icon

Mám priateľke tolerovať teplého kamaráta?

3. nov 2024

Dobrý večer , priateľka akurát sa zamestnala pred 3 týždňami v novej práci a našla si tam vraj nového kamaráta ktorí zhodou okolnosti býva blízko nás. Už si stihli aj vymeniť kontakty a píšu si sem tam. Vraj je teplý … mám jej to tolerovať ?

biba_18
•
3. nov 2024

tolerovať? 😮😮

autor
•
3. nov 2024

@biba_18 ona je háklivá na moje dlhoročne kamarátky a ona zrazu príde s týmto

marca12
•
3. nov 2024

Hadam je dospela,svojpravna a veris jej. Ty ju nemas co obmedzovat. Ak sa ti to nezda,mozes si preverit co je zac,ale ziadne sialenosti nerob. Ak je gay,tak sa ozaj nemas coho bat.

biba_18
•
3. nov 2024

ak je teplý tak je ako kamoška. aj kamošky jej toletuješ?

autor
•
3. nov 2024

@marca12 dobre ďakujem

autor
•
3. nov 2024

@biba_18 vďaka

hugoboss1923
•
3. nov 2024

Aj keď homosexuál, stále je to chlap. Ty jej tiež môžeš nahovoriť, že tvoje kamarátky sú lesbičky. Uverí ti?

barbora01
•
3. nov 2024

“ona je háklivá na moje dlhoročne kamarátky a ona zrazu príde s týmto” takže ty môžeš, ale ona nie?

cukroska
•
3. nov 2024

Niie je náhodou svojprávny a slobodný človek ?Ak si naozaj dobrá kamarátka necháš ju nech sa rozhodne ako sama chce.

tramtada31
•
3. nov 2024

Ak prídeš do noveho kolektivu, je tazke sa tam udomácniť, preto hladas spriaznenú dusu, ktorá nielen, že ti môže pomôcť s pracovnými činnosťami, zapadnúť fo kolektivu, ale aj ti byt psychickou oporou. V praci trávime tretinu casu, takze je potrebne si to tam spríjemniť. Ďalšiu tretinu dňa trávime doma, takze pozor, aby si jej tento pobyt nezneprijemnil takymito vycitkami

deti95060810
•
3. nov 2024

ak je homos. tak to si v ohrození skôr ty...😉

nikoletta1712
•
3. nov 2024

@deti95060810 Nemá chybičku tento komentár, popiči, ďakujem🤣🤣🤣🤣🤣🤣

veronka1996
•
4. nov 2024

Ak si bisexuál, zavolajte ho do trojky.

simca06022011
•
4. nov 2024

rovnako jej toleruj kamaratov ako ona tebe kamaratky a nech je to aj mimozemstan 🙂 nechapem, co si co maju dospeli ludia co tolerovat a neviem co.. ak mi chlap denne nebeha za suknami a ma dlhorocne zname, nerobim cirkus, tak ako on nebude riesit ci ja si napisem s kolegom, ci je homosexual alebo nie.

luciaruz
•
4. nov 2024

"Tolerovať " kokos, jedno taketo slovo a bol by ohen na streche.

danica2711
•
4. nov 2024

ty si jej majiteľ, aby si jej povoľoval, s kým sa môže kamarátiť? Navyše v situácii, kedy žiadna nevera nehrozí... tvl, keby môj priateľ takto rozmýšľal, v živote ma už neuvidí...

zuzanka.zuzu
•
4. nov 2024

na koňovi idú ženy chlapa roztrhať ak sa naňho usmeje kolegyňa, ako by sa im to nepáčilo a tu zrazu koľké tolerantné 🤪😂 to určite.....

dorothee
•
4. nov 2024

Zavisi od toho co si pisu,aka je intenzita stretavania atd.Sleduj,ako sa sprava ale nebud privelmi ziarlivy.A zisti si ci je ozaj teply 😉

h2
•
4. nov 2024

A keby si našla kamaráta, ktorý by nebol teplý, tak by sa jej ho akože netoleroval???

nurielka
•
5. nov 2024

Naozaj je gay? Spýtaj sa ho priamo. 👆 To som raz tvrdila svojmu bývalému. 😬

slavka1988
•
5. nov 2024

Máš tolerovať aj ,,normálneho,,