icon

Priateľka ma stále odmieta v posteli

21. júl 2023

Sme spolu druhý rok a ja už mám v hlave len sex.
Na začiatku sme ho mali vždy keď bola príležitosť.
Teraz už keď spolu bývame tak raz za 2 mesiace :(
Ja už na nič iné nemyslím.
Vždy je prekážka, " hriech, nemá chuť, má povinnosti, únava "
Na začiatku to nebolo. Je veľmi veriaca ale na začiatku nebol problém. Teraz sa bojím že keď sa vezmeme nezmení sa to. Neverím že by viera bol 100% celý problém. Nikdy nič neinicializuje sama, vždy ja. Už sa cítim ako úchyl stále nadržaný.
Ale čo mám robiť keď spím vedľa priateľky každú noc a nič.

Už sa neteším ani na spoločné dovolenky, lebo to bude zas ako so sestrou. Vždy mi povie že som veľmi zameraný na sex a že ona vždy povinnosti a toto nie je dôležité, už neviem čo mám robiť :/ vždy je niečo prednejšie. Vždy má odmieta a zastaví keď niečo začínam. A vraj som príliš sexuchtivy. Cítim sa ako v pasti a spôsobuje mi to nekonečnú úzkosť lebo ju nedokážem pre to opustiť a ľúbim ju a na druhej strane sa desím života bez sexu. Mám 29 a prvá partnerka bola histriónka tzn. Mala hystericku narcisticku poruchu osobnosti. Najhoršie na tom je že vlastna partnerka má teraz odmieta a milostné zážitky som mal s predchádzajúcou , síce hrane ale pre mňa vtedy zaslepeneho extrémne silné.
Je mi z toho smutno. Nikdy sa o mňa ženy nezaujímali, prvá partnerka v 24 ale už som sa tešil že teraz je tá pravá navždy.

sense
21. júl 2023

A nezačal byt ten problém hlavne potom ako si jej dal prsteň.

autor
21. júl 2023

@sense myslím že to šlo tak postupne

anketkarka
21. júl 2023

@maranta_leuconeura keď nemáš poňatia o čom píšem, tak si nechaj svoje žvásty pre seba. Bez urážky, to že Ty si milovanie takej kvality nezažila, neznamená, že sú to žvasty. Je to iný level milovania nie postelná gymnastika zameraná na hon za orgazmom.

guliver19
21. júl 2023

@babovka2321 toto je velmi sprosty komentar. Asi vychadzas zo seba a mas leniveho prasiaka, to vsak neznamena ze je to realita bezne.

babovka2321
21. júl 2023

@guliver19 nie, nemam. Vychadzam z diskusii, co tu denne zakladaju zeny, ktore padaju na hubu, lebo domacnost je "zenska robota".

cessy01
21. júl 2023

Kompatibilita v sexe je pre spoločný život veľmi dôležitá a kto ti bude tvrdiť opak klame. Tu nejde o trtkanie ako kralici ako to tu jedna nazvala lebo asi nikdy nic iné nezažila len sex spojeny s oplodnením. Ale sex a chémia medzi manželmi ktorá sa pri ňom mieša je veľmi dôležitá a vďaka nej sa medzi nimi tvorí neopísateľné puto. Ja si to ani neviem predstaviť žiť s človekom ktorý po mne netúži... toto nieje duálny človek s ktorým máš stráviť život. Potom sa cudujeme že si muž našiel milenku chudák keď ma sex raz za 2mesiace ani sa mu nečudujem ja by som to nedala tiež a vidíš som žena 😁

petrao2
21. júl 2023

Nezmeni sa
Mozes sa snazit kolko chces ona bude len chladnut
Mam kamarata jeho zena je tiez veriaca
Ale rokmi to zaslo do takeho extremu ze kazdy vikend je na nejakom cirkevnom stretnuti
Na chlapa kasle nezaujimaju ju jeho potreby iba to co chce ona

