Priateľ sa so mnou rozišiel, lebo ma už nemiluje
Ahojte, môj priateľ sa somnou rozišiel pretože ma nemiluje, boli sme spolu 10 mesiacov, povedal že som nič neurobila zle. Prosila som ho o vysvetlenie a snažila som sa dostať relevantnu odpoveď. Obidvaja máme 20 r. Tento týždeň som ešte bola s nim na našom výlete v zahraničí. Stredu mu prišlo zle a dostal angínu mal horúčku prišla som za ním a starala som sa o neho všetko bolo ako normálne.... včera som mu volala ci je vpohode a nedvíhal mi od rána... tak som myslela ze ma stále vysokú horúčku prišla som ku nemu a pustil ma dnu a povedal mi se ma už neľúbi:(
Počas nášho vzťahu mi často klamal no povedal ze by ma nikdy nepodviedol. Stále mi hovoril o našej budúcnosti a ze ako si ma váži a ako ma miluje. No občas fakt klamal o tom ze je doma a pritom šiel s kamaratmi von, neustále hral hry, vtedy mi ani nedvíhal, neodpisoval. Keď mi povedal narovinu ze ide niečo robiť tak som mu verila a nechala ho, no dosť často ma takto opúšťal kvázi, neviem, a ja som nevedela čo sa deje čiže mi to spustilo úzkosť. A naozaj ta frustrácia vo mne kvitla... ako sa správa. Ako keby mu vôbec nezáležalo na tom ako sa cítim.
To čo včera povedal bolo fakt hrozne a toto mi spravil na Vianoce a pred mojimi narodeninami a aj tak sa ku mne sám vrátil a ospravedlňoval sa. A ja som mu stále prepacila chcela som mu dat šancu. Nikdy takto zly nebol ale, normálne ma posielal prec z bytu, povedal ze mu nemam pisat ani volať, že je koniec.
Čo si o tom myslíte?
@lilstar111 ... nie je ešte zrelý na vzťah. Keď si bola s nim tak si mu liezla na nervy a keď od neho tak pravdepodobne vtedy si mu chybala. Ale zase ste sa dali dokopy a zase citil ze mu nie je vo vztahu dobre, ze to nie je ono a zase mu zrejme vadila tvoja pritomnost. Preto by to takto bolo dookola...... rozchod, navrat, rozchod, navrat...
@lilstar111 v tomto veku to je úplne normálne sa rozísť máte 20 nie 40 :D ..ale nič si z toho nerob to nieje kôli tebe proste je to taký blbý vek bohužiaľ
@lilstar111 ahoj to nie je laska ale tvoja zavislost na nom.
A to je chore. Aj ja som takto choro bola zavisla namojom muzovi.
10 rokov.
Tento rak nastal zlom, oslobodila som sa od vsetkych blbsti vratane byt na niekom zavisla.
A je mi skvele.
Este si mladucka a ver, ze toto nie je spravna cesta. Bud Bohu vdacna, ze ste sa rozisli a skor to skoncilo ako by st emali hypoteky, deti, atd. A najma ak hral automaty alebo tipoval to uplne ze absolutne nelutuj. Hladaj si dospelého chlapa, nie dieta.
Pretotlze toto hranie je prejav nedospeleho cloveka. Je jedno ci ma 50, 30..
Je to nedoszret chlap.
@derdia nepovedala by som ze som na nom závislá, fungovala som aj v osobnom zivote bez neho mam svoje záujmy, nebolo to len o ňom. Naozaj som ho uprimne lubila aj lubim ešte. Aj ked viem ze uz asi nemám prečo, no myslim si ze niekomu venovat lasku pozornost je normalne vo vztahu nenazvala by som to závislosťou. Vo vztahu som sa citila osamelo atd. To ze je nevyspely uz vidím a nie je to moja chyba. On sa spraval dospelo možno na začiatku som len videla iba jeho faloš ale vratil sa asi do svojho tinedzerstva. Neviem, úprimne
Kazda sme si presla nejakym podobnym rozchodom. Prve dni to bude velmi boliet, ale casom to bude lepsie. Neanalyzuj to, skus zabavit mozog niecim inym, venuj sa sebe, kamoskam, chod do prirody ale hlavne urob hrubu ciaru a uz mu nikdy nedaj sancu.. drzim palce💙 si mladucka, ta prava uprimna a netoxicka laska ta niekde isto caka!
@iv007 dakujem vazim si vase pekne slová, ďakujem všetkým naozaj
@lilstar111 ahoj..uz je ti lepšie? Prebolelo to?
@svetlovlaska37 hm tak boli to stale ale snazim sa zameriavat na seba

@lilstar111 to je jedno, ci je schopny sa k tebe vratit, alebo nie, podstatne je to, ze to nie je na dlhodoby vztah, preto na neho zabudni a uz s nim nic neries ani nic co s nim suvisi.