Priateľ pri sexe leží ako poleno
Neviem ci to je normalne,ale priatel pri sexe nic nerobi,vzdy si iba lahne ako poleno a vsetko necha na mna,ani sa ma nedotkne,nic,ziadna aktivita z jeho strany,co si mam o tom myslet??? Lezi a ma zavrete oci.
nie, nie je to normalne
nechava sa rad znasilnovat od zeny.
Určite by už dávno nebol môj frajer 😝 To sa len na neho nastokneš a hopkáš ?
no ak je to vždy ako píšeš, by som si ľahla a zavrela oči tiež. A nevydržala by som v takom vzťahu
@mandarinka555 ano tak nejak
@bagre ano uz dlho fungujeme takto
Minimálne udržuje erekciu, možno to pokladá za dostatočný výkon.
Ako sa da takto funngovat?🤔
Ved lahni aj ty a spi😁
A rozpravala si sa s nim o tom?
Ja by som sa ho spýtala, že koho si predstavuje namiesto teba 🤷
Ahoj, skus mu pustit film,ako sa ma milovať so zenou😆, nech sa nauci...
Normálne je všetko čo vyhovuje obom, ale keďže toto tebe nevyhovuje, tak to okej nie je 😅 ale keď hovoríš, že tak fungujete dlho, tak nemôžeš čakať, že z ničoho nič si jeden večer zmyslí, že to bude robiť inak... Musíš sa o tom porozprávať s ním, my ho to učiť nepôjdeme 🙈
Skus mu to povedať. Toto čo si povedala teraz tu nám. Asi u vás viazne komunikácia. Povedz mu, čo by si chcela. Ak ťa má rád určite sa bude snažiť ti to splniť. A ak nie, tak s ním nestrácaj čas.
A to cely čas ma zavreté oči ?
To je ako ten vtip o žene, čo zomrela a muž si to všimol až po dvoch týždňoch... keď sa ho nechápavo pýtali, prečo si dva týždne nič nevšimol, odpovedal: "No sex bol rovnaký ako vždy, postrehol som to až keď začala zapáchať" 🙂
A pyžamko si dá dole sám či aj to musíš ty?
@chrumka120 ano
@nicicka to sa pytam stale..neodpovie
@sruma snazila som sa,ale nechce sa o tom.bavit
A on vobec chce ten sex? 🙊
Mozes definovat tu "dlhsiu dobu"? Ako dlho uz takto pana obstastnujes?
No ja neviem. Ako dlho to takto je??? Pokial by sa nezmenil, ja osobne by som to nevydrzala. Ty potom budes hladat niekde inde uspokojenie. Co nemas doma hladas niekde inde.
A po sexe začne normálne fungovať? Otvorí oči, začne sa hýbať a rozpráva?
Baby vy tu hadzete take otazky, ze to je este vtipnejsie ako to samo o sebe je.
@leuchtturm emancipacia v praci
@denden77 😂😂😂👌🏻

mozno spi 😁