pkgirl30
21. júl 2023

@hadecka39 skôr by som vzťah postavila na kompromisoch ako hneď ultimátum

pkgirl30
21. júl 2023

Najprv si ty ujasni v hlave čo skutočne cítiš, sex je len pud, potreba, to nie je láska ale netvrdím že nie je vo vzťahu potrebná. Tiež som veriaca, nemyslím náboženstvo ale moje presvedčenie o existencii Boha a pri tom sex zbožňujem. Ak ju miluješ aj bez sexu tak budeš musieť urobiť kompromis aj niekde inde, viac jej pomáhať, odbremeniť ju od niektorých vecí, zaujímaj sa aj o jej vieru prečo napríklad zmýšľa tak ako zmýšľa o niektorých veciach. Ak trocha poľavíš od potreby sexu a zameriaš sa na jej dušu možno ju to poteší a niečo sa zmení. Ak sa bojíš že aj po svadbe to bude rovnaké ty nedostaneš to čo chceš a ona od teba tiež nie, ja by som zo svadbou počkala netreba sa hneď vrhnúť do ženenia. netreba hneď rozmýšľať nad rozchodom ak sa skutočne ľúbite aj bez potrieb. Daj si príklad, ak by ste sa vzali a nedajbože o 10 rokov prídeu nej nejaký zdravotný problém pre ktorý už nebude sex, vzdáš sa jej alebo ju začneš podvádzať. Všetko sa dá ak je tam láska ale tá čistá láska bez potrieb

maranta_leuconeura
21. júl 2023

@pkgirl30 lenze ona nema zdravotny problem, za ktory by nemohla, ktory by jej branil v sexe, alebo teda aspon o tom autor nevie. Ona mu ho odopiera uplne narocky. To je nezlucitelnost povah, nazorov na tuto temu.

A kompromis stylom ona to nechce nikdy, on 2x do tyzdna, tak to maju raz za dva mesiace, nie je kompromis. Ved to nevyhovuje ani jednemu

pkgirl30
21. júl 2023

@maranta_leuconeura preto hovorím, že nehrnúť sa hneď do vydaja lebo že už má aj prsteň. ak ho ona ubezpečí že je to len kvôli viere a v manželstve sa to zmení tak potom si on musí v hlave ujasniť či jej verí a dostatočne ju miluje. je to stále o komunikácii. možno mu to naschvál odopiera a mali by sa rozísť. ja im do hláv nevidím. sú proste ľudia ktorí sex k životu nepotrebujú a sú ktorí neustále. ale je to len potreba ktorá sa počas života mení buď našim pohľadom na život alebo na danú situáciu, ku ktorej sa treba prispôsobiť.

sense
21. júl 2023

Tak zrejme prsteňom si myslí že ťa má istého a už sa nemusí pretvarovať, a sex bude postupne len za účelom splodenia potomka keď je taka pobozna

colsami
21. júl 2023

A mate aj konkretne plany na svadbu alebo iba prsten s "potom niekedy neskor"?
Mozno jej to naozaj zacalo prekazat ze sice prsten ma, ale vidina usporiadania zivota zatial nijaka a zacina jej to prekazat, kedze poznas jej presvedcenie (tj aktualne zije v hriechu, nemoznost pristupovat k niektorym sviatostiam, mozno neprijatie takehoto stylu zo strany rodiny atd). Mozno cakala ze to bude "do casu" a da sa to do poriadku svadbou ak si ju teda poziadal ze chces s nou prezit zivot... A nic, ak to tam zatial skoncilo a nijako konkretne sa to nehybe. 🙂

Ved sa normalne porozpravajte, chlap sa nema co vylievat na zenskych forach, trosku cinu a otvorenosti voci partnerke.

bambi2225
21. júl 2023

tak teraz si ju ma rychlo zobrat, aby zistil, ci sex odmieta, lebo nie su zobrati? aky skvely napad... 🙄

predpokladam, ze zisti, ze sex s nim odmieta aj nadalej..

autor, nechcem sa ta dotknut, ale ako si na tom napr s hygienou? umyvanie ruk, zubov, sprcha, udrziavanie intimnych partii v cistote? ak je taka pedantna a vsetko musi byt ciste a tip top, mozno jej vadi nieco z tohto. neber to osobne ako utok, len hladam moznosti, kde moze byt este "pes zakopany"...

