Priateľka nepoužíva jazyk pri bozkávaní
Dobrý deň. S priateľkou sme 7 mesiacov. Vadí mi že pri predohre nepoužíva jazyk počas bozkávania. Normálne bozky si doprajeme cez deň dosť často, jej jazyk mi vtedy nechýba ale pri sexe by to bolo asi normálne a z mojej strany žiadúce. Na otázku prečo nepoužíva jazyk mi povedala že to pociťuje ako nejaký cudzí predmet...zopárkrát sa pokúsila vystrčiť jazyk počas milostného aktu ale slabota...podotýkam že nie som olizávač a slintoš, idem na to jemne a s inými ženami som taký problém neriešil. Jazyk má pekný a dlhý - videl som ho pri lízaní zmrzliny 🙂 Na začiatku vzťahu nemala problém ani s tzv fajkou 2x..., potom už nechcela ale to mi nevadí až tak ako nepoužívanie jazyka pri bozkávaní . Neviem čo si mám o tom myslieť?
Veď ti povedala že jej to nie je príjemné tak čo chceš riešiť.
@lucia7933 Na otázku prečo nepoužíva jazyk mi povedala že to pociťuje ako nejaký cudzí predmet...
@sirtoudword ano uz som si precitala,prepac...no tak asi sa s tym budes musiet zmierit..Nie kazdej zene to je prijemne a paci sa jej to
mam skusenost, ze su aj taki ludia. ak to ona nechce zmenit, lebo je jej to neprijemne, tak sa s tym bud zmieris, alebo to bude pre teba neprekonatelna prekazka.
Za mňa jazyk pri bozkávaní musí byť. Bez neho to musí byť také čudné.
ale nemozes ju nutit do niecoho co ona sama nechce 🙂 Proste to musi chciet tak sama.
@deedol Niekedy si kladiem otázku či ten jazyk používala resp. nepoužívala pri predchádzajúcich partneroch.... kolega mi povedal že asi sa jej hnusím...ale to je asi blbosť
Uz ti to tu napisali… proste jej to je neprijemne, tak to nechce robit.
@sirtoudword asi ste mlady par, ale pokial sa v sexualnej oblasti uz teraz rozchadzate, neskor to bude este horsie. Kazdemu sa paci nieco ine a je len na tebe, ci je toto pre teba neprekonatelna prekazka…
Pre mna je kvalitny sexualny zivot zaklad, samozrejme aj ine veci su dolezite, ale bez tohto nie je cesta…
Jazyk ma pekny a dlhy 🤣
@sirtoudword no co mam info z okolia, tak ked nepouzivaju, tak nepouzivaju s nikym, nezavisi to od partnera, takze toho by som sa nebala, ze sa jej hnusis 🙂 proste to tak ma. podobne ako to maju ludia s oralom, analom a dalsimi x praktikami.
Mňa zarazila formulácia "jazyk má pekný a dlhý, videl som, ako lizala zmrzlinu",
Brr.. To mi znie samo osebe čudne, až proti srsti
Dlhý jazyk, mne to pripomenie scénu zo Scary Movie.
A čo sa týka toho "problému" nuž tak nemá rada jazyckove bozky, vadí jej to a hotovo. Nie každá žena to ma rada, ja osobne tiež to nemusím, našťastie ani manžel. Proste normálne bozky. A nijako to v sexe neprekáža
@petricka22 Máme po 40ke. Ona je veeeeľmi čistotná, upratuje každý deň, nesmú byť omrvinky ....žiadne špinky....nikde! Jej dcéra sa ani len nenapije z flaše keď som pil z nej ja....má to asi po nej zdedené. Veľakrát rieši čo je BIO, čistota na prvom mieste a zdravotná nezávadosť 🙂 asi si zoženiem certifikát o zdravotnej spôsobilosti🙂) naslinený prst dnu nechce ale vylízať sa nechá....no neviem neviem keď jej to poviem či bude chcieť byť ešte niekedy vylízaná 🙂
@jaskolka z jazykom je to lepšie...a neboj sa nie som úchyl 🙂 na verejnosti si dávame suché bozky
@sirtoudword pre koho ako je to s jazykom lepsie. Ja to tiez nemusim a moj priatel to nastastie chape a nenuti ma do toho.
Tiež nemám potrebu takých jazykových bozkov 🙃 Nevadí mi to, nie je mi to nepríjemné, ale nepotrebujem to k životu... 😁
A inak... tiež sú mi tie formulácie viet od autora také, že brrrr..🥴🙈
Prepáčte za brrr formulácie...inak sa to pomenovať však nedá .)
@sirtoudword to je individuálne, nie každému to vyhovuje a je to lepšie. To máš ako s inými praktikami, niekto ich ma rad a iný neznáša.
@sirtoudword tak ked ju milujes, tak to prijmi, ze sa jej to nepaci. Natlakom nic neurobis, len ona sa stiahne. Bud sa s tym zmier, alebo si najdi inu.
Ach to nevidim dobre, ty si zdravy myz s normalnymi poziadavkami (bozkavanie, oralny sex) a ona asi pri sebe potrebuje Monka 🙈
@sirtoudword tak to uz mas dost rokov na to, aby si vedel, co v zivote chces 😀 Kazdy sme nejaky, ja by som s takymto sterilnym clovekom nemohla zit, lebo by bol proti vsetkym sexualnym radovankam. Ale co je dolezite pre mna, nemusi byt dolezite pre teba…
@sirtoudword ja by som sa tiež nenapila z flase po frajerovi mojej mamy... Ani po mame a otcovi.
@petkasaurus fuj ja tiez nie, mam problem aj po vlastnim muzovi a dietati, proste to nemam rada. Tak isto nemam rada sliny😀
@sirtoudword niektore zeny sa bozkavaju technikou tzv kapor. Chapem ze poriadny vasnivy bozk chyba.
@greywolf boze, to je hrozne 😂😂😂 ja som zas poznala takeho, co len vyplazil jazyk 🤦♀️😀
fiha, no tiez som si myslela, ze to nejaky 15-rocny chlapec riesi...
@kiwi3 mám 47 a som vdovec, so ženou som žil krásny život 26rokov spokojný so všetkým...pred ženou som mal 2 partnerky. Po jej smrti iba súčasnú partneku ,,,mám ju rád ale spokojný nie som. To znamená že nemám veľa skúsenosti v tejto oblasti...
Tiež pri bozkávaní s priateľom nepoužívam jazyk, lebo mi to príde nechutné...
Nenúť ju do niečoho, čo ona sama nechce...