icon

Priateľ nechce so mnou spávať

zanettka1111
8. feb 2023

Dobrý večer , mám jeden problém
S priateľom sme spolu 2r prvý polrok všetko klapalo no zlom nastal na roku a pól kedy začal moje snaženie o sex odmietať každý krát snažila som sa snim o tom rozprávať no jeho odpovedať bola že pokiaľ bude on stále s mojej strany napadání kvôli sexu tak odíde :(
Nejakú dobu som to nechala tak , nesnažila som sa no spali sme spolu len keď to chcel on , pokiaľ som sa o nieco pokúsila odmietol ma.
Moje sebavedomie je na nule , necítim sa príťažlivá aj keď pre iných som. Posledné dva mesiace spolu nespime , bojím sa ho spýtať prečo lebo vždy to hodí na mňa alebo povie že on je Ok a začne mi vyčítať že či je sex na prvom mieste a tak dôležitý . Cítim sa hrozne vždy večer sa otočí a zaspí a mne s toho nezáujmu puká srdce :( poraďte mi čo mám robiť

Strana
z2
zanettka1111
autor
11. feb 2023

@simca06022011 no podstatne , on pracuje s domu .. tak chodí len zo psom von a potom leží celý deň pred telkou .. takže nič .. ja keď deti uspim kukame len telku alebo sa ide opiť ..

eeffka
11. feb 2023

@zanettka1111 uz predtym mal taky vztah ako pises, cize neber to osobne, proste nerad sex .
Aj taki ludia su. Akurat ze by som si zbalila tasku a sla prec. On sa nezmeni, jemu je dobre.
A ak mozem poradit zacni si vazit samu seba a nelep sa na zufalcov. Mas 2 deti, si mlada. Zi si svoj zivot s detmi a nauc sa byt stastna sama za seba.

simca06022011
11. feb 2023

@zanettka1111 no vidis, cize je to usedeny chlap, s nezaujmom o vsetko. Predpokladam, ze sa uspokoji ked je sam doma. Vsetko ostatne je pre neho namaha navyse. Na case mu dat povinnosti a zacat si svoje zaujmy riesit, nech vidi, ze nespamata sa, pojdes inde...

foterlotor
12. feb 2023

@zanettka1111 sorry ale ako ti moze partner povedat, ze odide, ked budes pozadovat sex??? ved to je chore. Dovi dopo najdi si niekoho, kto bude mat zaujem o teba. Ak nemate deti nevahaj. Zijes len raz.

modrykolibrik
12. feb 2023

@zanettka1111 nechapem na co cakas? Povedal ti to jasne! Zbal sa a najdi si niekoho normalneho kto ta bude chciet po vsetkych strankach

Strana
z2