Priateľ sa stretol s inou, kým som bola preč
Ahojte.
Stala sa mi taka vec a potrebujem triezvu radu, ako si taku situaciu spracovat.
S priatelom (28r) sme spolu takmer rok. Teraz cez leto sme sa s partiou zo strednej dohodli, ze dame chatu a nejake vylety v okoli tej chaty, mala som tam byt 5 dni. No lenze chata sa zvrhla na „chlastacku”, tak som si na treti den povedala, ze idem domov, nema to zmysel. Priatel o tom nevedel, ze som sa tak rozhodla. Volali sme spolu, ked som uz prichadzala domov. Vraj je cely cas doma pri notebooku a riesi veci do prace a je mu za mnou smutno. Tesi sa, kedy pridem… Tak som si povedala, ze pridem domov, dam sa dokopy a pojdem ho rano prekvapit, ze som uz doma skor a nieco podnikneme. No… a co sa stalo by som necakala ani v najhorsom sne. V byte mal nejaku babu. Odhadom tak 18-19r. Bola som v soku.. aj on. Zacal mi to cele vysvetlovat, vraj ma aktivny profil na pokeci a ked nie sme spolu, je mu smutno, tak si tam ide len tak pisat. Toto dievca bolo zhodou okolnosti zblizka, zo susedneho mesta, tak si vraj povedali, ze sa po hodinovom pisani stretnu, prejdu a pokecaju osobne… ze lepsie vyuzity cas. Ale ze sa zakecali, usiel jej posledny spoj domov a nemala kde prespat, tak ju ponukol k nemu.. On spal na gauci a ona v posteli, vraj nic nemali spolu…. Ja som mu na to v tom soku ani nebola schopna nieco schopne povedat. Odisla som. On stale vola, pise, no ja nemam chut sa s nim kontaktovat. Tak ma sklamal, ze by som sa s nim najradsej rovno rozisla. Nechce sa mi verit, ze toto bol on schopny urobit… Baby, co by ste robili na mojom mieste?🥺
😂😂😂 spisovateľ z neho hotový. Dúfam, že si ho už poslala.... kade ľahšie
akoze uz kadeco som pocula, ale toto je taka bajka, ze az, tomuto sa ani verit neda, ja neviem kde ti chlapi maju fantaziu :D
Este by ma zaujimalo ako zareagovala ta pokecova kraska ked si sa tam zjavila😏...
@fatima99 chlapi sú primitivne tvory,tam fantáziu za tým nehľadaj....tento trulo bude pravdepodobne narcisticky typ,minimálne vykazuje narcisticke črty a v tomto prípade je jeho správanie pochopiteľne. Potrebuje súčasnú degradovať,triangulovat s ďalšou osobou a upriamovat pozornosť na seba a dobíjať si nulové ego cez manipuláciu zeny-primarneho zdroja. Takéto typy kľudne a narovinu priznajú osobu vo svojom byte,dokonca v posteli s tým,že tam len bola,nič viac. "Gaslajtuju"...to je cele
Či by bol taký v pohode, aj keby si ty svoju nudú zabijala písaním si s niekým z pokecu a stretávanim sa len tak s inými mužmi.🤦♀️ Dievča zlaté, daj mu zbohom. Nenechaj sa presvedčiť. Ako by ste žili ďalej? Ty na VŠ a myslela by si, čo on chudak, ako sa nudí, čo asi robí?
Väčšiu blbosť si nevedel vymyslieť???čím viac detailov tým väčšie klamstvo 😉☝️do budúcna si to zapamätaj
Tak ak toto je pravda, to je aké gýčové🙈. Ten chlap je strašný primitív.

Mohol radsej tvrdit, ze to je upratovacka co mu prisla skoro rano upratat byt, to by bolo uveritelnejsie 😀 😀