icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
6. nov 2023

@heisenberg ty si sem vysiel s touto blbostou. to ty tu prepieras svoje rodinne zazemie a chvalis sa bohovskym zivotom a este aj neverou. ked si nechcel citat komentare nemal si sa chvalit. a napisal si ze to bolo super a nelutujes. tak clovek ktory nelutuje neveru a v rovnakom prispevku tvrdi ako svoju zenu miluje nie je v poriadku. mala som nejednu moznost zazit romantiku s niekym inym ako s mojim muzom za cele roky co sme spolu a vies co? neurobila som to, lebo mam k svojmu muzovi uctu, vazim si ho a povazujem to za zradu. a ak by som chcela tie motyle o ktorych pises tak to nebudem robit ako vydata. takze si protirecis a este sa aj urazas. ja neklamem ani nepodvadzam ludi ktorych mam rada, ktorych si vazim a nemyslim tym len manzela. ked pre teba je to v poho tak si skratka iny charakter. ked si na verejnom fore tak pocitaj s roznymi prispevkami a nepaprc sa. lebo potom fakt posobis ako ta 16-tka. ta to rozhorcilo lebo kdesi vo vnutri vies ze to tak je. inak by ti to nestalo ani za odpoved. neva. spomen si za par rokov ked sa zobudis. ale aj tak si myslim ze tema je fake z nudy na rozvirenie debaty a vasni. ty musis byt ine psycho. tak ci tak. nesmela pusa 😘

chcemradu
6. nov 2023

@heisenberg miluješ svoju ženu, ale ona už teba možno ani tak nie. Veď niekedy 2r dozadu si tu písal, že sa cítiš podobne, ako jedna mamička, čo ju muž odmieta.
Nebolo by naškodu zapáliť iskru medzi vami, nie s cudzou ženou. Ktorú možno nelutujes, ale ľutoval by si keby sa vaše manželstvo rozpadlo kvôli tomu, že sa nesnažíte, radšej naháňate motýle niekde po parku a v inej posteli.

taga
Autor odpoveď zmazal
heisenberg
autor
6. nov 2023

@kittykat22 chcel som ti odpísať tak ako by sa ti patrilo, ale neznížim sa na tvoju úroveň. Ostatní si spravia svoj názor.

osky
6. nov 2023

Milujem svoju zenu......

A blablablabla....
Nie nemilujes!
Ak niekoho milujes,nepodvedies ho!
A ospravedlnenie ma byt alkohol?zabava?ci co?
Tak nepi,ak sa nedokazes ovladat.....
Co sme zvierata?

Za ten kratky okamih tranzu iskry...ti zo dtalo?
Ano?
Citis sa teraz lepsie?
By ma zaujimalo,ako teraz budes zit...
Akoby sa nic nestalo?
V pohodicke bude zivot fungovat ako bol,a ty budes hrat nevinneho?
Alebo sa priznas,a zrutis cely svet manzelke i detom....
Pre ten uzasny pocit,ktory si uz davno nemal...
Hlavne je,ze ich lubis.jasne...

Je uplne normalne ak po mnohych rokoch pride stereotyp.
A vztah si mate budovat spolu stale.
Aj ked su deti ,praca...

Fakt nemm slov....

subartic
6. nov 2023

@heisenberg ak to nemá nič s tým spoločné o to horšie . Môžete si ruky podať. Vernosť nie je otázkou pocitov a motýlich krídel ale otázkuo rozhodnutia . Vedome si sa rozhodol byť neverný , nie je tom nič ani obdivuhodné , hrubo povedané strčil si pindúra do inej vaginy . Nič romantické ani na chvenie motýľov v bruchu . Jedoduchá primitína súlož, ako keď pustíš býka na na hončiace drevo postriekané feromónmi .

egonsk
6. nov 2023

myslim si, ze rovnake vycitky nemala moja byvala, ked si napichla svojho zenateho kolegu, takze zbytocne verejne riesis to, co niektore zeny ani neriesia, alebo to naopak vyriesia ako ja 🙂

heisenberg
autor
6. nov 2023

@pralinka25 dôvod prečo som to sem zavesil som už vysvetlil. Ver si čomu chceš. Bože ľudia akí ste natvrdlí všetci. Čakáte doslova na založenie novej témy, aby ste mohli každého hejtit. Ja som nečakal pozitívne reakcie ale zvrhlo sa to na podpásové útoky. Zrovna si precitaj tvoje komentáre voči mne. Viem akceptovať kritiku, ale ty si šla doslova po mne....

subartic
6. nov 2023

@heisenberg to by si mal ako chlap vydržať.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@chcemradu ja to všetko beriem. Aj kritiku. Nečakal som pochvaly od nikoho. Myslím, že dôvod prečo som to spravil bol, že som sa dostal do štádia, kedy si muž začína uvedomovať, že životná rutina ho pohlcuje. Ale to pochopia asi vážne len muži. Chyba bola, že som to dal sem na koníka. A tak si 70% ľudí myslí, že je to fejková téma a že som dokonca žena, lebo štilizácia mojich viet atď 😁 bože ľudia...

heisenberg
autor
6. nov 2023

@taga bohatá slovná zásoba. Ešte viac sa zhovaď tu pred všetkými.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@osky či sa cítim lepšie? Zatiaľ to spracovávam. Určite by som to nedoporučoval. A áno, alkohol
tomu celému dopomohol. Priznávať sa určite nebudem. Niesom idiot.