colsami
21. júl 2023

@bambi2225 nie nema si ju teraz zobrat. Ty si asi absolutne necitala s porozumenim, v com je pointa prispevku. Pytala som sa ci to spolu riesili kedze povedal ze je tato stranka pre nu dolezita a on o tom vedel, a ci to nemoze byt dovod.
Sex je velmi dolezity, dost na to, aby teraz po hlave neskocil do svadby o mesiac 🤦‍♀️ a dost dolezity na to, aby sa o tom normalne porozpravali a nevyplakaval na fore, pretoze ak nenajdu prienik, pojde si kazdy po svojom. Co asi pojdu, lebo jemu to prekaza cim dalej viac, a jej tiez, lebo cim dalej viac na to tlaci.

foterlotor
21. júl 2023

@babovka2321 preco urazas muzov na zaklade svojich dojmov? to je hlupe.

anketkarka
22. júl 2023

🙏🙏🙏 nepočúvaj ich tu, keď Ti na nej zaleží a ľúbiš ju. Keď lúbi aj ona Teba, tak určite sa na tom dá popracovať. Musíte ale chcieť obaja.
Ja viem, že tantrické učenie je ďaleko od kresťanstva. Ale jeho podstata je tiež duchovná. Považuje spojenie muža a ženy za posvätné a prepojením tantrického učenia v živote je prepojenie viery a sexuality. Takže by to mohla byť pre vás spoločná cesta. Ona by zmenila pohľad na vieru a sexualitu, spoločne by ste našli možno inú kvalitu milovania a Teba by možno takéto milovanie uspokojilo natoľko, že by si nemal pocit večnej nadržanosti (vraj chlap pri suchom orgazme bez ejakuláciu dosiahne uspokojenie na dlhšiu dobu a dokonca mu to dobije energiu). Nie je to naozaj len o milovaní. Zmení to pohľad na život, partnerstvo a vieru ako takú.

sergejj
22. júl 2023

Napisal si: ,, Teraz sa bojím že keď sa vezmeme nezmení sa to.,, nemas pravdu zmeni, bude to este horsie. 😉 porozpravajte sa vysvetli jej to , vyhladajte pomoc ak treba, len jej teraz neupis dusu. Po svadbe by to bolo este horsie.

kika147
22. júl 2023

Veď jej navrhni že si kúpite nejaké hračky alebo jej kúp nejaké afrodiziakum . Možno sú to len výhovorky s nebaví ju ten sex s tebou. Treba rozprávať

sergejj
22. júl 2023

@kika147 pokial vyhovovat sex predtym neverim ze z nicoho nic by ju nebavil.

cessy01
24. júl 2023

@anketkarka akože ja som na takéto srandy ale ako sa dá človek prerobiť aby netúžil aj fyzicky po partnerke? To mne príde ako keby manžel denne potreboval behať 10km a ja ho budem prerábať na môj obraz lebo ho ľúbim a nútiť na sedenie na gauči. Prečo nieje lepšie hneď na začiatku ich problém vyriešiť rozchodom a nájdení si seberovnèho partnera ako potom trpieť a ničiť už rodinu s deťmi rozchodom a milenkou. Prečo by mal mať človek zlý pocit celý život lebo potrebuje sex 4x do týždňa a jeho partner 4x do roka? Ja som sa kvôli nesúladu v tomto smere po 11rokoch rozišla s mojim prvým partnerom a hneď druhý bol ten rovnako naladený a je môj manžel. Keď si to spätne zoberiem on našiel tiež človeka s ktorým bol šťastný kým nezomrel a spokojne sú hneď dve rodiny len nám to trvalo dosť dlho si to priznať ale našťastie sme nemali deti a ani neboli manželia. Život je príliš krátky aby sme sa prisposobovali aj v tomto...

