Priateľstvo s výhodami
Aky mate nazor na priatelstvo s vyhodami? Isli by ste do takeho vztahu preco ano, preco nie? Alebo ste boli v takom vztahu, fungovali to aj dlhodobo? Ja totiz aktualne v zivote nehladam vztah takze toto mi pride ako najlepsie rozhodnutie ale chcela by som vediet aj nazor inych a hlavne skusenosti ci to funguje alebo nie. Moj najvacsi strach je, ze z toho nakoniec sa stane "normalny" vztah alebo propri mne bude mat ine zeny.
@carambolos prostitucia je ked za sex beries peniaze a nemas staleho partnera alebo mozes mat ale mas ich viacero to iste plati pre muza. Ja chcem vztah ked moj partner nebude mat ineho ani ja a bez penazi
@carambolos neboj sa chlapa si viem ziskat a aj som mala ale som v takom zivotnom obdobi kedy mi to nevyhovuje ani po psychickej stranke ani casovo ani po profesnej... Urcite to neberiem na cely zivot ale aktualne vztah odmietam vsetkymi desiatimi.
@alexandra1990 komu budem brat muza? Mojou hlavnou podmienkou je aby nespal s nikym inym... Jednoducho muza ktory je slobodny + ja slobodna, on nechce vztah + ja nechcem vztah. Ja si z moralneho hladiska nedokazem predstavit spat s chlapom o ktorom viem, ze je zadany.
Dakujem velmi pekne vsetkym za prispevky k tejto teme...

@elizabet173 No su ale,zeny su zeny, keby su muzi obletovani ako zeny napr tam by sa videl rozdiel medzi zenskym zmyslanim a muzskym, zeny aj ked su obletovane dokazu sa drzat zvacsa, dokazu lahsie povedat nie, keby mali vsak muzi tieto moznosti, ich pristup by bol asi iny, nez pristup zien 🙂. A vyuzivali by tu situaciu a ten zaujem 🙂. Proste je to uplne ine zmyslanie muza a zeny. Vela muzov aj vo vztahu tuzi po inych zenach mozno vacsina, ale zalezi od vztahu ak je dobry a muz je spokojny, mal by sa udrzat teoreticky, samozrejme nie vzdy sa to stane. Muzi maju tiez ine moznosti dnes ako v minulosti, lahsie sa zoznamia so zenami a tiez aj zeny su proste uz take niektore, ze si chcu len nezavazne uzit. Takze situacia nie je ako v minulosti, ked nebol internet a zeny boli menej uvolnene ako dnes ). Co vsak ostava je to ze zeny su citove a emocionalne, tj nezavazny vztah malokedy dokazu drzat v rovine nezavaznosti, muz je racionalny,a le tiez sa moze zalubit samozrejme, ale opacne pripady su podstatne castejsie podla mna ). Zena vzdy smeruje takmer vzdy ku vztahu nejakymi oklukami 🙂.