icon

Priateľ pri sexe leží ako poleno

13. jún 2021

Neviem ci to je normalne,ale priatel pri sexe nic nerobi,vzdy si iba lahne ako poleno a vsetko necha na mna,ani sa ma nedotkne,nic,ziadna aktivita z jeho strany,co si mam o tom myslet??? Lezi a ma zavrete oci.

autor
13. jún 2021

@sruma pol roka mozno

tncka
13. jún 2021

Ale zas bud rada ze tam lezi ako poleno a osprchovany😅teda dufam🙈Lebo to co tu dnes citam.je ako z inej planety🤣🤣👌

evaachesa
13. jún 2021

Len aby ťa neobvinil zo znásilnenia 😳

lintu
13. jún 2021

Keď sa o tom nechce baviť, tak mu narovinu povedz, že buď to začne nejakým spôsobom riešiť alebo viac spolu nespíte. Veď už len tá predstava je asexuálna. Správal sa pri tebe v posteli niekedy aj inak? Mal pred tebou niekoho, či si jeho prvá?

autor
14. jún 2021

@lintu ano jasne,ze mal aj ine a ano kedysi bol iny

sense
14. jún 2021

Mozno nechce nejak extra ten sex, tak to nechava ba teba aby sa vyhol diskusii

judar
14. jún 2021

Podla mna ma rad asi necro sex 🤣 takych blaznov je vo zvete dost co to radi...lezia ako mrtvola v posteli bez pohybu a druhy aby ich znasilnoval a robil si s ich telom co chce ...ako je mi ta luto ze pol roka netusis ze si doma muza obstastnujes jak mrtvolu ktoru to vzrusuje 🤣

katkati
14. jún 2021

@judar A ty sa pri tom vzrušujes sama? Alebo, keď už veľmi potrebuješ sex, tak mu povieš, choď ľahnúť, ja idem sexovať?

macekovam
14. jún 2021

Urob to isté.. Vedľa neho. 😁

vanilka83
14. jún 2021

@lindous 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👍👍👍 Top koment 💯🔝🔝🔝

judar
14. jún 2021

@katkati a tu si co? Vestica Sibyla ? Nechapem o com tocis a preco akoze tocis na moju adresu?...

katkati
14. jún 2021

@judar Ospravedlňujem sa ti, patrilo zo autorke.

lucpro1
14. jún 2021

heh no ako tak toto ma fakt dostalo. a asi si ista, ak ma pri tom zavrete oci a teda nevyvija ani ziadnu aktivitu, ze to ozaj chce? vyzera to ako keby pri tom trpel alebo si predstavoval niekoho ineho namiesto teba

bobacik88
14. jún 2021

@chrumka120 no ma porazi,to ako s tym psom,ze chcipa umiera,das mu nazrat a a cuduj sa svete,obzilo to.si dobraaaaaaaa,fakt dobraaa👍

48domka
15. jún 2021

Mala som takeho ex ... chces sex sadni si namna urob sa lezal pozeral telku alebo zavrete oci od veci cele zle .... a rozpravat sa o tom nechcel ...Kaslat takeho
Hadam to neni ten isty 😄😄😄😄

number19
15. jún 2021

Lezal, pozeral telku a zavrete oci? 😂 No to je pozitok...

autor
16. jún 2021

@48domka dufam,ze nie😁

klip0
16. jún 2021

A to akože aj z toho niečo má,alebo len leží drží a čaká na teba ? A sex iniciujes len ty ? Ak náhodou aj on tak si ľahni a čakaj ty

autor
16. jún 2021

@klip0 ano ma z toho asi nieco ale vadi mi to,ze sa ma vobec nedotyka,ziadna iniciatova z jeho strany

klip0
16. jún 2021

A iniciátor aby vôbec niečo bolo si vždy len ty ?

autor
16. jún 2021

@klip0 nie praveze on

klip0
16. jún 2021

Tak a prečo ideš ty naňho keď on je iniciátor ? Pokiaľ ty stále spravíš ako on chce tak nebude žiadna zmena

katkati
16. jún 2021

Tak toto je čistá komédia. A keď by si ty ľahla, ukázala, že si pripravená na sex, aby on bol hore. Tak čo urobí? Potom nesexujete a ležíte vedľa seba?

banderaska29
16. jún 2021

kde tých chlapov nachádzate baby ? mrtvolný blbeček v posteli by si radšej mal stavať lego a lepiť modely lietadielok.
A ak on je iniciátor, tak asi to berie ako uspávanku, že počas sexu zaspí. my god🙈

miriam11
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
16. jún 2021

prosim ta, autorka, ja si toto neviem predstavit. Jeho iniciativa je ze pod hore, nedotyka sa ta, ty si poskaces, nedotyka sa ta a to je koniec? To akoze myslis vazne? Ci ako jeho iniciativa vyzera? A preco to akceptujes? Na tvojom mieste by som mu kupila gumovu ancu, nafukala a smarila do xichtu. Este aj ta gumova anca si viac dotykov uzije ako ty...

leskovael
18. jún 2021

@denden77 😂😂😂👌

magda15
Odpoveď bola odstránená
autor
22. jún 2021

@magda15 ano ma,ale asi nie so mnou

dskjhfdlkdjhl
22. jún 2021

Ma rad sex, ale nie s Tebou? Tak naco si s nim, Tebe sex s nim vyhovuje? 🙊