Vám celý môj vzťah aby ste lepšie pochopili. Som s priateľom už nejaký ten piatok na začiatku bol skvelý snažil sa bola som pri ňom šťastná ale potom sa zrazu veľmi zmenil. Nespávame spolu a ak aj áno tak mi len stiahne spodné prádlo odbaví sa a ide si po svojom. Už som to chcela zmeniť ale ním nič nepohne. Obliekla som si podvazky kúpila som si šaty a ním to ani nepohlo. Skúšala som mu už aj spraviť chuť ale odbil ma s tým že ,,nerob láska". Takže ja snahu mám ale jeho na mne nič nevzrusi. Cez deň ma neobjíme a pusu mi sám od seba nedá. Starám sa o neho varím mu,upratujem atď ale aj tak vždy keď môže vyhodí mi na oči všetko čo môže. A mňa veľa x bolí keď je taký. Mám dlhoročného kamaráta ktorý o všetkom vie a raz sme sa bohužiaľ bozkávali. Ale to len kvôli tomu že hľadám to čo mmi môj priateľ nedá a ani sa o tom nechce rozprávať. Neviem čo mám robiť. Keby to ukončím chýbal by mi spolu ale žijeme ako spolubývajúci. Veľmi ma to trápi
Podobný vzťah (spolubývajúci - spolubývajúca) som mala aj ja so svojím bývalým priateľom. Boli sme spolu 8 rokov, z toho 2 roky sme spolu bývali. Už pred spoločným bývaním to nebolo ideálne, ale dúfala som, že sa to zlepší. Márne.
Trvalo veľmi dlho, kým som bola pripravená na rozchod. I keď sme nemali už nič spoločné, netrávili sme spolu nijako produktívne čas, nemali sme intímny život, nezhodli sme sa ani v otázkach budúcnosti... Každý mi hovoril, že nechápe, prečo sme spolu. Myslím, že som sa bála ostať sama.
Prešlo veľa času, kým som sa odhodlala. Predpokladala som, že mi bude chýbať. Nakoniec som však po rozchode rýchlo nabehla na nový život - bolo to tým, že citovo som od môjho bývalého priateľa bola odstrihnutá už dávno.
V podstate o 4 mesiace som mala nového priateľa a o tri roky neskôr som už vydatá a mám dieťa. Takže mám to, čo som chcela.
Čo chceš ty?
Kamarátka mi raz povedala, že nepozná nikoho, kto by ľutoval, že sa rozišiel s partnerom, ale pozná ľudí, ktorí ľutujú, že sa nerozišli už skôr.

utekaj z kratkej cesty prec. Bude horsie