mikadooo
24. júl 2023

Myslím si, že sa nezmení a "hriech" je len výhovorka. Ináč by predtým s tebou nespala a ani teraz by s tebou nespávala raz za dva mesiace (či potom je to menší hriech, keď je to menej často? 🤭🤭🤭). Podľa mňa nie ste a ani nebudete kompatibilní. Ju sex s tebou nebaví a tebe to chýba... 🤷.

anketkarka
24. júl 2023

@cessy01 prečo prerobiť a netúžiť fyzicky sa milovať? Však ja som nič také nepísala. Odporúčala som autorovi štúdium tantry. Je aj telesná a netelesná tantra. Ale ja som mu nepísala o tom, aby sa dal na netelesnú. A tak si to napísala akože v inom sa partnerovi prispôsobíš, ale v milovaní vôbec. A to si neviem predstaviť. Však ja som písala, aby skúsili novú cestu, iný level v milovaní. Nie aby sa dali vyhlásiť za svätých a žili v celibáte...

mamina7070
24. júl 2023

vrat sa z kratsej cesty toto nebude fungovat

cessy01
24. júl 2023

@anketkarka nie partnerovi sa prispôsobovať nebudem vo veciach ktoré mi robia radosť to je vhodné si ujasniť hneď a ja som to aj naozaj urobila. Prispôsobujeme sa potrebám detí, nachádzame si prácu kvôli prisposobeniu sa rodine to sú veci ktoré sa nemôžu inak riešiť ale vedome ísť do vzťahu s veganom keď som brutálny masozravec a prispôsobovať sa mu keď tým budem trpieť je blbosť. Keby toto všetci pochopili hneď na začiatku vzťahov aj ohladom sexu neexistovali by milenky a milenci. Fakt sa zamysli či by si dlhodobo vydržala vo vzťahu s človekom ktorému niesu príjemnè tvoje dotyky a vyhýba sa im..

elizita
24. júl 2023

@autor Takéto problémy máte hrozne skoro.. čo bude po deťoch??

wildria
27. júl 2023

Je to zacarocany kruh. Tym ze ta odmieta chces stale viac a viac lebo ti to prerasta cez hlavu a skratka to chces a potrebujes, ale tym ze si stale viac a viac sexuchtivy môže byt pre nu naopak odpudive a otravne. Uplne ta chápem...ale bohuzial toto drzi ona v rukach. Pokial ti "neda" tak sama bude tu situaciu stake viac zhorsovat ci chce alebo nechce a ty sa z toho zbláznis 😃 neviem ti moc poradit lebo my to mame niekedy vo vztahu zase naopak, ze ja chcem viac ako moj chlap a toez sa idem z toho niekedy zblaznit a potom to ma skor opacny efekt...skus sa snou uprimne porozlravat ako ti je to luto a ze ta to skrátka serie, v com je problem...mozno to ze ma akoze ine povinnosti je len vyhovorka a je v tom nieco ine co sam nezistis..drzim palce toto je zapeklita situacia ♥️

dfdgdh
6. dec 2023

Po deťoch sa to zhorší a o dosť. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Milujem moju ženu, ale som chytený v pasci a nepomáhajú rozhovory, prosby ba ani to, že vidí že som totálne nešťastný. Pomáham, používam dotyky, masáže, škrabkanie a nič.
Ak by som žil znova, milujem ju rovnako, ale neukážem jej akú istotu vo mne má.
To, že sa dvaja ľúbia, neznamená že spolu majú byť. Ver mi, nie je bolestivejší pocit, ako masturbácia v dlhodobom vzťahu, kde myslíš na osobu ktorú miluješ, ale nemôžeš ju mať.
Pri pomyslení na budúcnosť mávam aj šialené myšlienky a tak nešťastný nechceš byť!!!

evaachesa
6. dec 2023

Úplne vážne a bez srandy...daj jej prečítať túto diskusiu. Potom sa porozprávajte a dospejte k nejakému záveru.
Ste spolu len krátke 2 roky a nemáte ani deti. Už keď teraz je to také zlé, pri deťoch to bude ešte horšie. 😐

mondolina
6. dec 2023

zmení sa to... k horšiemu. neostávala by som v takom vzťahu. aby som žobrala o sex? 🙈