Priateľ so mnou nechce spať

24. nov 2022

od zaciatku nasho vztahu to bolo uzasne asi ako v kazdom vztahu no po niakej dobe jemu proste nerobilo problem so mnou nespat aj mesiac aj viac.. do toho som neskor otehotnela a vlastne to ostalo pri tom ze niekedy sme mali sex 2krat do tyzdna a potom kludne 3tyzdne nic.. citim sa nedocenena a zhadzuje ma tym.. a do toho vlastne dlho to trva ze si vypisoval s inymi bol na roznych zoznamkach kupoval si fotky dievcat .. vymienal intimne fotky .. zistila som to xy krat a vzdy som to proste niako prekusla aj ked ich bolo neuveritelne vela a boli ma to a lutujem toho pretoze tym casom a tymi razmi co som na to prichadzala nadalej tak sa to snazil viac skryvat mazat.. no proste humus ze mi povie ze je unaveny alebo ze skoro vstava ze nechce teraz.. a popritom si to tak casto robi nad inymi.. keby to bolo porno pohode este kym by to nebolo prioritou predo mnou ale tu je to mimo toho.. a mrzi ma to .. neviem co mam robit ..

martul
24. nov 2022

Určite nevieš?
Vieš len musíš nabrať odvahu. By mi bolo zle z takého chlapa

hilda08
24. nov 2022

Bez váhania odísť

katkaseiner
24. nov 2022

a to si este s nim?
Ja by som uz bola davno prec...

autor
24. nov 2022

@martul najhorsie je ze aj napriek tomu co sa mi hnusi totalne tak ho naozaj milujem .. a momentalne nemam na vyber .. kam ist .. ani nechcem ale zaroven sa neviem na neho uz tym istym pohladom pozriet..

martul
24. nov 2022

Tak neviem aké riešenie je ok. Odísť nemáš kde, ale ani sa naňho pozrieť. Čo on nato? Je to ok podľa neho?

mirko84
24. nov 2022

No buduce dieta riadne komplikuje situaciu - obligatna otazka, bolo planovane?
Predpokladam, ze po prvom zisteni zoznamiek bol rozhovor. Ak slubil a nedodrzal alebo popieral, podla mna nie o com. Je to jasny znak, ze sa nezmeni.
Tiez by ma zaujimalo, co na nom tak milujes. Sex to nebude, lebo ho podla tvojich slov nebude, rovnake nazory a zaluby asi tiez nie, to by si nevypisoval s cudzimi kedze tvoj nazor je predpokladam ze to nechces. Moze ta pritahovat fyzicky ale to je nieco sa zvycajne casom vytraca a vzhlad sa aj meni - takze na to by som sa nefixoval. Takze v com je teds taky uzasny?
Co dalej? No ak bolondieta planovane, tak potom ste mali predpokladam nejako vyriesenu financnu stranku starostlivosti o potomka. Ak je neplanovane, tak ta caka narocna zivotna skusenost, lebo takyto partner ti velkou oporou teda nebude. V lepsom pripade dostanes pomoc najblizsej rodiny a nastupis do prace najskor ako sa bude dat (nasi sli do jasli v roku a pol, ale brali uz polrocne deti). V horsom pripade s nim ostanes a budes sa starat nie i jedno ale rovno o dve deti - malu / maleho a posarenehonotca

mikadooo
24. nov 2022

Tak ja by som mu to povedala🤷. Že viem, že si honí nad inými a tým pádom mu sex so mnou nechýba. Ale ja si nehoním nad inými a tým pádom mne ten sex chýba. A hľadajte spolu riešenie... Ak je mu to fuk, ako sa cítiš ty, hmm, tak to tiež celkom vypovedá o jeho vzťahu k tebe. Ale možno sa aj bude dať dohodnúť nejaký kompromis, ak sa s ním budeš baviť s chladnou hlavou 🤷. Ale neviem, znovu platí, že závisí od toho, či má tvoje pocity u prdele, alebo je ochotný pre zachovanie pohody doma aj niečo spraviť.

