Priateľ vlastní umelú vagínu. Máte skúsenosti?
Dúfam, že tu nikoho nepohorším takouto témou/otázkou. Priateľ má doma umelú vag… (fleshlight). Používal ju zjavne keď bol slobodný, prípadne možno aj teraz, keď nie sme spolu. To som sa nepýtala. No a k veci. Vravel mi, že by chcel skúsiť nech mu to s tým robím ja. Moje prvé myšlienky boli, že či mu akože nestačím ja. Som mu povedala, že veď to si môže robiť aj sám a on, že to je iné, že ja ho môžem pritom aj bozkaváť.
Skúšali ste to niekto? Mám do toho ísť? Neviem, či sa nebudem cítiť príliš divne. Veď to je vag… podľa nejakej inej ženy.
z toho ako sa o ňom v tejto téme vyjadruješ... ale oki, kašli na to, nechcem to ani ja ďalej rozoberať
@marseillefan húra. Dovi
Prečo by sme mali ísť? Aj to je možnosť.....😅😅😅
nevadia ti vibrátory pre teba a prečo ti vadí "vibrátor" pre neho? Bola by si radšej,keby chodil za kurvami?
To že má umelú vagínu aj to že sa na nej spraví keď nemôže mať teba je podľa mňa v poriadku.To že sa ju snaží zapojiť do sexuálneho aktu už podľa mňa OK nieje , respektíve by to bolo v poriadku keby si aj ty z toho niečo mala.Pokiaľ to naopak v tebe vzbudzuje negatívnu emóciu mala by si to zamietnuť nech si to nepokazíte v posteli.

@marseillefan 🤣 to si mimo úplne 🤣 Odkiaľ si to vydedukoval?