Priateľka ma stále odmieta v posteli
Sme spolu druhý rok a ja už mám v hlave len sex.
Na začiatku sme ho mali vždy keď bola príležitosť.
Teraz už keď spolu bývame tak raz za 2 mesiace :(
Ja už na nič iné nemyslím.
Vždy je prekážka, " hriech, nemá chuť, má povinnosti, únava "
Na začiatku to nebolo. Je veľmi veriaca ale na začiatku nebol problém. Teraz sa bojím že keď sa vezmeme nezmení sa to. Neverím že by viera bol 100% celý problém. Nikdy nič neinicializuje sama, vždy ja. Už sa cítim ako úchyl stále nadržaný.
Ale čo mám robiť keď spím vedľa priateľky každú noc a nič.
Už sa neteším ani na spoločné dovolenky, lebo to bude zas ako so sestrou. Vždy mi povie že som veľmi zameraný na sex a že ona vždy povinnosti a toto nie je dôležité, už neviem čo mám robiť :/ vždy je niečo prednejšie. Vždy má odmieta a zastaví keď niečo začínam. A vraj som príliš sexuchtivy. Cítim sa ako v pasti a spôsobuje mi to nekonečnú úzkosť lebo ju nedokážem pre to opustiť a ľúbim ju a na druhej strane sa desím života bez sexu. Mám 29 a prvá partnerka bola histriónka tzn. Mala hystericku narcisticku poruchu osobnosti. Najhoršie na tom je že vlastna partnerka má teraz odmieta a milostné zážitky som mal s predchádzajúcou , síce hrane ale pre mňa vtedy zaslepeneho extrémne silné.
Je mi z toho smutno. Nikdy sa o mňa ženy nezaujímali, prvá partnerka v 24 ale už som sa tešil že teraz je tá pravá navždy.

Ona ma pocit, že sex je niečo neprístojné a kým nie sú porobené povinnosti, nemá právo si užívať. V tvojej sexuálnej aktivite vidí záhaľku a obviňuje sa z toho. Moja tiež nikdy neiniciuje sex a keby som nechcel niekoľko týždňov tak jej to nechýba. Ale nikdy ma neodmietla a vždy sa z toho teší. Má radosť zo sexu, ale má to spojené so mnou. A to som tiež bordelár a lenivec. Ale vzťah máme dobrý a milujem ju a ona to cíti. Sexuje z lásky a ja tiež. Ťažko sa to slovami opisuje. Sú chvíle kedy by ma odmietla samozrejme. Keď sa hádame, alebo keď fakt sú povinnosti, alebo starosti trápenia. To už poznám a buď sám nemám chuť, alebo sa ani nepokúšam. Možno ťa tvoja len potrebuje zmeniť pohľad na ten sex a nepodceňovať ho ani nepreceňovať. Je to úplne normálna vec, akurát že intímna. V tej intímnosti môže nájsť spojenie s tebou a keď ťa miluje bude robote ňu spôsob užívania si lásky. Ako reaguje keď máte sex? Páči sa jej? Vzrušuje ju vtedy? Je spokojná? Alebo to robí a gúľa pri tom očami?