icon

Priateľ má nadrozmerne veľký penis

24. júl 2022

Dievčatá, jednu vec na úvod vám prisahám. Táto diskusia je real. ja som real. Chodím sem často a práve preto zakladám túto tému ako anonym, pretože ma poznajú aj kolegyne s týmto nickom a nechcem, aby vedeli o tom, čo idem riešiť. zatiaľ je to čerstvé ale...

...mám nového priateľa. dajme tomu, že sme spolu naozaj čerstvo ako pár a keďže sme sa už nejaký ten čas ako kamaráti poznali, skúsili sme spolu sex.

Ešte aj keď to píšem tak sa mi červenejú líca 😀 jeho penis má tak 23 cm a viac, nič podobné som nevidela. veľký a hrubý 🙊..mňa to extrémne bolelo, skúšali sme rôzne polohy. nešlo nič. nakoniec som aj zakrvácala. na druhý deň zasa, išiel na to pomaly, potom sa rozbehol ale zasa bolesť jak keby mi niekto do krčka zaživa Ďobal (aj ďobal vlastne 😀)

Ja ho ľúbim, veľmi. sex je pre mňa dôležitý a verím že nájdeme spôsob, ako ísť na to, aby to nebolelo.
a tu nastáva otázka: prosím baby ktoré máte skúsenosť a žijete s mužom, manželom s nadrozmerným penisom. dá sa to nejak vytrénovať časom ? poznáte možno polohy v ktorých je to slasť ?

nemusíte mi písať do diskusie svoje skúsenosti ak je to osobné, len mi napíste do komentu slovo "správa" a ja sa Vám ozvem pod svojim nickom do správy. ♥

baby toto som ja ešte naozaj nezažila a preto potrebujem seriózne rady ♥ Ďakujem Vám každej

Strana
z7
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
satanca
27. jún 2024

Autorka, prosim kontakt na ex 😄 seriozne

henka123123
27. jún 2024

Aj ja poprosim :D

seepferdchen
8. sep 2024

@lowe123 boze chlapce, ty si tu popisal sprostosti…. Celkovo…

adriana858
Odpoveď bola odstránená
zuzkabeuty
17. máj 2025
@savoya

Radsej velky a hruby ako maly a tenky.

@savoya hrúbka nevadí dĺžku s tou musí pracovať opatrne lebo daej než 20cn sa nenatiahnes do šírky áno 90%zien uprednostňuje šírku pred dĺžkou

martin023x
10. sep 2025
@satanca

Autorka, prosim kontakt na ex 😄 seriozne

@satanca Ahoj. Kludne sa mi ozvi. Seriozne

Strana
z7