autor
24. nov 2022

@mirko84 dietatko nebolo planovane ale samozrejme robime vsetko preto aby to bolo co najlepsie.. my si rozumieme vo vztahu on je naozaj uzasny pracovity .. ale v tom vztahu su medzeri o ktorych vie a vie ze mi to vadi .. ja som vzdy taka ze sa to snazim riesit s chladnou hlavou preto to v sebe dusim tyzdne niekedy.. ano vela mi nasluboval co mi o to viac ublizuje.. on ako chlap kamarat je uzasny .. a viem ze aj ako ocino bude vyborny .. ale po tejto stranke to nieje dobre..

autor
24. nov 2022

@mikadooo ono on vie ze to viem .. boli tam slubi atd.. dokonca ja som si zalozila ucet .. co je hnusne ale ked viem ze inak sa neprizna lebo to skryva.. tak hned ako som odisla z domu do obchodu a co trebalo tak si so mnou pod falosnym uctom vypisoval posielal mi svoje intimne fotky a skratka vravel mi o tom co by som mnou vsetko urobil atd.. dala som mu otazku ci nepride ku mne .. a napisal mi ze ma auto v oprave.. a on nema realne vodicsky na auto.. tak potom o niaky cas som sa ho opytala ako sa mu so mnou dobre pisalo.. a on ze super lebo tak nevedel.. a spytala som sa ho napokon ze ci teda naozaj nepride aj ked ma auto v oprave.. a v tom mu to doslo..

sima338
24. nov 2022

Ja nechápem, kde sa berie toľko tých zoznamiek, že tam tí chlapi vkuse chodia...to ich je toľko? Ja som už asi stará, myslela som, že je Tinder, Badoo a možno ešte ten partner na úrovni a že tam to tak končí....:Ddddd a že ľudia si tam chodia hladať klasicky frajera/frajerku....ale aby jeden chlap, čo bude mať s partnerkou dieťa toto robil...celé zle

ivik4
24. nov 2022

Zeby tahat od neho prec ? To naco Ti je? 🤷‍♀️

simiis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
24. nov 2022

@sima338 ani ja som nevedela ze toho tolko je aj cez net proste rozne aj ten badoo tinder pokec.. dokonca mail.. snapchat.. instagram ..kupoval si od dievcat fotky a predplatne na onlyfans .. nechapem proste.. a osobne si myslim ze som celkom pekna zena co doposial fitnesska a fornu si drzim doteraz akurat brusko navyse.. neviem co to taha inde..a nikdy som ho v sexe neodmietla ze by bola chyba tam..

viestta
25. nov 2022

No neviem, robil ti veci, ktoré ta zhadzovali a ty s nim spis a otehotnies? Zrejme si z tých naivných, čo si myslia, že dieťa zlepi blbý vzťah. Vzťah ostal naďalej blbý a ty si sa sama dobrovoľne stala rukojemnickou svojho neuvazeneho konania.
Tak ho miluj naďalej, určite stojí za to aby si sa s ním trápila aj ďalej. Kľudne s nim ostaň. Alebo konečne začni používať hlavu a postaraj sa sama o seba aj o dieťa.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. nov 2022

@magda15 nema nikoho realne .. vsetko je to cez internet.. skusala som ho ale realne by ma nebol podviedol .. teda zatial.. on je naozaj super chlap len toto je velky problem ze si nevie drzat penis na uzde

simiis
25. nov 2022

Ako si si taká istá, že nikoho reálne nemá? Keď píšeš, že nevie udržať penis na uzde tak podla mňa taký chlap nezostane len pri svojej ruke, neviem, no nebola by som si 100% istá, že nepchá to čo má aj do druhej, len to dobre vie zakryť.. nebuď naivná, používaj zdravý rozum, niekedy je to lepšie ako sa riadiť srdcom ..

mareri
26. nov 2022

podla mna bude odpoved vediet iba on. Sex do vztahu patri

bilancia
28. nov 2022

tohto je v dnesnej dobe strasne vela ,a bohuzial zacinam mat pocit ,ze niektori su jednoducho zavisli a preferuju ten "internetovy" sex, na jednej strane to bohuzial nepovazuju za podvadzanie (teraz nehovorim len o porne) ale celkovo sex zoznamkach ,sex chatoch atd . a proste radsej daju tomu akoby prednost, je to smutne