Priateľ má veľa chýb
Ahojte.
Mam priatela, sme spolu 5 rokov, ale veľmi vnimam jeho nedostatky.
Je sice pekny v tvari, ale je dost tucny, sice cvici, športuje, ale nevidiet to na nom, a mna to velmi trapi, kedze ja mam peknu vysportovanu postavu, chcela by som, aby aj moj chlap mal tehlicky.
Za druhe, je velmi chudobny, zije u starej mamy v dome kde nie je ani wc, tak si zriadil svoje ekologicke, sice si setri na hypoteku a vlastne byvanie, ale ide to velmi pomaly, a ja to tam neznasam u nich, preto tam ani nechodim, potom je jeho stara mama nahnevana, preco tam ani nepridem.
A za tretie je nervak, vybusnej povahy.
Pytate sa preco som s nim ?
Lebo na mna je dobry, mily, snazi sa ma rozveselit ked som smutna a nedari sa mi, vzdy ma potesi nejakym darcekom, ak chodime k nasim na chatu na vikendy, stara sa o mna, navari mi, mozem sa na neho spolahnut, rad nam organizuje male vylety, a najradsej je ked ma moze niecim potesit, rad so mnou chodi na nakupy, skusame si oblecenie, vyberame kozmetiku, ci drobnosti v hypermarkete.
Lenze ja si niekedy nie som ista, ci je to super a staci to k dlhemu a stastnemu vztahu, alebo mam na viac. ?
Tak si spolocne najdite podnajom? V com je problem?
Už len podľa toho, ako si ho opísala by som povedala, že by bolo lepšie, ak by ste spolu neboli. Takto človeka, ktorého miluješ nemôžeš opísať, nič pekného si o ňom nenapísala
Bodaj by si našiel lepšiu, vďačnejšiu. A ty si s tými tehlami ktoré hľadáš na jeho bruchu, trepni po hlave 😀
@tosomja 😂😂👍🏻
No autorka napriklad mne je uplne u prdele ci ma chlap tehlicky alebo nie :D Riesis somariny: za prve to nie je jeho byvanie ale jeho babky, nemaju lebo su chudobni a babka pravdepodobne skromna zena je na to zvyknuta, tak ani nebude nic menit na stare kolena. Predpokladam, ze vo vlastnom byvani bude mat wc... ked je to pre teba taka laska a vztah 5rocny, co nie je, petoze uz podla reci ty ho ani nemilujes, len ti to proste vyhovuje, niekto ta utesi, potesi a ty si ides dalej svoje. Ja za chyby nepovazujem "netehlickove brucho", ani "wc", ale skor ine crty a tie sa v tom texte tiez vylucuju, tak sprava sa k tebe pekne, venuje sa ti, aj v totalnych kravinach, mojho by teda nenapadlo obzerat veci v obchodoch a prezijem to , stara sa o teba... a na druhej strane je nervak? ako v ako zmysle? vybuchne raz za cas kazdy, ale ako sa to v jeho pripade prejavuje? Proste keby bol problem ten zachod, za 5r byvate spolu a neriesite takuto vec:D je jasne ze chlapec zo skromnych pomerov si na hypoteku z beznej prace len tak "nenasetri". Velmi povrchne vyznel cely tvoj prispevok.... keby bol lakomy, hlupy, agresivny, neverny, klamar, gembler, alkoholik a pod. = TO su chyby
Ty si ešte decko, povrchná a samoluba. Píšeš o ňom ako o pestunke, nie ako o chlapovi. Nespomenula si ako sa pri ňom cítiš, len ze ta obskakuje takže je super a darčeky, to je tiež dôležité 🤣 je fajn, lebo ta rad teší darčekmi 😁 Bud taka láskavá a nechaj ho tak, ved ty ho máš len na pobavenie. tie peniaze co na takej ako ty (tu sa zdržím pomenovania) utratil, tak tie si mohol radšej odložiť keďže je chudobnejší (o jeho finančnej situácii vieš, ale ved nech na teba utraca, len aby si ty bola potešena). Nájdi si takého, o ktorého by si mala naozaj záujem, ktorého by si vnímala ako chlapa a nie ako pestunku, rodiča. A hlavne skontroluj ci ma tehličky!
A čo keď on ma naviac?
Áno, máš na viac, obezita je mor
Tak si si nemala zacinat s takym chudobnym milym chlapom...5rokov ho vodis za nos...😞
Ah, toto vyzerá ako keď si mestská pipka čo jej život je fitko, subway bagety a kávička nájde obyčajného chlapa :D ... No hrôza. ... Inak ono chlapi sú prirodzene viac výbušní, pretože to majú dané testosterónom. A navyše majú fyziologicky väčšiu silu a potrebujú ju uvolniť keď ich niečo naštve.

Fuuu, chudak chlap.....