icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

heisenberg
autor
6. nov 2023

@stevvvka stále tvrdím že ženy sú v tomto horšie ako muži. My sme živočíšne, to je pravda. Ale ženy keď už povedú, tak so všetkou parádou.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@taga tak môžme skočiť na drink a otestujem tvoju vernosť až za hrob😁 to bola sranda. Tak sa neurážaj. Ty si ma dnes viac dourážala, tak mám nárok...

marseillefan
6. nov 2023

@heisenberg jasné, že ti rozumiem... ale v momente, keď som si prečítal tvoj príspevok, mi bolo jasné, že to tu dopadne veľmi veľmi zle. Ženy sú tu úplne prepnuté. Každopádne zaznel tu jeden veľmi zaujímavý názor - skúsil si raz, budeš chcieť skúsiť znova. A teraz si predstav, že to skúsiš s niekým, kto nebude v Prahe, ale povedzme v tvojom meste. A tie pocity si budeš chcieť zopakovať znova a znova. To už môže dopadnúť zle... je to hra s ohňom.

h2
6. nov 2023

@marseillefan
@heisenberg Vy dvaja ste sa tu našli. Jeden, ako druhý.

marseillefan
6. nov 2023

@heisenberg ešte jednu myšlienku pridám... keď žena povie, že svojho muža ešte nikdy nepodviedla (a práve ho ide podviesť), tak by som nedal ruku do ohňa, že ho fakt nikdy nepodviedla. Irelevantná vec, lebo by si ju švihol tak či tak, ale ženy sa zvyknú tváriť ako svätuškárky, aj keď nie sú...

marseillefan
6. nov 2023

@h2 no vy ste sa tu tiež našli... chlapíka tu zlynčujete, lebo si šuchol bokom. Skúste si zistiť jeho adresu a príďte ho ukameňovať osobne.

taga
6. nov 2023

@heisenberg 🤣 my dvaja by sme si absolutne nerozumeli,to mi ver...ty ma totiz vobec necitas, ja nie som ani nahodou urazena a ani som sa nesnazila urazit teba - vacsina boli suche konstatovania nezainteresovaneho cloveka, ktoreho sa pytaju na nestranny nazor... lebo ked hodis takuto temu, to je ako hodit 1000 dotaznikov z okna mrakodrapu a potom zbieras odpovede nahodnych okoloiducich, ktori zrovna mali v ruke ceruzku a par minut casu...

A ja na drinky s cudzimi chlapmi nechodim 😉
Aj ked ma muz obcas kvalitne nastve, vazim si manzelstvo trosku viac ako "za jeden drink" 😉

heisenberg
autor
6. nov 2023

Inak ešte jedna poznámka. Dole vo fóre je založené forum"manzel ma nepritahuje" ako moc to má takáto žena nahnuté, keď si vyrazí s kamoškami na drink a tam si ju klofne barový inžinker. A podľahne mu? Budete ju ľutovať, že sa jej manžel nevenoval? Alebo bola chúďatko opitučká, tak nevedela čo robí? Takej ženskej sa dvyhne sebavedomie, možno sa začne o seba viac starať, všimne si to jej manžel a začne si ju viac všímať. Win/win. Podľa mňa. Dávam to tu na porovnanie.

h2
6. nov 2023

@marseillefan Kde a čím som ho ja konkrétne zlynčovala? Zase pochvalu asi čakať nemôže, však?

stevvvka
6. nov 2023

@marseillefan ja nemienim nikoho kamneovat, ale keď už spravím chybu, tak sa idem hanbiť do kúta a suchá nohami a nie to verejne vypisovať a ešte sa tváriť, že je na to hrdý... Stalo, sa, neodstane sa, ale písať dristy, že svoju ženu miluje... Co tu vlastne čakal?

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marseillefan to je jasné. Zase niesom magor. Dám si na to už veľký pozor. Človek raz v živote zakopne, pritom sa vzorne stará o rodinu, piplá ju, rozmaznáva a aj to ho tu lokálne bosorky zapália na hranici.

marseillefan
6. nov 2023

@h2 potom prepáč, prečítal som si len pár prvých príspevkov a všetky boli na jedno kopyto, tak som automaticky predpokladal, že aj ty...

@stevvvka myslím, že autor jasne píše, že to neľutuje... čiže si nemyslí, že urobil chybu

marifu
6. nov 2023

@heisenberg ja by som rada detaily od toho baru a pokiaľ neodišla z tvojej izby. Nech sa nenudím na nočnej

marseillefan
6. nov 2023

@heisenberg stavím sa o pivo, že do roka zakopneš aj druhý krát v živote :D Ver tomu, sex je droga, veľa chlapov tak dopadlo... mám kamoša, čo mi raz volal, že podviedol ženu a mal podobné pocity ako si mal ty, no zároveň bol z toho nešťastný a pýtal sa, či jej to má povedať. Long story short, už je rozvedený... ten pocit sa mu proste zapáčil.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@taga tak to bolo obrazne povedané. A na drink by som pozval ženu max. do 30 rokov, takže teba už len na koláč do cukrárne o 12 na obed pozvať a potom zaviesť domov. 🍰

marseillefan
6. nov 2023

@marifu pripájam sa k tvojej požiadavke.... keby totiž toto bolo chlapské fórum, tak sa tu riešia normálne veci - napr. ako ju vyprášil, aké polohy absolvovali, či použili nejakú ochranu, koľko vydržal, či mala orgazmus, či bol aj anál, či prehltla, atď...

