Priateľ mi lezie na nervy (sex)
Baby už neviem ako dalej.
Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.
Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.
Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .
Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem
@brembo "stary" cap a vyvadza ako male decko. To by sa asi rovno "obesil" 🙄 Ale ja by som to na jej mieste skusila urobit. Pozitivny test sa da kupit na nete a potom by som mu to ukazala. Je to mozno trochu surove, ale chcela by som vediet ako zareaguje a podla toho by som sa rozhodla ci s nim zostanem alebo ho kopnem do zadku. Lebo takyto clovek by mi nestal za to, aby som bola cely cas v strese a zdravie mam len jedno.
@bessie12 že starý cap.😀 tak ja už som na amortizáciu. autorka je už z toho chuda tiež uplne na prášky. Bud to chlap začne riešit,alebo autorka si može rovno hladat iného,lebo písala,že by dieta i chcela,len trošku neskor. Lenže on sa k tomu nikdy nedokope,ked to nezačne riešit ,lebo ten problém má on,a nie malý. Takto nevyvádza ani 17 ročný.
@dupinka brala som ju niekoľko rokov ale stahovala som sa mimo sk a žiaľ tu u gynekologicky mi nevedia predpísať rovnaku značku skusala som už 2 druhý a z oboch má nalievalo takze stále skusam inu nemyslim si že da na mna v tom nemôže spolahnut keby som bola vychcana tak ku ani nepoviem a neberiem ju :D ani by nevedel a mala by som klud
@brembo taká tak stačí že ki deň meska a už stresuje niekedy ani meskat nemusí a hneď na deuhe ráno po sexe má posiela kuput si test že sak pre istotu 🙄
@brembo ako úprimne som ešte nezazila chalapa čo by takto vychádzal vždy to bolo max na úrovni že jasne nieje idealny čas ale keby to pridlo tak to vyriesime ako dospeli ľudia. Ale on uplna panika že sa mu zrúti svet a neviem čo vsetko 😃 a narovinu som mu povedala že keby ostanem tehotna tak ro budeme riešiť nie že on zaveli a ja pôjdem na potrat to nech zabudne. A viem že aj jeho rodina by stala pri mne možno aj toho sa boji že by všetci boli na mojej strane neviem veru
Ja by som ju ani nebrala. A už vôbec nie keď ti je zle z tej ktorú ti prepísali.
Povec mu že nebudeš brat tabletky (guma a prerušovaný musi stačiť) zbytočná ešte aj chémia v tebe.
@nana357 @autorka Suhlasim, uz by som si ju nenasadila. Ved problemy ake z nej mas, to by som kvoli ziadnemu nepodstupovala. Oznamila by som mu to ako hotovu vec. Kondom je spolahliva ochrana, ak sa rozhodne aj pre prerusovanu, jeho rozhodnutie. Pravdepodobne to bude katalyzovat tie problemy, ktore mate nevyriesene - ale bud sa vyriesia alebo pojdete od seba..a uz by som neocikala ani jediny test.. Ak ta do toho nuti, tak mu povedz, ze ty si to neprajes vediet, aj tak ten test nic nezmeni a ak si tehotna, ze to casom zistis aj bez testu, zajdes po 2 tyzdnoch za gynekologom a ze aj tak by si ziadne tehotenstvo neukoncila, tak nech si da pohov. (najlepsie nech si to vyriesi s odbornikom)
z teba maju v lekárni radost. Si ich najlepšia zákazníčka. Inak mi príde dost choré i to,že sleduje tvoj cyklus. Nikdy v živote by ma niečo také nenapadlo a predpokladám,že ani vačšinu mužov sledovat cyklus ženy. On si tu musí niekde zaznamenávat,alebo má kalendár ženský.
autorka je to na tebe,ako sa rozhodneš. Ale rozhodne sa s ním porozprávaj o tejto téme priamo. Povedz mu priamo,že už dalej nechceš znášat tieto hystérie a bud si to dá liečit u odborníka-to už bude najskor nejaká fobia,alebo rozchod-teda ked ho budeš chciet. Lebo ked si to nedá liečit,tak toto budeš zazížavat celu dobu,čo s ním budeš.
A ešte jedna vec ma zaujíma,na čo su mu tie testy? Keby bol náhodou pozitívny,tak potom čo by podnikol?
to je haluz, u mna by si bola rada keby ta neotravujem kazdy den 2x 😁
@foterlotor hah to si mysli každý chlap :D a potom skutok utek
@nana357 no práve už som vystriedala dvojo tabletiek a obe zle predtým som pár rokov brala jedny ale toe tuna žiaľ nezozeniem. Skusali sme aj iné alternatívy ale to sa zas nepacilo jemu a ja tiež netuzim spavat s muzom s ktorým zijem do konca zivota s kondomom podľa mna to nieje ono
Chce on vôbec sex? Keď už tak sleduje tvoju MS tak nech začne sledovať ovulaciu a vtedy nech si dáva pozor.
A pokial jemu nezáleží aby ste sa urobili naraz je to od neho veľmi sebecké.
