icon

Priateľ sa nevie bozkávať

30. jan 2023

Ahojte baby mam rok priateľa, je úžasný, starostlivý a milujúci. Ľúbim ho aj ja, jedine co mi vadí je, že sa nevie bozkávať, nevieme sa v tom absolútne zladiť, čo mám robiť?

stanislavicenka
•
30. jan 2023

Povedat mu to. To fakt rok? Ja si dodnes pamatam prve bozky mojho (uz) manzela. Tiez hroza. Ale ja som mu to povedala. A teraz bozkava fantasticky

diaalex
•
31. jan 2023

Takého poznám 🤦🏻‍♀️ on si pritom myslel, že úžasne bozkáva 🤦🏻‍♀️ nevysvetlíš mu to, nájde si takú, ktorej to bude vyhovovať 😀

paulinam99
•
31. jan 2023

Porozprávajte sa, lebo sa môže kľudne stať, že on má rovnaký názor, a to, že sa bozkávať nevieš Ty. A môžete sa tak úplne zbytočne trápiť obaja.

babulkomale
•
31. jan 2023

naucit ho to predsa

nikpa
•
31. jan 2023

Tak snáď to nie je životne dôležité 🙄

santiago_segura
•
31. jan 2023

Mne toto pripomenulo z časopisu Bravo tie rubriky kde teenageri písali o rady. Raz aj mne to jedna oznámila. Len otázka je, ako sa to robí správne? Nikto mi to nevysvetlil.

schmoud
•
31. jan 2023

Co ked sa ty nevies bozkavat? 🙂

pralinka25
•
31. jan 2023

no pozri cim viac sa budete bozkavat tym viac budete kompatibilni 😀
trening dela mistra a pri spolocnej aktivite sa skor ci neskor nejako zladite. nie? a ved mu povedz ako to chces vyskusat, alebo mu to rovno ukaz. 🙄

sims4
•
31. jan 2023

Povedz mu to, nasmeruj ho tak aby ti to vyhovovalo, veď o tom je vzťah, riešiť aj takéto veci spolu 🙂

mirco50
•
Odpoveď bola odstránená
•
spadnutaslivka
•
31. jan 2023

treba vedieť hovoriť - ako sa ti to páči a naopak čo ti na tom vadí. Alebo sa zladíte (asi aj ty budeš musieť trošku ustúpiť) alebo to neprijme a vtedy počítaj s tým, že na 99% budú takéto problémy aj v ďalších oblastiach. Bozk nie je možno to najdôležitejšie, ale to, ako naloží s informáciou o tom, čo sa ti páči a čo nie, to je veľmi dôležité. Ak sa nebudete vedieť prispôsobovať a hľadať spoločné riešenie pre potešenie jedného aj druhého, problémy vás dobehnú.