icon

Priateľ ma zhadzuje za výšku a veľkosť nôh

22. júl 2022

Pre začiatok. Sme spolu 4 roky máme dieťa už aj dom.
Nikdy mi nič nepovedal nikdy ma nijako neurazil. Až teraz.
Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež.
On meria 165cm nohu má 42. Len pre obraz. Nikdy nám nevadil výškový rozdiel však to sme vedeli od začiatku.
On si asi myslí že každá žena musí mať 150cm alebo čo. Ja som na svoju výšku hrdá nemenila by som. Ale tieto narážky akože nerozumiem. Zrazu mu to prekáža? Predtým na túto tému reagoval opačne. Pacilo sa mu to. Teraz som vraj chlap a nohy mám veľké ako chlap.
Je možné že sa prestal kvôli tomu pri mne cítiť ako chlap? Vždy pozerá tak divne..viete ja dociahnem kde on nie a vždy keď idem po niečo čo je na chladničke alebo na skrini tak divne pozerá.
Neruziem naozaj čo sa stalo ani ako to riešiť. Ak sa necíti pri mne ako chlap tak asi to vidím na rozchod.
Som zvedavá ako budem rodine vysvetľovať že sme sa rozdelili pre niečo čo vedel od začiatku.

autor
23. júl 2022

@ummimaryam ja už som vyhukana to sa neboj. Už strácam nervy to riešiť lebo sa nezmenil i keď ja som sa snažila. No treba aby sa snažili dvaja tak čo budem hukat do hluchej steny

autor
23. júl 2022

@kamatopo vadí mi to. Vie o tom. Vyháňanie do sprchy nepomáha. Ani vyhadzovanie zo spální nepomáha. Je mu to jedno úplne.

autor
23. júl 2022

@kamatopo presne tak

tncka
23. júl 2022

🤔boze to je kôň,ja mam vacsiu vysku ako ty,41/42ku nohu,a na milion percent vyssiu aj vahu🤣 Jeho serie jedine to,ze on ako chlap je taky pidi😅☝️To mozem aj ja kludne povedat,ze maly chlap pre mna nie je chlap😅 Neviem co ides robit,ale u mna by skoncil...S takymto clovekom asi nema vyznam zostavat,zivot mame len 1

autor
23. júl 2022

@tncka to je pravda ale čo keď má iba skrat? Čo keď si nie je istý ani sebou ani mnou a ani životom ktorý si vybral? Keby som aspoň vedela čo má naozaj za problém riešenie by bolo ľahšie nájsť. Takto neviem. Mám pocít že by som mala prestať mu robiť poskoka a sústrediť sa na seba tak si možno ani nepipne.

kamatopo
23. júl 2022

Pozri ak si není isty čím si vybral tak to je jeho problém.ty nie si jeho panáčik na takéto týranie. Ja som mala niečo podobné. A tak som sa rozviedla ,zobrala syna a žijem si svoj kľudný vyrovnaný život. A to čo si myslelo že mu prejde všetko len preto že to má na papieri tak ten si teraz honka to slabé sebavedomie na druhej. Vlastné na ďalšej tie prednou sa ho tiež striasli.

autor
23. júl 2022

@kamatopo tiež nemám v pláne s ním zostarnúť. Veď na starobu bude ešte horší. Žiaľ musím počkať kým začnem pracovať a uvidím ako sa za tú dobu zmení. Ak nie tak už naozaj iba odchod má zachráni. Som dosť silná žena nerozhodi ma len tak niečo ale takéto poznámky si nezaslúžim tým som si istá.

lauricka
23. júl 2022

To musíte zistiť otvoreným rozhovorom. Každopádne, je to červená kontrolka.

svetlonos
23. júl 2022

Autorka, on ta nechce pustit do mesta ?? A to co ma byt, ved nie si pes na obojku. Premyslela by som si uz teraz ako postupovat a fakt od debila odist.

h2
23. júl 2022

@kassandra25 Fíha, riadne si sa vytočila. Len pre tvoju informáciu: nesledujem ťa a nemám konkrétne s tebou žiadny problém. Ja tu reagujem často a na mnohých, tak si nefandi, že si pre mňa niečím výnimočná. Keď niekto (ktokoľvek) napíše niečo, s čím nesúhlasím, tak na to reagujem. Bez ohľadu na to, kto to je. Ja si dokonca na rozdiel od mnohých báb tu, nepamätám, kto, kde, kedy a ako reagoval v inej diskusii. Nie som si vedomá, že by som konkrétne na teba niekedy negatívne reagovala, tvoj nick mi je síce povedomý, ale konkrétne fakt neviem.
Teraz k téme: ja chápem, že niekomu takéto "asymetrie" vadia a nemohol by byť s niekým, kto nespĺňa tieto predpoklady. Ale prečo predpokladáš, že to zákonite musí prekážať každému, len preto, že to prekáža tebe? Im to zjavne neprekážalo, keď sú spolu 4 roky. Autorka ani slovom nespomenula, že by jej vadilo, že on je malý. A písať jej, že jej nohy sú fakt priveľké a on sa na nich sťažuje oprávnene, je totálne od veci. Všeličo sa dá na vzhľade vylepšiť a ovplyvniť. Ale veľkosť nôh, či výška nie.
A ešte čiste len pre tvoju informáciu: my s mužom sme sa dali dokopy po tom, ako sme boli 11 rokov kamaráti. Takže sme sa predtým naozaj poznali viac, než dobre.