taga
6. nov 2023

@heisenberg ale preco,ved sa normalne pytas na konci svojho romantickeho vylevu, "co si o tom celom myslite?"
No tak toto si myslim, a myslim, ze tu ani je je co ine na vymyslanie 😉 niekedy su veci proste cierno-biele a strucne... prepac,ak som ranila tvoju krehku romanticku dusu nevernika..
Ale ked tak pises,myslim si, ze jediny kto sa tu zhovadil jeeeeeeee... no schvalne,ci by si uhadol

subartic
6. nov 2023

@heisenberg ja neviem čo sa čuduješ. Je všeobecne známe že muži sú ďaleko menej verbálne zdatní ako ženy, ich slovné spojenia sú jednoduchšie a vety nie sú tak rozvinuté. Bavíme sa o štatistickom priemere. Vysoké percento mužo má omnoho horšie slohy ako ženy .
Jednoducho máš prejav a jednanie ženy. To je všetko .

isis234
6. nov 2023

@heisenberg tak jej to povedz, že si sa teraz vcítil do jej kože, ako jej v tom čase bolo....keď ťa podviedla.. že máš tiež výčitky.... že si to teraz pochopil, ako to bolí,,, hoc ju ľúbiš i celú svoju rodinu...
Mali by ste si dať postrážiť deti a ísť spolu na celodenný výlet. Odpustiť si ..jeden druhému... že sa to už nestane, nech sa deje čokoľvek.
Je to lepšie, ak sa to dozvie od teba ako od cudzieho človeka

heisenberg
autor
6. nov 2023

@egonsk prvú chybu som spravil, že som to sem zavesil medzi ženy. Samozrejme nečakal som podporu. Toľko ale nenávistných komentárov od žien som nečakal. Pritom nieje medzi mužmi a ženami v tomto rozdiel. Zajtra to zmažem

lubkovaandrejka
6. nov 2023

@heisenberg ja ta tiez chvalit nejdem,ale zas ani sudit, to mi tiez neprinalezi. Ked sa vzijem do tvojej situacie, tak viem pochopit, preco si to spravil a co si tym sledoval. Nemyslim si,ze to bolo spravne, ale co sa stalo sa uz neodstane.

isis234
Autor odpoveď zmazal
heisenberg
autor
6. nov 2023

@taga tak snažím sa nesklznuť do debaty krčmového tipu. Odpovede som čakal rôzne. Sme skrátka každý iný.

taga
6. nov 2023

@heisenberg 🤣🤣🤣ty si normalne vtipny!
Na co si sem vlastne toto cele zavesil???
Chcel si sa pochvalit, postazovat,chcel si radu, hodnotenie, potlapka ie po pleci, pofukanie, ci co vlastne?
Napisal si sem totalnu chu*ovinu, ale my vsetky sme tie zle, lebo ti nedavame reakcie, ake by si ocakaval a ake si podla teba asi zasluzis 🤣 fuj fuj zle zle zeny hnusne nenavistneeeee..
A popritom nam je cely tvoj ulet totalne fuk, akurat sa bavime, lebo si fakt pripad

Ale ano, taktiez sa pridavam do skupinky, ktora skor neveri tomu, ze toto pisal muz..
Modrykonik fail

heisenberg
autor
6. nov 2023

@subartic žena niesom. Na druhú stranu niektoré kolegyne ten rozdiel očividne vyvažujú s tými ich komentármi. Ale čo sa čudujem tu pod ženským nikom môže byť kľudne aj chlap, čo sedí celý deň pred PC a mama mu nosí jedlo pri dvere.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@lubkovaandrejka dík za normálny nazor.

subartic
6. nov 2023

@heisenberg to nie je zvyčajne štandardný chlap. Priemerný chlap ani nevie že táto stránka existuje.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@taga môžme si zavolať, aj keď neviem či ťa chcem ešte počuť. 😁Inak môžem to isté tvrdiť o tebe že si muž. Kde je už dnes istota čohokoľvek. Možno som AI a tento rozhovor vedieš s PC.

marseillefan
6. nov 2023

@heisenberg panebože, všetky tie šušky to zobrali osobne ako keby ich podviedol ich vlastný muž... buďme ale vecní, mám otázky:
- plánujete si to s kolegyňou zopakovať?
- páčilo sa jej to?
- aj ona má z toho rovnaké pocity ako ty?

taga
6. nov 2023

@heisenberg ja ta urcite nechcem pocut, co uz by som si tak s tebou povedala 🤣
Bez za zenou, ktoru tak strasne lubis..
Dobru noc

heisenberg
autor
6. nov 2023

@subartic to by si sa čudovala. Ja modrý koník poznám dlho. Dokonca dlhšie ako ty😁 a chodil som sem po rady, keď boli deti menšie. Zase tie predsudky......

stevvvka
6. nov 2023

@viestta až na to ze tento si nemá čo vyzrať, ved ani výčitky svedomia nemá, pre chlapa to predsa nič neznamená keď zasunie inde. Hlavne ze manželka je ta jediná ktorej dovolí prať spodky. Táto je iba na zábavu. Keby takú zábavu doprial žene a vzal ju na večeru kdeže, on si to užil, on mal pocit zamilovanosti, on...

heisenberg
autor
Autor odpoveď zmazal