Priateľ sleduje polonahé ženy na Instagrame
Ahojte,
vadilo by vam, ak by vas priatel/manzel sledoval neskutocne vela polonahych zien na instagrame bez ziadneho rozumneho kontentu? Sleduje cez 2000 profilov a 90% su z toho uplne cudzie zeny, vala z nich ani nevyzera ako realne zeny ale totalne umelinky, ktore mne osobne pridu az nechutne. Uz som sa ho parkrat pytala, ze naco tam sleduje tolko cudzich profilov a tvrdil ze to bolo davno a ze ho to nezaujima a ze nic take co by mi malo vadit tam nerobi, ale minule som si vsimla
olajkovu zensku a tak som si na zopar z tych profilov klikla a samozrejme ze to lajkuje aj teraz. Nechcem ho s tym konfrontovat, aj ked mi v podstate klmal. Pride mi to uplne zbytocne, skor ma to cele znepokojuje v zmysle ze ci je naozaj toto potrebne robit v istom veku a od isteho IQ a dalej to, z tych zien sa mi chce skor zvracat ako ich oznacit za pekne.:/ Uz sme aj mali nejake mensie "kauzy", o ktorych nejdem rozpisovat, v podstate nic vazne ale obavam sa ze je to presne ten typ chlapa, ktory bude taketo veci jednoducho vyhladavat a neviem ci mam zrovna na toto zaludok. V inych vztahoch som to nezazila.
Ak poviem, že s mužom s IQ 80 by som nebola? Niečo to zmení? Ostaneš aj tak s ním, aj si s ním urobíš deti, takže debata je tu bezpredmetná. Sledovanie tých žien nie je gro problému, ale len manifestácia jeho ducha a hodnôt.
@enmery ta posledna veta super napisana👍
Ano. To ako odpoveď na tvoju úvodnú otázku. K zvyšku neviem ci treba viac rozviesť...?
Ak poviem, že s mužom s IQ 80 by som nebola? Niečo to zmení? Ostaneš aj tak s ním, aj si s ním urobíš deti, takže debata je tu bezpredmetná. Sledovanie tých žien nie je gro problému, ale len manifestácia jeho ducha a hodnôt.
@enmery ved to, ak mu poviem ze mi to vadi a on povie nieco v zmysle ze to prestane robit, tak to jeho hodnoty aj tak nezmeni
@enmery ved to, ak mu poviem ze mi to vadi a on povie nieco v zmysle ze to prestane robit, tak to jeho hodnoty aj tak nezmeni
@anonym_autor Neprestane to robiť nikdy. Akurát si bude dávať pozor, aby si na to neprišla. Prečo ste s chlapmi, ktorých chcete od základu meniť? To ti fakt stojí za to ponižovanie a nervy?
@anonym_autor Neprestane to robiť nikdy. Akurát si bude dávať pozor, aby si na to neprišla. Prečo ste s chlapmi, ktorých chcete od základu meniť? To ti fakt stojí za to ponižovanie a nervy?
@enmery No on vie byt na jednej strane uplne prikladny priatel, je mi s nim super a na druhej strane narazam na taketo akoze malickosti, len neviem kam to az zajde.Preto je pre mna tazke to len tak seknut pre nejake lajkovanie zien a podobne dovody.
@enmery No on vie byt na jednej strane uplne prikladny priatel, je mi s nim super a na druhej strane narazam na taketo akoze malickosti, len neviem kam to az zajde.Preto je pre mna tazke to len tak seknut pre nejake lajkovanie zien a podobne dovody.
@anonym_autor Otvor si tu xy diskusií žien. Mnohé s deťmi doponižované a bez lásky nemajú kam ísť. Možno to s Tebou zatrasie. Ak nie, nesťažuj sa o pár rokov, bude to horšie.
@anonym_autor
Tak si aj ty daj prirobit tie extras ktore sa mu tak pacia
@anonym_autor schválne, co boli tie "menšie kauzy"? Si tu anonymne...
@anonym_autor schválne, co boli tie "menšie kauzy"? Si tu anonymne...
@haley7897 Klamstvo, ktore dokazal zatlkat aj ked vsetko nasvedcovalo o opaku. A potom este jedna vec ale tu sme si nejak vysvetlili, tak to tu nejdem pisat, ale ci tomu verim, to fakt neviem. Cize narusena dovera.
@haley7897 To bude iná bomba. Instagram je podľa mňa len tá pivestná čerešnička na torte.
@enmery No ono to o com klamal, keby to povie hned by nebolo az take hrozne ale to, ze mi dokazal do oci tak suverenne klamat asi 3x napriek tomu ze som mala vsetky dokazy, to je na tom to desive. Preto mi blikaju kontrolky aj teraz ked tvrdil ze tie baby nesleduje a pri tom ich veselo lajkuje. Inak by to mozno bola blbost.
@enmery No ono to o com klamal, keby to povie hned by nebolo az take hrozne ale to, ze mi dokazal do oci tak suverenne klamat asi 3x napriek tomu ze som mala vsetky dokazy, to je na tom to desive. Preto mi blikaju kontrolky aj teraz ked tvrdil ze tie baby nesleduje a pri tom ich veselo lajkuje. Inak by to mozno bola blbost.
