Priateľ pri sexe leží ako poleno
Neviem ci to je normalne,ale priatel pri sexe nic nerobi,vzdy si iba lahne ako poleno a vsetko necha na mna,ani sa ma nedotkne,nic,ziadna aktivita z jeho strany,co si mam o tom myslet??? Lezi a ma zavrete oci.
Ale zas bud rada ze tam lezi ako poleno a osprchovany😅teda dufam🙈Lebo to co tu dnes citam.je ako z inej planety🤣🤣👌
Len aby ťa neobvinil zo znásilnenia 😳
Keď sa o tom nechce baviť, tak mu narovinu povedz, že buď to začne nejakým spôsobom riešiť alebo viac spolu nespíte. Veď už len tá predstava je asexuálna. Správal sa pri tebe v posteli niekedy aj inak? Mal pred tebou niekoho, či si jeho prvá?
@lintu ano jasne,ze mal aj ine a ano kedysi bol iny
Mozno nechce nejak extra ten sex, tak to nechava ba teba aby sa vyhol diskusii
Podla mna ma rad asi necro sex 🤣 takych blaznov je vo zvete dost co to radi...lezia ako mrtvola v posteli bez pohybu a druhy aby ich znasilnoval a robil si s ich telom co chce ...ako je mi ta luto ze pol roka netusis ze si doma muza obstastnujes jak mrtvolu ktoru to vzrusuje 🤣
Urob to isté.. Vedľa neho. 😁
heh no ako tak toto ma fakt dostalo. a asi si ista, ak ma pri tom zavrete oci a teda nevyvija ani ziadnu aktivitu, ze to ozaj chce? vyzera to ako keby pri tom trpel alebo si predstavoval niekoho ineho namiesto teba
@chrumka120 no ma porazi,to ako s tym psom,ze chcipa umiera,das mu nazrat a a cuduj sa svete,obzilo to.si dobraaaaaaaa,fakt dobraaa👍
Mala som takeho ex ... chces sex sadni si namna urob sa lezal pozeral telku alebo zavrete oci od veci cele zle .... a rozpravat sa o tom nechcel ...Kaslat takeho
Hadam to neni ten isty 😄😄😄😄
Lezal, pozeral telku a zavrete oci? 😂 No to je pozitok...
@48domka dufam,ze nie😁
A to akože aj z toho niečo má,alebo len leží drží a čaká na teba ? A sex iniciujes len ty ? Ak náhodou aj on tak si ľahni a čakaj ty
@klip0 ano ma z toho asi nieco ale vadi mi to,ze sa ma vobec nedotyka,ziadna iniciatova z jeho strany
A iniciátor aby vôbec niečo bolo si vždy len ty ?
@klip0 nie praveze on
Tak a prečo ideš ty naňho keď on je iniciátor ? Pokiaľ ty stále spravíš ako on chce tak nebude žiadna zmena
Tak toto je čistá komédia. A keď by si ty ľahla, ukázala, že si pripravená na sex, aby on bol hore. Tak čo urobí? Potom nesexujete a ležíte vedľa seba?
kde tých chlapov nachádzate baby ? mrtvolný blbeček v posteli by si radšej mal stavať lego a lepiť modely lietadielok.
A ak on je iniciátor, tak asi to berie ako uspávanku, že počas sexu zaspí. my god🙈
prosim ta, autorka, ja si toto neviem predstavit. Jeho iniciativa je ze pod hore, nedotyka sa ta, ty si poskaces, nedotyka sa ta a to je koniec? To akoze myslis vazne? Ci ako jeho iniciativa vyzera? A preco to akceptujes? Na tvojom mieste by som mu kupila gumovu ancu, nafukala a smarila do xichtu. Este aj ta gumova anca si viac dotykov uzije ako ty...
@magda15 ano ma,ale asi nie so mnou
Ma rad sex, ale nie s Tebou? Tak naco si s nim, Tebe sex s nim vyhovuje? 🙊

@sruma pol roka mozno