Priateľ má nadrozmerne veľký penis
Dievčatá, jednu vec na úvod vám prisahám. Táto diskusia je real. ja som real. Chodím sem často a práve preto zakladám túto tému ako anonym, pretože ma poznajú aj kolegyne s týmto nickom a nechcem, aby vedeli o tom, čo idem riešiť. zatiaľ je to čerstvé ale...
...mám nového priateľa. dajme tomu, že sme spolu naozaj čerstvo ako pár a keďže sme sa už nejaký ten čas ako kamaráti poznali, skúsili sme spolu sex.
Ešte aj keď to píšem tak sa mi červenejú líca 😀 jeho penis má tak 23 cm a viac, nič podobné som nevidela. veľký a hrubý 🙊..mňa to extrémne bolelo, skúšali sme rôzne polohy. nešlo nič. nakoniec som aj zakrvácala. na druhý deň zasa, išiel na to pomaly, potom sa rozbehol ale zasa bolesť jak keby mi niekto do krčka zaživa Ďobal (aj ďobal vlastne 😀)
Ja ho ľúbim, veľmi. sex je pre mňa dôležitý a verím že nájdeme spôsob, ako ísť na to, aby to nebolelo.
a tu nastáva otázka: prosím baby ktoré máte skúsenosť a žijete s mužom, manželom s nadrozmerným penisom. dá sa to nejak vytrénovať časom ? poznáte možno polohy v ktorých je to slasť ?
nemusíte mi písať do diskusie svoje skúsenosti ak je to osobné, len mi napíste do komentu slovo "správa" a ja sa Vám ozvem pod svojim nickom do správy. ♥
baby toto som ja ešte naozaj nezažila a preto potrebujem seriózne rady ♥ Ďakujem Vám každej
Šak my chceme aj tu fotku! 😂😂😂😂
@lowe123 jasne, ze sa prisposobi, zenska vagina je velmi prisposobiva, vie sa pekne roztiahnut a potom aj stiahnut. Ci si myslis, ze kazda zena po porode uz neciti nic v sebe, pokial to nema obvod hlavicky dietata? 😂
A preto odporucam aj casty sex, lebo sa zas stiahne a potom to moze byt opat neprijemne. Takze po par tyzdnoch abstinencie by sa zas mohla vratit k priemeru 🙂
@lowe123 vieščo, on nemá problém aby som bola na ňom a ani zladiť rytmus. lenže aj keď som na nom.. to je proste že iba do polky si ho dám dnu a už ma to tlačí 😀 ver mi on na to nie je pyšný, práve naopak, ale ľubime sa tak nejak to zvládneme.
ja som pochopila že moj ex, keď hovorieval že aký má malý penis a ja som mu že nie nemáš... tak on ho malý naozaj mal 😀
@michaelad97 skusim urobiť čo sa bude dať 😀
Holt žiadne nevie aká je to tortura kým nemá chlapa s veľkým. Rychlovka nehrozí. Ale dole si to časom zvykne. Ale len tak supom nad kuchynskou linkou nikdy nezazijes. U mňa je veľmi bolestivé ak naráža na krcok. Ale zase mam kamošku ci sa vie urobiť len pri veľkom. Za mňa veľké vzťahy určite NIE.
@lowe123 ja som zena jak hora a teda co pises nie je pravda 😅ze panva je automaticky sirsia.... nie je to pravidlo
Ono to chce súhru a on si musí uvedomovať (áno aj pri sexe) že ti môže ublížiť, keď si nedá pozor. Mala som dlhoročny vzťah kde sme to tiež museli riešiť. Časom sme praxou prišli na to pri akej polohe si môže koľko dovoliť, teda či môže úplne dorážať alebo nie. Stalo sa, že občas sa zabudol alebo to prehnal ale rýchlo pochopil keď som zvreskla. Dá sa na to zvyknúť ale treba si dat pozor.