Máš dve možnosti: bud budeš mrcha a po sexe mu povieš že sa ideš do sprchy dokončiť
Alebo s ním sex nemaj keď sa tak boji.
Keďže spolu dobre vychádzate… neviem ako to máte z bývaním ale nebývajte spolu.
Teba nebude lákať mat sex a on ?? Nepoznám ho ale bud sa umúdri alebo vás vzťah skončí.
@nana357 no ako keď ho preruší koli tomu že sa spravi tak má zas dokončí inak to zas je na toľko podstivy. Byvame v jednej domácnosti fakt spolu trávime väčšinu casu denne ani si nemyslim že sme nejak k sebe odcudzení praveze sa koľko krat aj mojkame len tak mame sa radi cítim z neho že má má rad inak by som to asi rýchlo vzdala preto má to zak hnevá že nechapem keď vidim že aj by ten sex chcel pár krat sa ho dotknem a stojan. Ale proste mi povie že má ešte prácu že teraz ešte nie a fakt je schopný so sadnut ku knihe a mna nechať lezat v posteli
Hm, akoze jedna vec je, ze je opatrny prilis, co nici spontannost a vo velkej miere aj krasu sexu ako takeho. Lenze mna by najviac na tom stvalo to, ze uz ked sme spolu, uz ked spolu zijeme, tak to ma taku paniku z toho, ak by bolo dieta? Ci chceme ci nie, ziadna antikoncepcia nie je nikdy 100%, takze stat sa moze hocikedy, aj keby bol neviem ako opatrny. Ano, nestava sa casto, ale vynimocne ano. No a co by spravil? Ja by som v prvom rade nechcela partnera, co by som sa musela bat, ze otehotniem nejakou nahodou a nebudem sa vediet nanho spolahnut v tomto, lebo mozno zdupka, ked ma z toho taku paniku. Ano, jedna vec je nechciet dieta a ked sa nahodou podari, tak sa k tomu nejak postavime obaja vysokovani, ale proste vymyslime co dalej. A druha vec je, ked ma z toho taku paniku, ze si nevie ani uzit sex a nuti ta robit si testy. By som povedala, ze ked nie je natolko zrely a zodpovedny, ze ma paniku z mozneho dietata, tak by ani nemal mat vazny vztah, lebo na to nedozrel. Sex suvisi aj so zodpovednostou a trochou risku, lebo si sex treba aj uzit a nielen merat a hodnotit, ci nahodou nie je riziko tehotenstva. On na to asi este nedozrel. A mozno nedozreje nikdy, ktovie.
@cervenaruza123 presne som mu to dnes povedala. Že žiadna nieje 100% že vždy sa môže stat a čo potom? Sam vie že na potrat by som nešla jednoducho. Povedal že keby sa stalo že by sa pravdaze postaral ale že to neznamená že teraz bude v tomto smere lhostajnejsi že chce ako môže zabrániť to u aby sme sa do takejto situacie vôbec dostali. No ako rozumiem mu ale on nechape mna presne ako hovoris úplne to kazi spontánnosť, chvilku sme používali Pharmatex + prerušovaný pretože ja kondom nemusim a antiku som v tom obdobi nemohla ale vydrzalo to asi mesiac s tým že tiež to hrozne kazili spontánnosť ale bola som ochotná to obetovat aby bol pokoj aspoň s HAK lenže to ho začalo následne stipat fnukal že je mi to nepríjemne. Ako toez má to trosku palilo ale noc čo by sa nedalo zniest. Skôr mi príde že to zas bolo v jeho hlave
pánabeka to je chlap🙏. Bindas mu stojí,má pri sebe nažhavenu priatelku a on ide čítat knihu🙈
@brembo a ešte aku kocku :D ale nieee ozaj neviem si pripadam niekedy ako.. no koľko keat ho otravujem a otočí sa mi ritou úplne sucitim s tými mužmi vo filmoch kde sa zena vyhovára na bolest hlavy.
Aspoň že tak….
Mne to príde, ze ho ten sex nebaví.. určite si ho až tak neužije keď má na sebe gumu a ešte aj vyťahuje.
To stále tak fungoval??
len žial ty si v ich ulohe. A to musí ženu boliet.
@nana357 nerozumiem práve vies čo. S oboma ex čo mali nejaký vzťah mal sex prerušovaný s gumou a ešte brali obe aj HAK so mnou pristúpil po case aspoň na to že prerušovaný a HAK pripadne prerušovaný a kondom ale aj tak. Chvíľočku asi mesiac sme fungovali len prerušovaný koli mojim problémom aké to sa isiel zblázniť a ja som bola z neho tak na prášky a z tých testov že mi normálne jeden cyklus vybehalo MS doktorka povedala že zo stresu ostatne vysledky boli okej a ani lieky neberiem

@dupinka ja si nemyslím. že by jej až na tolko neveril,že potrebuje hak,prezervatív a prerušovanu sulož? To už je 150% ochrana. To už paranoja,čo on predvádza. A ešte i testy.