@anonym_autor a dokedy ideš len blikať kontrolkami. K čomu to vlastne sú ked ich ignoruješ?
@anonym_autor a dokedy ideš len blikať kontrolkami. K čomu to vlastne sú ked ich ignoruješ?
@haley7897 Neignorujem, asi len cakam ze pride nieco "vacsie", kedy by som si povedala s urcitostou ze stacilo, kedze ako som vravela mimo toho mame super vztah, tak sa mi to velmi tazko ukoncuje.
@haley7897 Neignorujem, asi len cakam ze pride nieco "vacsie", kedy by som si povedala s urcitostou ze stacilo, kedze ako som vravela mimo toho mame super vztah, tak sa mi to velmi tazko ukoncuje.
@anonym_autor rozumiem. Co ak nepride nic väčšie? Dokážeš si predstaviť zit vo vzťahu bez dôvery? Myslíš, ze by ste tu dôveru realne dokázali vybudovať naspäť? Alebo to bude niečo, co ti bude vždy v hlave na pozadí bežať ci to znovu ci stále neklame?
@anonym_autor rozumiem. Co ak nepride nic väčšie? Dokážeš si predstaviť zit vo vzťahu bez dôvery? Myslíš, ze by ste tu dôveru realne dokázali vybudovať naspäť? Alebo to bude niečo, co ti bude vždy v hlave na pozadí bežať ci to znovu ci stále neklame?
@haley7897 Ak by sa to stalo vtedy raz a odvtedy by v tomto smere sekal dobrotu, tak ano vedela by som s tym v pohode zit. Mal aj on na to vtedy svoj dovod atd. Ale ak budem takto narazat na podobne klamstva aj dalej tak jasne ze nie.
@haley7897 Ak by sa to stalo vtedy raz a odvtedy by v tomto smere sekal dobrotu, tak ano vedela by som s tym v pohode zit. Mal aj on na to vtedy svoj dovod atd. Ale ak budem takto narazat na podobne klamstva aj dalej tak jasne ze nie.
@anonym_autor
Podla mna to jeho fetis a bude to robit stale, ale potajme
"No on vie byt na jednej strane uplne prikladny priatel"

@anonym_autor ak uz mas teraz taketo podozrenia a uz ta oklamal, ako spominas, tak by som si fakt davala velky pozor a neviem, ci by som z toho vztahu radsej necuvla skor, ako zbytocne stracat cas
@anonym_autor tak to sa ti ani necudujem, ved tak sa zit neda v neustalych obavach, ci zase nieco nepride. Ja by som to uz davno skoncila
Ty si s chlapom čo sleduje iné nahé ženské, ak to nieje pre teba ok,tak prečo si s ním
On je taký,to su jeho záujmy, morálne zrdkadlo
Ber alebo nehaj
Pre mňa taký chlap je... radšej nepíšem čo
@anonym_autor ja mám takú teóriu praxou overenú. Keď je niečo kvalitné a dobre,je to ako celok dobre a nie sú tam žiadne zlé veci. Keď je niečo skazené, tak najmä vidíš len tie úlomky, len to, čo presahuje. Také lajkovanie, také sledovanie žien, sem tam nejaké klamstvo, sem tam nejaké poznamočky. Vcelku nič hrozné. Ale to je ako ľadovec z Titanicu, vidno len to, čo je na hladine. Skutočnú veľkosť ľadovca uvidíš keď sa do toho ponoríš, to jest, keď vezmeš hypotéku s ním, keď si s ním zriadiš 2 deti, najlepšie po sebe, keď budeš na ňom finančne závislá, keď budete spolurozhodovať o dôležitých veciach, keď príde na vzťahy so svokrovcami, ..., vtedy uvidíš ten obrovský ľadovec, čo si nevidela. Lebo kvalita sa pozná hneď, aj nekvalita sa pozná hneď, len nie často si ženy pripustia že sa jedná o nekvalitný tovar a skutočné závady zistia, až po uplynutí záručnej lehoty bohužiaľ. Ty to vidíš, ale čakáš a čakáš a čakáš, no neviem načo, už len horšie to bude.
@anonym_autor ak chceš napíš mi súkromnú správu. Viem ako ti je
Keď som spoznala muža, s ktorým "som" (len na sex), mal na svojom FB cez 300 ľudí, väčšina žien. Mne to bolo jedno, keďže išlo len o ten sex...ale...sám od seba vymazal všetky ženy (okrem rodiných príslušníkov) a zredukoval priateľov na 50 🤷♀️ má tam len kolegov z práce a rodinu. Nikdy som mu na to nič nepovedala, nikdy som nemala žiadne pripomienky ale sám mi povedal, že to spravil preto, lebo ma ľúbi a že tam nepotrebuje mať nejaké pindy.
Takže ak by sa chcel zmeniť a vie, že ti to vadí, sám od seba by to všetko povymazoval.
@anonym_autor ak je toto pre Teba malickost, tak budiz. Ale podla mna toto do zdraveho vztahu nepatri a nie je to malickost.