Baby 😆, kurnik vyberte si . Robiť si srandu s malých a potom nariekať keď je veľký 🤔😂. Stále vravím 23 je moc , veď zober krajčírsky meter a odmeraj dĺžku od vstupu do vagíny po brucho a uvidíš že to je možno aj menej ako 23 cm , 2/3 človeka skoro tvoria nohy takže darmo máš 180 , dĺžka tvojho trupu môže byť tak 60 cm niečo .
@missviolet Tak ja viem že sú rôzne typy postáv ale myslím si že sú veci čo neodrbeš a keď sa vždy rieši ideálna váha a postava , myslím že každý sa musí prispôsobiť kostiam a telu . Lebo nakoniec sa to ajtak niekde preukáže .
No velky kasparek potrebuje velke javisko. Mozno po porode sa viac roztiahnes.
Mna dost prekvapuje, ked hovoris, ako ta to strasne bolelo, akoby ta niekto dobal....on neprestal hned, ako ta to zabolelo? Toto by som ocakavala od muza, ze prestane hned, nie ze sa necha unasat vlastnym pozitkom. Ak ho vsetky doteraz kvoli tomu nechali, tak to moze byt aj tym, ze mu chyba ohladuplnost. Mal by na to ist pomaly a len dovtedy, kym ta to nezacne boliet...jednoducho sa uplne prisposobit tempu a potrebam partnerky. Toto by som aspon ja ocakavala od spravneho muza.
Možno skúste polohu,že Ty si hore a nech nevnikne celý do Teba, Ty si reguluj hĺbku.
Ozaj mi to odfoť a pošli do správy, chcem to vidieť "naživo" 🤭
co sa tyka hrubky, tam sa podla mna zena vie (casom) prisposobit, ale co sa tyka dlzky, myslim, ze skor nie. proste ak mas na dlzku od otvoru ku krcku 12 cm (mozno si si niekedy zavadzala aplikatorom tampon alebo nejaky liek, tak mozno vies, kde mas "koniec"), tak sa to nema velmi ako "predlzit", a ak ta narazy na krcok bolia, tak on proste nemoze ist nadoraz.
ach baby dakujem že mi tak pekne píšete.
ja to mam cely den v hlave... či to celé nestopnúť. ale urobila mu to každá žena, aj zo vztahu ušla. ja ho k tomu mam naozaj moc rada lebo človek je strop ! ♥ je dobrý, cieľavedomý, sexi, neskutočne sexi chlap ...ja čo sex milujem a keby možem tak aj 3x denne mam teraz ale normalne strach z ďalšieho sexu. :(
Môžeš mi napísať správu. Ale podla mojej skúsenosti ti hovorím, že áno, prispôsobís sa. Len to chce od neho kúsok citu, nemôže ísť celý dnu ....postupne
No tak ja sa tu len tak pripnem, ak nevadí 😅
No jedine v polke mu ho oznac fixkou, ze max iba potialto. 🙂
@lowe123 prepáč ty si dobre mimo...co ma s tým spolocne ženy co sú pri sebe? Wtf? Co máš 15 r ci si tak hlúpy?
Ja som odjakživa silnejšia, a mam úzku panvu a celkovo som mala problém porodiť deti,manžel je tiež viac obdarený...absolútne to nesúvisí s tým. To akože teda každá co ma 150cm a 40kil ju musí mať malú? A žena co ma 90kil veľkú? 🤦🤦🤦🤦
@maminka1986 Možno ty si veľká , no skús sa spýtať osteológa na tvoju optimálnu váhu , nechcem byť zlý teraz ale keď si začala urážať ☺️ prvá. Panva je kosť , pokiaľ je tá malá malo by aj telo byť prislúchajúce k tomu . Ten istý prípad ako na veľké telo nemôže ísť malá hlava , to nieje urážka ale fakt to vyzerá komicky ak má niekto malú hlavu a je pri sebe.

@hesloveslo vidis a pre mna to bola najznesitelnejsia poloha na zaciatok. Hold, kazda sme ina, zjavne co vyhovuje mne nemusi tebe. Autorka chcela pocut skusenosti, ja som jej poskytla tu moju. Je uz len na nej, aby skusala a zistila, co bude vyhovovat jej 🙂