h2
23. júl 2022

@baaambulkaa Tak ty si možno myslíš, že je to blbosť, ja ti to neberiem. Ľudia, ktorí sú rôzni povahovo, sa naozaj k sebe nehodia a nevydržia spolu. Ale ja som mala na mysli protiklady v zmysle fyzického výzoru. Veľakrát som videla napríklad vychudnutého chlapa s objemnejšou partnerkou, dvojmetrového kulturistu so 45 kilovou mini žienkou, blondínku s černochom, či blonďáka s partnerkou tmavšej pleti... Ľudia, ktorí sa podobajú, ako súrodenci, sa navzájom priťahujú málokedy.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
24. júl 2022

No chodis a byvas so zakomplexovanym jedincom, miestnym dedinskym trulom... je na tebe, co dalej.

whatever1
24. júl 2022

@kassandra25 Priemerna velkost chodidla u zien je 39. K jej vyske ma uplne idealnu velkost nohy.

aurorastone
24. júl 2022

@liv1 tiež mam ten isty názor

Podľa mňa už s tebou nechce byť, a je za tým niečo oveľa vážnejšie

autor
24. júl 2022

@aurorastone aj o tom som sa sním rozprávala. Aj som sa sním rozišla. On odmietol povedal "rozideme sa keď ja poviem" . Už milión krát som sa chcela sním rozist ale odmietam odísť z domu aj od dieťaťa.

autor
24. júl 2022

@aurorastone *odmieta odísť z domu aj od dieťaťa

autor
24. júl 2022

@whatever1 mne tiež nepríde že mám neprimeranú veľkosť nohy k telu.

ouwecka
24. júl 2022

No to co robi je ze svoje male ego kompenzuje ako urazky,ja mam vacsiu nohu aj som vyssia a skusil by mi dakto povedta nieco🤣🤣🤣

oldcountryroses
24. júl 2022

Ak bude takýto zakomplexovaný naďalej a bude mať takéto dristy, povedz mu ze časom dostane 40tky kopačky 🤷‍♀️

zmrzlinka2021
24. júl 2022

Vec rozidenia sa pri vas je vecou 2 minut.
Nie ste manzelia, cize ti staci prist za nim a povedat mu, ze proste vam to neklape, a teda sa s nim rozchadzas a ste rozideni.
Ziadne take "kym on povie" - staci ze ty sa s nim rozides a je po tom.
Nemusis s nim dalej sa bavit, zacnes riesit uz len majetkove veci a dieta do svojej starostlivosti.

tamvtme
24. júl 2022

Ty mas normalnu vysku aj nohu, on je krpec s malou nohou a asi ma z toho komplexy....

lienka.7
24. júl 2022

Takého trpaslíka by som si v živote nevzala. 165 cm chlap ani nie je chlap 🤦‍♀️
Ty si vyššia a ešte keď si dáš opätky sa musis nad nim týcit ako eiffelovka🙈

autor
24. júl 2022

@zmrzlinka2021 lenže ja potrebujem aby on odišiel. A on odmieta. Ja sa nemozem ísť tlačiť do 3izb bytu k rodičom. On bez dieťaťa má viac možností

natalll
24. júl 2022

Ja mam 174cm, veľkosť nohy 40😀V rodine mame nohu aj 50

autor
24. júl 2022

@oldcountryroses no ja to vidím tak že aj ich dostane a potom môže ostať sám. Nikto nebude s takouto povahou

autor
24. júl 2022

@lienka.7 nenosim kvôli nemu 😥

zmrzlinka2021
24. júl 2022

Ako mate dom? Ste obaja spoluvlastnici 1/2?
Po rozchode to s nim zacni riesit, porad sa s pravnikom, ci ho budes musiet vyhplatit. Budes zvladat platit hypoteku na cely dom sama?

ankare
24. júl 2022

Problém je v ňom, nie v Tebe. Asi ma komplexy zo seba.

anjelikstrazny
24. júl 2022

Je zakomplexovany. To je cele.