Priateľ mi lezie na nervy (sex)
Baby už neviem ako dalej.
Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.
Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.
Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .
Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem
Asi preto sú byvale..
No určite na tvojom mieste by som HAK nebrala.
Beriem že nieje na dieta pripravený to človek nieje nikdy lebo nevie čo ho čaká….
A asi si sebou nieje istý že stihne keďže takto stresuje.
Skús sa s ním s láskou a bez hádok porozprávať aby ste si sex viac a hlavne spoločne užili.
Len mu nepripominaj že guma nieje 100% istota…
@nana357 no to som mi dnes povedala že teda HAK nepripadá v uvahu. Gumy by sme zvážili akurát to nieje podľa môjho dlhodobé riesenie neviem ako zeny tu ale teda ja si pripadam hrozne keď mám s partnerom s ktorým zijem (nie jednorazovkou) mat sex s gumou. Proste sa neviem vibec uvolnit
Prezervativy pouzivaju pary bezne.
Povedala si to aj jemu ?
Ja ta úplne chápem.
Ani ty si to neuziijes a ani on.
Skús len rozhovorom.
Chodiť okolo neho nahá a on nezáujem pre mna by to bolo ponižovanie samej seba. A keďže to účinok nemá tak mna by to len rozčúlilo a ja by som hneď išla do hádky..
@nana357 no už sa aj stalo pár krat že som už vybuchla aj ja veru. Povedala o vsetkom sa bavime.
A čo sa týka tej ochrany no iná zjavne neexistuje pokial nechcem telieska hak a odmietam dlhodobo kondom🙄 neviwm uz
@dadis to je síce mozne ale neviem si predstavit s muzom ktorého milujem spavat niekoľko rokov s kondómom to mi príde strašne neosobne. Ako možno sa ti to zda hlúpe ale seriózne niesom schopná s gumou ani vyvrcholit
Nemať sex
Nič iné neostáva …
Prepáč ani ja by som takto nevedela fungovať ale asi by som začala fungovať sama so sebou v sprche ako mat sex takto.
@nana357 ako naozaj som zufala. Antika nič, gumy no krátkodobo ale čo z toho keď proste u mna to je 0 bodov, prerušovaný mame vždy, náplasť si myslím že tiež nieje cesta na druhu stranu sú to tiež hormony ako aj teliesko Ach akože neviem kedy vymyslia konecne tabletky pre mužov 🙄
Ja by som mu povedala že HAK ani náhodou a že guma sa mi hnusný.
Bud sa budeme milovať s láskou a budeme si navzájom dôverovať alebo sex až keď bude pripravený ..mat ho osobnejšie bez ochrany.
ty máš teda trpezlivost,to musím uznat.
@nana357 presne tak suhlasim lepšie sama ako s gumou🤣🤣
@dadis to je divne alebo som divna ja :D ale ja teda cez gumu partnera vôbec necitim naposledy keď sme to robili s gumou som plakala že nič necitim
😂
Akoze co necitite? 😂 vsak sa natiahnutim gumy nezmensi 😂😂..je to len pocit, ak by ste o to nevedeli, tak nespekulujete..a urcite ma viac vyhod ako ATK, ktora dokazatelne znizuje zenam libido a prerusovany sex, ktore je dobre praktizovat vo vztahu, kde tehotenstvo nie je sice planovane, ale ani vyslovene nechcene..
@dadis ako prepacte ale netvrdím mi že sex s gumou je rovnaký ako bez nej 😀 to dam ruku do ohňa za to že to nemôže človek čo má sex povedat toto ani zena ani muz. Akože sorry ale to si tam môžem vopchat rovno dildo namiesto ziveho :D
@dadis teda neviem ale mne libido neznizovala😀 ja som sa práve priklnala skôr k nej ako ku gumám pretože ich neznasam jednoducho 🙂
Áno gumy sú hnus 👌
A AKT tiež
@nana357 teda neviem ale ja potrebujem citit partnera viac ako objekt ktorý je akože vo mne :D neviem ale nedokážem si to predstavit stacilo mi pár krat ale človeka ktorého milujem predsa ten sex je viac ako von a dnu 🙄 asi to moc prezivam ale tak asi niesom jedina
dievčatá,pobavili ste ma. Ste veselá parta

@brembo zabolelo a veru nie raz koľko krat som si poplakala že sa mu nepacim a podobne. Aj ked mi sam povie že si to namyslam že nepozná krajšiu ženskú čo by ho viac priťahovala ale potom nerozumiem. U neho je proste rozum prednejší ako tu nutkanie mat sex. Napríklad vie že potrebuje do prace niečo dokoncit a ja môžem aj naha behat a nič. Pretože to potrebuje dorobiť a potom sa mi povenzje to Ano ale vadi mi že to nieje spontánne že si to musime planovat no otras