Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
@karolinakr to bude iny mentalny atlet...
@viestta a ešte tu bolo tento týzdeň
1...ani si neškrtneš..
2...odpanila ma...
3.....kamarati mi prekazili vzťah ( baba ani netušila, že ju chcem)...
@karolinakr ja som si to musela 3x precitat ci to autor mysli vazne
@heisenberg drzim sa toho co som pisala
@karolinakr .ak niekto utoci poza chrbat,to nie je utocenie ,ale ohovaranie .si nie len mentalne inde,ale aj so slovencinou to nie je ziadna slava....
Vysporiadavas sa po svojom ,ale argumentovanim pises o inom.
Nemas aj rozdvojenu osobnost?
@hugger to % je podľa mňa ďaleko vyššie . Ja si myslím že 10- max 20 % mužov je verných , lebo sa tak rozhodli , ďaľších 20 % mužov je verných lebo sa boja následkov ,ale keby mali možnosť podvádzať bez toho aby sa to partnerka dozvedela tak podvádzajú a zvyšní podvádzajú .
Ale stále je to len chyba jednotlivca , nie zle nastavených spoločnenských noriem . Či to bude 1 % alebo 100. Slovo robí chlapa , ak raz sľubim vernosť tak to dodržiavam . A nemusíš byť ani kresťan.
Percento nevier by rapídne kleslo ak by za to boli hrdelné tresty, alebo takých pár asi 100 rán bičom . Myslím že naše normy sú ešte véeelmi benevolentne.
@heisenberg a kto prosim ta "utoci poza chrbat"?
Ak niekto utoci poza chrbat( ohovara) ,tak sa to bud nedozvies,alebo musis prijat fakt,ze toto je verejne forum,a nie messenger.
Ohovarat ta moze akurat blizka osoba,nebodaj ak si sa urazil na argumenty zien,tak mali asi pravdu.
Lebo ak nie,neurazi ta slupina psychologov,ktorych si tu oznacil..
Tu kazdy moze s tvojim prispevkom spravit hocico
Vytlacit si ho , zobrat ako for do krcmi na pivo,kde ho este vacsina oleje,ogrca a obsti,a mozno si aj vytrie zadok...( nezijes v muzskom svete,ktory nam tu tlcies do hlavy na mamickovskom fore?)
@hugger nie, spolocnost neocakava nic. Neporusenie toho slubu ocakava ten druhy, ktoremu bol slub dany. Pretoze ak nechcem dodrzat svoj slub, lebo som dosiel na to, ze toho nie som schopny alebo nie som ochotny ho dodrzat, tak ten vztah zrusim. Nastastie este stale mame legalne aj rozvody a ani rozchody nie su trestne. Nikto nikoho nenuti ostavat vo vztahu kde sa neciti konfortne.
@viestta ja si myslím že mnoho mužov sa aj cíti komfortne doma so ženou , ale tu máš presne ten príklad ako je autor že proste napriek tomu že doma je to OK, svoju ženu ako oni tvrdia milujú , tak napriek tomu si ubehnú . A ako vidíš mnohí toho ani neľutujú . Takže po takejto nevere sa vrátia domov, nemajú žiadne výčitky svedomia , jediné čoho sa boja ako srabi aby sa to manželka nedozvedela.
@hugger podla mna je tolko nevery nie preto ze clovek sa posmykne alebo skratka nevie byt verny ale preto, ze nie je dostatocne silny a nasilu chce vztah ktoreho nie je schopny len aby nebol akoze sam alebo aby mal servis alebo aby sa necitil ako neschopny ze nema rodinu deti atd. lebo sa to "ocakava" dnes sa uz nastastie neocakava nic. nikto nikoho nenuti uzatvarat zvazky.
@subartic presne. chlap nepotrebuje mat doma peklo, nezaujem ani problemy a aj tak nema problem zahnut. mnohe to tu na fore nechcu pochipot ked sa tieto temy riesia.
@heisenberg jediné, čo robíš je, že ničíš svoju vlastnú rodinu.
a to ste až teraz na to došli, že chlapi nemaju problem zahnut?
