icon

Priateľ mnou opovrhuje, nemá chuť na sex

webi01
27. dec 2020

Ahojte ,cítim sa trápne mám priateľa milujem ho .No už rok sa somnou nechce milovať ,keď som sa pritúlila ,pohladila som zlato unavený ,tak som sa trápila plakala ,
Že nevie prečo to je tak milujem tá no nemám chuť na sex .koľko krát uvažujem prečo .Pýtam sa či je niekto iný ,nie nie je no správa sa ku mne pekne .len po mne už netúži .Keď som viac krát upratovala tak som našla čisté tričko do ktorého sa poutiera keď si to urobi sám .Nepovedala som ,že viem to .
Hanbím sa ,keď to píšem

Strana
z2
renata1312
10. jan 2021

@veronikaaa13 aj ja to mam doma.. A neviem co ďalej

dominikak4
4. aug 2022

Ja som s manželom od mojich 16 - sme spolu 16 rokov z toho 4 roky sme manželia, on je o 8 rokov starší a tento problém sme v minulosti spolu mali - keď som mala cca 19 rokov, tak stratil o mňa po sexuálnej stránke z ničoho nič záujem, nemiloval sa so mnou, nebozkávali sme sa a mne to postupne začalo byť divné a raz keď sme boli spolu s partiou vonku som ho začala v bare bozkávať, on sa odtiahol a priznal sa, že nemôže, že som ho ako žena prestala priťahovať, strašne to zabolelo, pretože to nemalo žiaden racionálny dôvod, vyzerala som dobre, nemali sme medzi sebou nezhody. Nerozumela som tomu. Milovala som ho tak veľmi, že som s ním napriek tomu ďalej ostala, trpela jeho nezáujem a verila som, že sa to časom zmení, a že to bude zase ako predtým, lenže bolo to skôr horšie. S mojím sebavedomím to išlo úplne dolu, brutálne komplexy a žiarlivosť som začala vnímať a veľmi som sa trápila. Vydržala som ešte dva roky v tom vzťahu a potom som na vysokej škole niekoho stretla a zahorelo to v nás oboch jak fakľa, pre toho chlapa som bola príťažlivá až až....Najskôr som sa tomu bránila, pretože som mala dlhoročný vzťah a iného chlapa som nikdy nemala a bála som sa tej zmeny, ale niečo sa vo mne zlomilo a začala som byť na svojho dlhoročného partnera odmeraná, nestretávala som sa s ním, a ak áno tak som už nežobronila o jeho náklonnosť, sex, proste ma prestal zaujímať až som sa s ním rozišla, bolo to prirodzené, razilo to zo mňa tak, že to vnímal vrátilo sa mu to všetko. A vieš čo? Až vtedy sa zobudil a uvedomil si čo mal....s tým novým chlapom to bolo o fyzickej príťažlivosti, nevydržalo to dlho, uvedomila som si časom, že ho nemilujem, že ma k tomu novému vzťahu dohnal niekoľkoročný nezáujem môjho pôvodného partnera, že si s ním nerozumiem v inej stránke ako v sexe a že mi to nestačí.... ukončila som to (vlastne to nepovažujem ani za vzťah, ale za intímne dobrodružstvo, kedy som si vynahradila behom pár mesiacov dlhoročný nezáujem môjho partnera)....Môj pôvodný partner mi začal znovu nadbiehať, dvoriť a postupne sme sa dali znovu dokopy a v sexe už nebol žiadny problém a dnes sme manželia. Dnes viem, že som svojho muža mala poslať do riti už v ten večer, v tom bare, keď ma ponížil. Mohla som si ušetriť kopu trápenia a výsledok by sa možno dostavil skôr. Inak môj manžel mi svoj nezáujem potom zdôvodnil tak, že si mnou bol až moc istý, že som bola ako psík furt pri ňom, na iného chlapa som sa ani nepozrela, bola som mu oddaná, bol môj prvý a začalo ho to nudiť, že som ho začala priťahovať až keď som ho s nadhľadom poslala do prdele. Tak tebe by som poradila, aby si to priateľovi netrpela a našla si niekoho kto po tebe bude túžiť...taký sex je na nezaplatenie, to je iná káva keď po tebe chlap túži. Žiadna žena si nezaslúži také poníženie keď ju chlap sexuálne odmieta, ak s ním ostaneš tak sa z teba stane zatrpknutá, zakomplexovaná baba čo bude žiarliť na každý jeho krok lebo budeš vedieť, že aj rohožka na zemi ho vzrušuje viac ako ty a s tým sa ťažko žije...

veronikaaa13
25. aug 2022

@dominikak4 písala som spravu

Strana
z2