Priateľ mi navrhol trojku
Priateľ mi navrhol trojku...so ženou...je to znak toho že sa mu nepáčim? Keď kľudne by sa vyspal s inou...ostala som z toho v šoku,lebo sex u nás nebol Nikdy problém..teda aspoň pre neho, ja všetko robím ako to chce ...ale on má ešte ani neurobil...ako by ste sa zachovali? Ja som z toho trochu smutná
Dúfam, že spolu nie ste dlho..... ale zase o to horšie, že od teba chce niečo takéto..... ide mu len o seba, nájdi si iného
Ak chces napíš ip
ja by som ho s tym niekam poslala...jedina trojka ktoru by som akceptovala by bola: ja, muž a vibrator
Dosť málo informácii k vytvoreniu si obrazu, ale odpoviem aspoň na to na čo viem.
To že ti navrhol trojku neznamená že sa mu nepáčiš. A ak s tým nie si stotožnená, tak mu to povedz ideálne aj s dôvodom prečo to nechceš. Určite to bude lepšie riešenie ako mu dať facku a povedať, že je úchyl.
Ak mu to odôvodníš a on ťa ľúbi tak to bude akceptovať.
No prve ma napadlo, ze daj protinavrh, trojka s dvoma chlapmi 😉 a inak by ma zaujimalo, ze co bude robit s dvoma babami, ked nevie uspokojit ani jednu …
Ja by som mu povedala.."Ok, tak ty, ja a tvoj brat :D" /ak nejakého má/. Snáď by ho to prešlo :D
Trojka je snom každého muža. Ale keď toto navrhne vo vzťahu,tak preč od neho. Keď s ním nepojdeš ty,podvedie ta s tou druhou alebo 2 ďalšími. Keď sa jedného dňa nechceš prebudiť s vedomím,že ťa podvádza,tak sa s ním rozídi. A keď ti nechce dopriať dobre a myslí výhradne na seba,nie je o čom uvažovať.
Sa hambím,že som muž,keď čítam aký exoti žiju.
Keď niekoho milujem,chcemu to najlepšie a snažím sa zo všetkých síl splniť mu želania, priania.
To snáď nie 🙈🙈🙈 mne keby to povie manžel nakopem ho do zadku a idem kade ľahšie. Vieš neprisposobuj sa mu. V sexe by nemalo byť nič nútené. A rob čo chces aj ty. Tam to musí byt harmonické. Veď vieš rozprávať nie? Tak mu povedz vieš čo urob mi to a to . Povedz mu čo sa ti páči nech ti to urobí.... Buď otvorená on ti do hlavy nevidí. Buď dominantnejsia.

no len on mozno ani nevie, ze ju neuspokojuje ;) zase neviete toto zhodnotit ...