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marifu myslíš že si to pamätám? 😁 To ale sem písať na modrý koník nebudem, pretože 90% žien by sa šlo bičovať a na spoveď do kostola, lebo čítali takéto nechutnosti.

subartic
6. nov 2023

@heisenberg ja som sem nepotrebovala chodiť, deti som vychovávala popri mne a nerobila som z toho vedu . Svoj čas som venovala práci , deťom a manželovi , priateľom Teraz nemám jedno dieťa a mám muža ktorý sa vyhrabáva z bahna. Akosi sa sem nechodím spovedať zo svojich nevier, lebo žiadne nie sú . Jednoducho som sa tak rozhodla a aj keby trakače padali , tak to tak ostane.

marifu
6. nov 2023

@marseillefan ja som chcela niečo jemnejšie 🙂, také love story, autor to celkom zaujimavo začal. Nezabudni, že si medzi ženami (jemne a nežne 🙂)

marseillefan
6. nov 2023

@marifu Okej, môže byť aj to... ja viem byť aj romantik, aj taký príbeh by som si užil 🙂 A on aj celkom pekne píše, nie? Mohlo by to byť zaujímavé...

nika3136
6. nov 2023

Nemyslím si, že je to reálna téma, ale odpoviem pre tých, ktorí to možno budú čítať. V vzťahu ťahám už 9.rok, máme deti, dom, prácu... viem, čo znamená stereotyp. Ale jedno ti môžem garantovať - tú chviľkovú vzrušenosť by si do smrti ľutoval, ak by sa to žena dozvedela a rozhodla sa, že sa rozvediete. Je to krásne, úžasné, výbuch emócií ako v 15tich, CHÁPEM. Mne sa niečo obdobné stalo našťastie veľmi skoro (aj keď pri tom najlepšom chlapovi, akého som kedy sttetla- žiaľ), podviedla som a prišiel na to. Vieš ako rýchlo ma prešla emócia vzrušenia do fázy ľutovania? Netrvalo to ani sekundu. Ten druhý už za nič nestál. Ideálne by sme sa nemuseli ani nikdy spoznať. Hodila som všetko za hlavu, kvôli TOMU pocitu. Už som to nikdy neurobila, poučila som sa. Mám vzťah a žijeme už naozaj v stereotype ale vieš čo? Vážim si, čo mám. Stále sa smejeme, stále na ňom visím, stále mi chýba, keď je v práci...dokáže ma aj neskutočne vytočiť 😃 ale tvoríme vzťah, puto, rodinu...splodili sme nové životy. Rozprávala som mu viackrát, že jediné, čo mi bude dosmrti chýbať je to prvotné vzrušo, ale som si vedomá, že s hocijakým mužom to prejde a netrvá večne. Nestojí za to podvádzať. Pamätám si, aké bolo vzrušujúce aj v 15tich vyliezť z okna domu a ísť v noci von, fajčiť cigarety, skúšať všetko možné. Ale nebudem to robiť len kvôli tomu pocitu vzrušenia, nie som hlúpa. Všetko omrzí. Ja veľmi dúfam, že môj muž niečomu takému nepodľahne a že na konci dňa najviac záleží na tom, že patríme jeden druhému a chceme byť spolu. Dnes sme 2 a pol hodiny hrali kooperatívnu spoločenskú hru - ako si sa naposledy venoval žene ty? Záleží ti vôbec na podstate vzťahu? Ak nie, tak je fér, aby si sa priznal a neničil jej takto život (i keď píšeš, že sa to stalo i jej nezmanená to, že nu tvoja nevera nebude bolieť)

h2
6. nov 2023

@heisenberg Čiže to, čo ste robili, boli nechutnosti? Ja som myslela, že si si to užil a bolo to nádherné.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marseillefan vždy keď sa bude schylovat k tomu momentu, spomeniem si na tvojho kamoša. Neboj ja si dám pozor. A druhá vec je, že vždy sa musí nájsť vydatá žena, ktorá sa cíti nedocenená vo svojom manželstve, ktorá by si dala s neznámym típkom v bare drink. Takže akokoľvek sa muž môže snažiť, bez ženy to nepôjde.

subartic
6. nov 2023

@marseillefan no lenže toto mužské forum nie je , tam by ma to vôbec neprekvapilo a to nemyslím v zlom , ale príst sem a predostrieť svoju neveru ženám , ako prečo ? Niekedy mi zostáva rozum stáť nad niektorými mužoženami .

marifu
6. nov 2023

@heisenberg po tomto komentári si ma trochu sklamal, tak ja ti neviem, mohol si ísť radšej spať, nie som si už istá či to aj ta druhá strana si užila 🙂

marseillefan
6. nov 2023

@nika3136 toto je maximálne hodnotný príspevok... takto si predstavujem diskusiu na MK. Ďakujem.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@subartic veď v poriadku. Tak to má byť. Ani mne by sa to možno nestalo, ale alkohol ti otvára všetky inak bloknuté dvere v hlave. Žiaľ

marseillefan
6. nov 2023

@heisenberg hej, daj nejaké detaily, keď si ich už aj ženy pýtajú... lebo inak si budeme myslieť, že si sem prišiel len zatrolovať. A bude to mať aj jednu veľkú výhodu... titižto o tej nevere, by si nemal nikomu povedať. No potrebuješ to zo seba nejako dostať von, takže tu máš na to ideálnu platformu.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@subartic už ma vytáčaš s tými mužoženami. Snažím sa slušne viesť konverzáciu tu na vašom koníkovi, a je zle. Vraj som žena a trolujem tu fórum. Ty budeš potom asi po novom identifikujúce sa čudo tretieho pádu. Už stým prestaň pls.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marseillefan sorry idem off. Vstávam do práce. Ale tak drž tu hrdo vztýčenú mužskú vlajku za nás všetkých chlapov.