Ked ste v 19 chodili na diskoteky, kto na vas stal frontu? 30-45 roční s obrúčkou na prste
@subartic ano, toto je cista vypocitavost. Doma tepla vecera, oprate, upratane. Dokonca aj sex pravidelny. Proste pohoda, lahoda, ale aj tak pan neustal svoju nekonecnu lasku k manzelke a rodine a vrzol si bokom a este to kulantne zaobali do: "Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny." 🙄
A teraz sa dozvedel, ze je chrapun a to ho dozralo...
@karolinakr jasne ja som to vedela vzdy. vsak som to tu raz davno aj pisala v jednej teme ze sme sa z tychto pre nas dochodcov vzdy smiali a dostala som za to zdrba slusneho ze aj oni maju pravo sa bavit.
@karolinakr Vidíš, ja keď som toto naznačila tiež, tak som bola za zlú a že si vymýšľam, že predsa zadaní muži keď si vybehnú ako partia v sobotu večer do podniku, tak len slušne sedia pri stole, pri nealko pive, rozoberajú politiku a ani očkom nepozrú po tých mladých babách 😅
ach ale tak trošku som zistila, že ich obhajovali hlavne ženy, ktoré si radi skočia ,, na parket,, tiež cez víkendy, takže asi vrana k vrane sadá 😇
@heisenberg
Ale oficiálne za druhú manželku by si ju už nechcel, aj keby bola spokojná čo? Lebo .. časom by aj to zovsednelo, len by ti pribudli finančné povinnosti.. 🤣
@heisenberg Win/win? Tak ty si urobil ešte službu tej vydatej milenke. Môžeš si privyrábať ako hodinový manžel🙃
@lenkakravcova čo je oficiálne stáca čaro , prináša všednosť života a zasa nudu . A možno aj nie , zrejme by musel taký muž viac pracovať aby zabezpečil obidve ženy , tak b ymu na ďašie výtrty čas už nezostával.
@heisenberg tým osobným útokom na @viestta strácaš kredit. Buď nad vecou ako muž.
@hugger toto nie je typ muza, ktory vie byt nad vecou. Prisiel si sem vyvencit ublizene ego a bavi sa nad tymto socialnym experimentom.
@fantaghiro21
@hugger ona útočí na mňa a normálnym tónom sa s ňou nedá. Takže som klesol na jej úroveň, aby sme si lepšie porozumeli. Keď prečítaš diskusiu, držal som sa statočne. Tak budem tu za chrapúňa aj tak ste si ma tu všetci zaškatulkovali.
Ja si o tom myslim to, ze chlapi by mali prestat pit vodu z plastovych flias, alebo teda neviem z coho to maju, ze sa menia na zeny.
Ano chlapi podvadzali zeny odjakziva, ale nikdy nemali potrebu o tom pisat do mileho bravicka.
Ked si predstavim, ze by som sa na sluzobke opila a sa neovladla a si to rozdala s kolegom...bolo by mi velmi zle.
Ale keby on o tom napisal na mk, asi by to pre mna bol dozivotny trest, znasat tu hanbu pred sebou samou, ze som sa dala zviest strnast rocnym dievcatom.
@eva112014 win prenho, lebo si zufalo zdvihol doslapane ego a win pre obstastnenu zufalu nedocenenu manzelku (nie tu jeho). A este caka potlesk ako sa mu podarila rybacka v sude. Co dodat, nie kazdy vidi vyhru v prehre.
@heisenberg co ine mas byt ak nie chrapun?
@heisenberg 😂
Podľa len o tomto sníva. Verí, že mu nejaká vydatá žena napíše. 😂
Preto ani nepíše ako anonym tento príspevok. Hnevá ho, že je označený za chrapúňa. Je tu toľko "nespokojných" žien v sexe a proste tie ženy nie a nie sadnúť mu ehm na lep.
🤭
@heisenberg či nie sa tebe páčilo, keby toto spravila tvoja žena...v tranze.

@subartic